Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Postime
    19
    Aty ku ka Dashuri nuk ka Tradheti si nga femra dhe nga mashkulli,E kaluara ngelet thjesht e kaluar dhe dashuria ben te harrohet cdo gje. Mendoj se duhet te shohesh perpara dhe te vazhdosh jeten sa me i qete dhe te mundohesh ta besh te lumtur njeriun qe ke ne krah.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga aspira Lexo Postimin
    E dashura ime ka qene e lidhur perpara me nje djale tjeter dhe kan shkuar bashke. ka shum kohe. dy vjet. u ndane per mosperputhje dhe nuk jan lidhur me. ai e mori i her tjeter per kafe po ajo nuk ka pranuar. a mendoni se ajo do kujtohet me per ate dhe un mund ta marr i qete per nuse? si ide e pergjithshme femerore, se ju gocat njifeni me njera tjetren mir! Un e dua dhe ajo jam i sigurt qe me do po kam friken e tradhtise.
    Siguri nuk mund te kesh as tek vetja jote.

Nqs duheni eshte budallallek te mendosh se c'fare mund te ndodhi me vone.

Take it easy !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Se harrova...
    Pikerisht sot e gjete me kerku ndihme qe njerezit jane te perqendrum te rezultatet e zgjedhjeve...Duro 3-4 dite,te ftillohen iher robt nga zgjedhjet,pastaj e shofim shtruar ket pune.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Kush je nga durrsi mer te cojm nje delegacjon psikologesh te te zjedhin hallin

Lere ate qe ke pa e rrujt fare,skuptoj as si je dashuru nejse cdo njeri e din vet..po po te them ket:dhe un kam nje ish,po ishja ime sme merr dot ne telefon per nje kafe se un sja jap ket mundesi sepse ja kam bo te qart cdo gjo dhe burri nuk leviz nga fjala vet kshu qe ska si te kthehet nje fantazm till ne jeten time se mu sme merr ne telefon dot nje njeri qe sdu me nigju,ndrroj numer,meqe e ke goc i con bab,vella,kushurir. Ajo e jotja paska thon edhe jo nuk du?mossssss mer..mos i beso se ne nje menyr o tjeteren nje far lidhje at duhet ta ken se kur nje gje mbaron,ka mabru fare per muve dhe nuk egzistojn kto budalliqe ne mes me. Un po te isha ne vendin tat gjiths meqe e pasken henger qenke dashuru,merrja fejumen prej dore dhe e coja para atit:hajde pak ktu ti shoku,kafe fejumes time?Ta shkepesh ne dajak qe te ndrroj qytet dhe aty shef dhe reaksjonin e goces se po qe se asajt i dhimset ose ka gje midis atynve akoma ste len ta rrafesh. Menimi im,si durrsak.
    mos luj se sta quj

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    nese ke dyshime me mir mos e zer me goj ate punen e marteses,e nese ke dyshime brenda vetes me mir fol me partneren e i sqaron gjrat njher e mir se nuk rrihet keshtu se dhe dashurin do e ndiotesh me dyshime e hamendesime te kota,e sa per faktin qe ka qen e lidhur nuk ma merr mendja se nuk ke qen ti asnjeher apo jo?
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Na trembe mo. Thashe c'te kish ndodhur! Ty ta ka fajin trucka dhe jo vajza. Te ndjek ndjenja e inferioritetit. Te pakten mos ja thuaj vajzes se do ofendohet nga mosbesimi yt, dhe me keq do ndikoje ne marredheniet midis jush.
    Qendroji prane, shfaqja dashurine dhe mos e merzit me xhelozira. Hiqi ato mendime se do cmendesh veten djale.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E dashura ime ka qene e lidhur perpara me nje djale tjeter dhe kan shkuar bashke. ka shum kohe. dy vjet. u ndane per mosperputhje dhe nuk jan lidhur me. ai e mori i her tjeter per kafe po ajo nuk ka pranuar. a mendoni se ajo do kujtohet me per ate dhe un mund ta marr i qete per nuse? si ide e pergjithshme femerore, se ju gocat njifeni me njera tjetren mir! Un e dua dhe ajo jam i sigurt qe me do po kam friken e tradhtise.

merre nese e do. C'a donte me pare eshte history tani. Perdeisa ajo ka moved on me jeten dhe ka krijuar nje dashuri te re, ajo e vjetra eshte over. Nuk kthehen me ato feelings si dikur.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Për çfarë janë krijuar telenovelat , ja ti dole argument i telenovelat.
    Nuk e di a të kam thënë më herët mos të shikosh telenovela ( ) por nuk ma paske vën veshin .
    E sheh telenovelat të kanë devijuar , vetëm në telenovela ndodh që të duhesh , të ndahesh , të duhesh , të ndahesh .
    Pra e dashura yte e ka dashur dhe është ndarë (çdo gjë ka marrë fund) , futja bëje sot Fejesën (pasiqë e ke të sigurt , a mkupton) .

Me Rrespekt : ILMGAP
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Une mendoj se dyshimet e tua jane te kota. Fakti qe ka dy vjet qe ata te dy jane ndare per mosperputhje karakteri, fakti qe te ka dhene ty mundesi te jesh i dashuri i saj dhe i ka dhene mundesi vetes te dashuroje serisht do te thote shume. Refuzimin e saj per kafe me ish te dashurin mos e shih si mundesi tradhetie nga ana e saj ne nje te ardhme, por shihe si vendim te saj per te lene pas te shkuaren dhe per te pare perpara, shihe si nje prove qe ajo te ka zgjedhur ty dhe se e shkuara eshte e vdekur per te. Nje femer e dashuruar nuk e refuzon kurre takimin me njeriun qe do... besoj se refuzimi i saj duhet te te beje te kuptoje se ti je zgjedhja e saj.
    Nese e do dhe ajo te do mos ngrini mure te kota aty ku nuk ka.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Me falni, ka nje keqkuptim. Ish i saj e ka ftuar para nje viti pasi jan ndare disa muaj pas. Ajo me thote qe me do dhe nuk do ma fusi kurre dhe do ikim bashke te jetojm ne malajsi se un do vazhdoj shkollen per IT. Ajo do rrije me mu ne shpi dhe po lufton em prinderit e vet per kte qe te jete me mua. Ata nuk duan. per ca kohe kemi hap fjalen se jemi ndare.
    O Marker, po jo mer burr se tma kishte ngacmu ai te dashuren e kisha vra jo ta leje! po e ka ftu ne kafe me perpara se ta njihja un. dmth e thash per te plotesu tregimin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga aspira : 30-06-2009 më 08:13

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •