Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636

Jemeni Air, rrëzohet një avion me 154 pasagjerë

Një avion me 154 persona në bord i linjës shtetëtore të Jemenit, është rrëzuar në ishujt Komoros më Arqipelagun Indian. Agjensia Reuters raporton se ngjarja ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të sotëm. Ende nuk dihet vendi i saktë përplasjes së avionit dhe nëse ka ndonjë të mbijetuar. Avioni ishte nisur dje nga aeroporti i Sanës dhe duhet të arrinte në Moroni në ishujt Komoros. Agjencia e Lajmeve Associated Press i referohet një zyrtari të aeroportit të Jemenit të ketë thënë se shumica e pasagjerëve në bordin e aeroplanit, një Airbus 310, ishin qytetarë të Komorës, të cilët ktheheshin nga Parisi. Ky aksident pason atë të përplasjes së A330 me 228 persona në bord, i cili ra në Atlantik gjatë rrugës së tij nga Rio de Zhaneiro drejt Parisit.

Tv Klan

http://img196.imageshack.us/img196/2...0620090941.jpg
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 30-06-2009 më 21:52
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    e tmerrshme
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Bente lidhjen Pari---Dgjibuti----Sanna-----Moroni....

Nje muaj pas tragjedis mbi Oqeanin Atlantike tani edhe ky aksident ne oqeanin Indien mbrenda muajit eshte diçka e rrallë, udhtaret qe marrin aeroplanin si mjet udhtimi me nuk e ndien vehten te sigurt..;eshte tmerr...

http://img196.imageshack.us/img196/2...0620090941.jpg
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 30-06-2009 më 21:53
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Kreksi dhe une kisha deshire te vizitoja ameriken ne fund te vitit po te them drejten me ka hi frika dhe e lash ate pune
    JO SEKS PARA MARTESE

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    cfare po ndodhe keshtu??? mua me ka pelqyer gjithmone te udhetoj me avjon, por tani po me ndryshon pak mendja. e keqja eshte se pas 1 muaji e gjysem kam prenotuar dhe paguar nje udhetim prej 13 oresh she pa bere tranzit askund.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    cfare po ndodhe keshtu??? mua me ka pelqyer gjithmone te udhetoj me avjon, por tani po me ndryshon pak mendja. e keqja eshte se pas 1 muaji e gjysem kam prenotuar dhe paguar nje udhetim prej 13 oresh she pa bere tranzit askund.
    Jo, tani udhto lirishte, u krye e keqja, nuk ndodh per çdo dite, mos prit muajin tjeter...te ruhesh kah fundi dhe fillimi i muajit...

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    hahahah! ke te drejte. me probabilitet u krye e keqje, por prap s'me rrihet i qete. kam perfundura edhe LOST para pak kohesh :-)

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    more ,nga gjith ketu aksidente ajrore qe ndodhin,eshte normale qe njerzit kan frig te udhetojn,shum e tmerrshme.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Midja Lexo Postimin
    more ,nga gjith ketu aksidente ajrore qe ndodhin,eshte normale qe njerzit kan frig te udhetojn,shum e tmerrshme.

faleminderit qe po me jep zemer. hahaha! me presin 6 fluturime ne gusht.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    [QUOTE=the admiral;2319114]faleminderit qe po me jep zemer. hahaha! me presin 6 fluturime ne gusht. [/QUO

valla un per vete,me mir preferoj per toke me shku ,a nuk po sheh se spo kan lidhje pilotet ,sa njerez shkun more,

me mir me vetur shko hahahahah.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •