Postuar mė parė nga
DeuS
xhumak,
Mos mu drejto mu sikur je tu fol me shoket e shoqet tuaja. Nje here me keqkuptove, pastaj talle menderen duke luajtur ironikun dhe prape te kerkova falje per njerezillek. Me vone u mundova te te jap te kuptosh dicka, por e shoh qe s'e paske kuptuar. Ke disa here qe ma permend kete Ramen, punen e parave etj etj. E para e punes ti nuk ke as konfidencen te me permendesh emrin sic te do sumcja ty dhe se dyti nuk ke as bith ta besh kete dhe te garantoj une qe s'ke. Per Edi Ramen nuk kam paguar para dhe se dyti, ketu ne forum nuk jam futur ndonjehere me nick tjeter. Jam pak me burre e kam me shume b.ole se c'ta merr mendja ty. N.q.s ti kerkon ta dish kush jam une e nga jam une, vij e ta tregoj ku te te doje qejfi ty une. Ti shko e gjuj per noi femer anej nga romanca, merru me dea etj dhe sot e tutje me bej nje nder dhe mos ma permend emrin fort neper forum, se fillimisht te morra per cun t'hajrit por kishe qene kart e djegme.
Persa i perket kesaj replikes finoke e dinake rreth ceshtjes came, qe sigurisht e ben vetem per te nxitur te tjere, si gjithmone, une te perseris qe fjalet dhe mendimin qe thashe me lart, e kam te qarte dhe s'e ndryshoj. Ne momentin qe permend termin 'cam' ose parti 'came' ben menjehere nje degezim krahinor, minoritar, etj. Pse nuk ka partia shkodrane, partia sarandiote etj? Pra, camet jane shume patriote dhe ndjehen shqiptare, por ne rradhe te pare ndjehen cam dhe ketu behet diferencimi, qe nuk duhet bere. Pra, per mendimin tim, nje parti e tille, nuk ka prioritet politiken e mbareshqiptareve, por dicka me te ngushte, me minoritare.
Kaq per sqarim ndaj kesaj ceshtjeje.
Per ceshtje te tjera, nese te kam zene rrugen dhe do me e hap, ja gjejme zgjidhjen..
Krijoni Kontakt