Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Këto jan pallavra të kota që po shkruajnë individ të llojllojshëm, ku e shikuan atë barazim në zgjedhje dhe si erdhi deri aty kur ende nuk ka asnje rezultat final?

Secili ka qef të fitoj pik tash me deklarata ose analiza të tilla absurde, PD-ja është në avantazh 4 deputet para PS-së e cila ka 66 deputet, mos mendoni se LSI do i jep 4 deputetët e vet PS-së harojeni atë. Kush e ka ndëgjuar Dritan Priftin nga radhët e LSI që fitoi mandatin e tij në Vlorë nëse nuk gaboj live para mediave deklaroi se LSI nuk do i jep asnjë mandat PS-së por nëse PD-së i nevoitet një mandat ai do të ishte i gatshëm tia jep atë mandat PD-së për të formuar qeverinë.

Çdokush që ka ndjekur këtë proces zgjedhor dhe procesin e numërimit të votave që nga fillimi të paktë i ditës së sotme e ka krijuar një imazh të përgjithshëm dhe ska nevoj të lexoj deklarata të tilla absurde. Unë kisha tendencat e mia sa i përket LSI-së dhe koalicionit të saj me PS dhe atë tendencë e vulosa me deklaratën e deputetit të LSI-së, poashtu kisha tendenca të mëdha në fitoren e PD-së në këto zgjedhje që nga dita e diel kur Sali Berisha në një presskonferenc sapo kishin mbaruar votimet u duk tepër i sigurt dhe i vendosur që i ka fituar këto zgjedhje, këtë vendosshmëri dhe siguri e vulosi kur mblodhi kabinetin e tij pak orë pasi u zyrtarizuan edhe 90% të materialit të numëruar të votave, çka le të kuptosh kjo?

Urime fitoren PD-së dhe koalicionit të saj, këtë mund ta them si përfundim, mos u merni me budallakina të tilla.
    Sui generis

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    Barbar e bije barbaresh jeni ju qe sulmoni dhe nji femer,sic po shifja tani duke sulmuar aktoren Rajmonda Bulku ne Fier.Edhe kjo paftyresi ju mungonte qe te dhunoni nje femer,se nuk e di tjeter maskarallek e krime e poshteresi qe nuk keni ber deri sote.
    More ju donit plumbin ballit qe ne 91-shin,pa ju len qe te shtohet fara juaj e felliqur.Do i bente mire vendit nje spastrim i kryegjakpirsave qe athera,por c'ti besh qe u genjyen pas dy gishtave qe ngrisnin Berisha,Hajdari,Pashko;Imami etj etj demokrate.
    Nje pyetje kam une Poko... c'a donte Rajmonda Bulku ne Fier ? Eshte aktore ajo me duket he. Lol

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Se ca donte Rajmonda ne Fier, ec merre vesh. Por se ka qene me fat ai plehra qe i futi duart ka qene.

Rajmonda eshte yll, edhe kur po shikoja pamjet, do kisha dasht te isha mes turmes e tja kisha prek ate bycen e bukur njeher.

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Ate mendova edhe une kur pashe pamjen. Lum bodigardi. Mire syte qe i ngop perdite, po aty i ngopi mire duart.
    Nuk e mora vesh nga kush po i zgurdullonte syte Rajmonda, nga duart e turmes apo duart e bodigardeve
    -

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •