Do ta vras na njonin :@
Jam shum shum i acaruar me ka qelluar ne tre kater raste vin shqiptaret ne Itali, kan jetuar andej nga Greqia kan mesuar te flasin Greqisht anej edhe thon {JAM GREK},Nuk me thon mua po i thon ketyre italianeve,Ca dreqin kan mo vlla qe thon jam Grek pse nuk thon jam shqiptar e kam emrin{KASEM} dhe vi nga mamli.Ku po i bi menia Italianit se nga vjen ti thuj te verteten e mbaroi muhabeti.Sot isha ne supermarket isha me ket shoqen time ishte nje shqiptar punonte aty edhe un i fola shqip [home mire]mu pergjigj italisht.e pyeta ca je me tha jam grek.po muhabeti ishte se ai ja bonte muu dukej si ato shqiptaret ose me mir si ato katunaret qe i lajn syt nje her ne jav.Si perfundim me hypi gjaku te koka un i fola shqip per ta respektuar nuk u talla.I futa nje te shame nga motra nuk me ktheu pergjigje edhe boni mir se isha gati me ja plas ballit[bi.. i kur..s]
Vellezer dhe shok bashkatdhetar mos e shitni veten tregoni te verteten nuk te ngrihet rroga po the qe nuk je shqiptar.po ju them se un personalisht po qe se pash njeri shqiptar te me thot jam grek me mua e ka keq.Sot jam me te vertet i acaruar per kete fakt!!!
Krijoni Kontakt