Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    ♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837

Mohimi ndaj vendlindjes!

Do ta vras na njonin :@

Jam shum shum i acaruar me ka qelluar ne tre kater raste vin shqiptaret ne Itali, kan jetuar andej nga Greqia kan mesuar te flasin Greqisht anej edhe thon {JAM GREK},Nuk me thon mua po i thon ketyre italianeve,Ca dreqin kan mo vlla qe thon jam Grek pse nuk thon jam shqiptar e kam emrin{KASEM} dhe vi nga mamli.Ku po i bi menia Italianit se nga vjen ti thuj te verteten e mbaroi muhabeti.Sot isha ne supermarket isha me ket shoqen time ishte nje shqiptar punonte aty edhe un i fola shqip [home mire]mu pergjigj italisht.e pyeta ca je me tha jam grek.po muhabeti ishte se ai ja bonte muu dukej si ato shqiptaret ose me mir si ato katunaret qe i lajn syt nje her ne jav.Si perfundim me hypi gjaku te koka un i fola shqip per ta respektuar nuk u talla.I futa nje te shame nga motra nuk me ktheu pergjigje edhe boni mir se isha gati me ja plas ballit[bi.. i kur..s]
    Vellezer dhe shok bashkatdhetar mos e shitni veten tregoni te verteten nuk te ngrihet rroga po the qe nuk je shqiptar.po ju them se un personalisht po qe se pash njeri shqiptar te me thot jam grek me mua e ka keq.Sot jam me te vertet i acaruar per kete fakt!!!
    |- Mė Pikņj NPik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Pershendetje Loti!

Vertete eshte acaruese, nje sjellje e tille. Kudo te shkojme, ne e kemi te shkruar nė balle qė jemi shqiptare. Duke fshehur kombesine, mendojne se kane fituar, por realisht jane mė tė humburit e kesaj jete.
    Sido qė tė jete origjina jone, ato jane rrenjet tona nė fundete dhe qe na mbajne kaq vitalė.
    Keshtu siē jemi dhe keta qė jemi, na bejne tė ndjehemi krenarė!

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Mire dhe kaq, se nje shokut tim i ka qelluar nje here te takonte nje "grek" qe s`dinte greqisht.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une jetoj ne italia dhe njoh shume pak shqiptare (jo se i shmangem). 90% te shoqerise sime jane italiane. une gjuhen e flas shume mire dhe shpesh nuk e dallojne qe jam i huaj, por me marrin per italian te ndonje "regione" tjeter. une gjithmone i them qe jam shqiptar. gjithmone. 100% te rasteve. nese sillesh mire te respektojne edhe po te jeshe nga afanistani. te pakten une nuk kam pasur kurre ndonje problem me njerezit dhe gjithmone me kane respektuar.
    ne fakt dicka qe me nervozon eshte kur njoh ndokend dhe i them qe jam shqiptar e me thote:
    uaa! po nuk dukesh si shqiptar! pse i them une. cfare duhet te bej per t'u dukur si shqiptar. duhet te keme brire, te eci me kallashnikov ne dore, apo te mbaj nga 7 sinxhire ari ne qafe?!!!

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    une jetoj ne italia dhe njoh shume pak shqiptare (jo se i shmangem). 90% te shoqerise sime jane italiane. une gjuhen e flas shume mire dhe shpesh nuk e dallojne qe jam i huaj, por me marrin per italian te ndonje "regione" tjeter. une gjithmone i them qe jam shqiptar. gjithmone. 100% te rasteve. nese sillesh mire te respektojne edhe po te jeshe nga afanistani. te pakten une nuk kam pasur kurre ndonje problem me njerezit dhe gjithmone me kane respektuar.
    ne fakt dicka qe me nervozon eshte kur njoh ndokend dhe i them qe jam shqiptar e me thote:
    uaa! po nuk dukesh si shqiptar! pse i them une. cfare duhet te bej per t'u dukur si shqiptar. duhet te keme brire, te eci me kallashnikov ne dore, apo te mbaj nga 7 sinxhire ari ne qafe?!!!
    E vlersoj mendimin tend vlla, me pelqeu bravo!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    faleminderit!!! per mua te mohosh vendlindje eshte sikur te mohosh prinderit. edhe po te jene te varfer do jene gjithmone prinderit e tu dhe kurre nuk do mund te thuash per dy te tjere qe jane ata prinderi e tu. sado te pasur te jene.

i/e regjistruar Maska e ed-durrsaku
    Anėtarėsuar
    11-01-2009
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga [LoTi] Lexo Postimin

Jam shum shum i acaruar me ka qelluar ne tre kater raste vin shqiptaret ne Itali, kan jetuar andej nga Greqia kan mesuar te flasin Greqisht anej edhe thon {JAM GREK},Nuk me thon mua po i thon ketyre italianeve,Ca dreqin kan mo vlla qe thon jam Grek pse nuk thon jam shqiptar e kam emrin{KASEM} dhe vi nga mamli.Ku po i bi menia Italianit se nga vjen ti thuj te verteten e mbaroi muhabeti.Sot isha ne supermarket isha me ket shoqen time ishte nje shqiptar punonte aty edhe un i fola shqip [home mire]mu pergjigj italisht.e pyeta ca je me tha jam grek.po muhabeti ishte se ai ja bonte muu dukej si ato shqiptaret ose me mir si ato katunaret qe i lajn syt nje her ne jav.Si perfundim me hypi gjaku te koka un i fola shqip per ta respektuar nuk u talla.I futa nje te shame nga motra nuk me ktheu pergjigje edhe boni mir se isha gati me ja plas ballit[bi.. i kur..s]
    Vellezer dhe shok bashkatdhetar mos e shitni veten tregoni te verteten nuk te ngrihet rroga po the qe nuk je shqiptar.po ju them se un personalisht po qe se pash njeri shqiptar te me thot jam grek me mua e ka keq.Sot jam me te vertet i acaruar per kete fakt!!!
    Shoku ke hap nje teme shume interesante. Bravo, me pelqen gjithcka qe thua. Ne kemi gjak shqiptaresh dhe te jemi krenar per te.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    "Loti" pse a shume te interesojke se kushe ishte ai djaloshi qe ju sherbev juv aty ne vetsherbim!!
    Edhe ne shqiptaret gjithkunde i futem hundet, kemi deshir qe ta dime krejt se qka po ndodhe dhekushe eshte, nga je, i kujte je, ku e ke shtepin, a i ke nanaen dhe baben shqiptar, me qfare letra jeton ketu[itali] etj...!

Ma mire eshte te behemi te civilizuar dhe qytetruar qe mose te na interesojn punet e te tjerve, e posaqerisht punet personale!
    Ti vete nuk je i sigurt se ai djaloshi qe e ka quajtur veten si grek, me siguri qe ka qen shqiptar! prej ka ti kaqe nervoze per nje njeri qe nuk e ngjefe as nuk e dine se kushe eshte dhe kahe eshte, dhe ku jeton!

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Ja c'do te thot te jesh shqipetar, te bllokosh te gjith rruget e new-yorkut me flamurin kombetar qe da din dhe te tjeret qe jemi Shqiptar!

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga [LoTi] Lexo Postimin

ke shume te drejte ...nuk i the "o plere " po greket do per tu pushketu te gjithe me aqe maskalleqe qe i kane bere popullit shqiptare dhe sa vazhdojne te bejne.
    ahhhhh te isha ne vendin tende ēa di punoja da diskriminoja fare ate.......!!!

JAM KRENAR QE JAM SHQIPTARE nuk do haru kurre!!!
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •