Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 81
    i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Prisja te mesoja dicka te re nga Qosja, por ndesha ne gjithshka kam degjuar e lexuar nga shtypi e lideret e majte. Dhe cuditerisht ne pergjigjen per zgjedhjet ketu, oreksi per t'u shprehur ishte me i madh, se sa per hallet e Kosoves. Mos gabojme valle qe presim nga njerez te shquar ne nje fushe te dijes, te na japin ment e kurajo edhe ne probleme te tjera te jetes? Por nese ne me mirebesimin tone e bejme kete gje, si e kane kurajon keta njerez te na paraqiten si encikoplediste, duke kujtuar se ne ta fillon dhe mbaron e verteta e dijes???
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Dëshira shpesh bëhet pjesë e absurditetit në të shprehur, por edhe e shprehjes së të vërtetës, edhe pse të parealizueshme.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Degjojeni fjalen e urte te ketij akademiku.
    Se paku per mendjen e tij patriote dhe te arsyeshme.
    Ka mend me shume se te gjithe ne

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    I dashur juanito02! Ketu nuk po bejme peshime mendsh, thjesht po reagojme ndaj nje interviste. Kush tha qe te kesh ment me shume, ke te drejte me shume dhe ai qe ka me pak ment, duhet te thote peqe-lepe?
    Ketu nuk kemi hyre ne zanate akademikesh, para te cilave perkulem vertet me respekt ndaj dijeve dhe kultures se Qoses, por kendqendrimit te tij ne ngjarje, persona, kahe politike, qe kursesi s'do te thote se u dashkan marre per te verteta absolute. Cfardo te thote psh Qosja per 1997-ten, paste jo nje por dhjetra tituj akademike dhe pse jo marrte dhe Nobelin ne dije, mua s'do me ndryshoje kurre ate qe perjetova, qe ndjeva, qe njoha, preka, kuptova, analizova, deduktova dhe hodha ne librin tim. Nuk kam ndermend te mesoj shtrember femijet e mi per ngjarje te jetuara qe dikush, kushdo qofte, i devijon nga e verteta. Gjithashtu nuk mund t'ju them femijeve nese fiton PD qe ne Shqiperi o bijt e mi, fitoi e keqja e madhe, satanai, pasi do t'i corientoja krejt per gjysmen e shqiptareve qe votuan per te. Te njejten gje do bej nese fiton dhe PS-ja. Nejse. E shikoj qe te besdisa me llogjet e mia, por vec te falures, s'kam c'te kerkoj me shume. Miqesisht, Mondi
    --------------------------------------------------------------------------
    Dëshira shpesh bëhet pjesë e absurditetit në të shprehur, por edhe e shprehjes së të vërtetës, edhe pse të parealizueshme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mondishall : 30-06-2009 më 15:05

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Eh po kali ( i trojes ) eshte ky i shkrete, pas ideve per nderrim te mitrovices, e federates me serbi i paska ra tash ndermend me flliq pak edhe per shypni se kosoven fort mir e ka drejtu.

E ka provu edhe ky politiken po ka marr gati zero perqind te votave.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Valla me u thene te drejten, me fitu SALI BERISH, Shqiperia do te ishte zhvilluar dyfish me shume se sa eshte zhvilluar pas LUFTES SE DYTE BOTERORE, po sikur te fitoj PS une do te thosha qe kjo parti vetem sa do te vjedhe nga qeveria, me falni per kritikat qe po i beje per PS, por ky eshte vetem mendimi im.

Citim Postuar më parë nga mendimi Lexo Postimin
    Eh po kali ( i trojes ) eshte ky i shkrete, pas ideve per nderrim te mitrovices, e federates me serbi i paska ra tash ndermend me flliq pak edhe per shypni se kosoven fort mir e ka drejtu.

E ka provu edhe ky politiken po ka marr gati zero perqind te votave.
    Shok i Milos dhe Gjinushit eshte! Bandat e Ethem Gjinushit dhe Hysni Kapos i kane djegur fshatrat e fshataret e Qoses.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Postime
    85
    sa njerez te ndyre.
    per sa kohe qe nuk shan saliun, eshte akademik i nderuar
    po shau saliun, eshte komunist.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin

por ndegjojeni edhe fjalen e urte te atij te monqmit

AJO QE NE DIJME ESHTE SA NJE PIKE UJI
    AJO QE NE NUK DIME ESHTE SA NJE OQEAN I TERE !!

Citim Postuar më parë nga Anti Lexo Postimin
    sa njerez te ndyre.
    Sikur me fole qepare per brezat! Cfare brezi eshte Qosja? A do t'ja peshtyjne atij fotografine?

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Anti Lexo Postimin
    sa njerez te ndyre.
    Ou po ti qe me shave mua ,dhe me dhe rep negativ sa u fute ne forum ,apo je ndonje nga keto halet e vjetra te kuqe te forumit dhe hajde ti shajme keto te tjeret.
    Me 100 fytyra jeni ,ishalla pellcisni ndonje dite nga shpirt ligesia juaj .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •