Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 51
    Citim Postuar më parë nga fabioanna Lexo Postimin
    O NJEREZ, shkenctaret, profecit, etj.etj. a sju duken ca te egzagjeruara comente te tilla,, ju me thoni kush deri sot i ka shku aq afer TE MADHIT ZOT qe te di,qe ti ket then qe ne 2012 eshte funi botes, njerzit,shkenctaret, mun ti afrohen ZOTIT per aq sa ai mund ti lejoj, e kto comente, jo termeti,jo funi botes,etj etj,i din vetem ai,duke bo comente te tilla, diskutime te tilla,eshte sikur po ja kerkojm ne funin e botes, shpesh perdorim nji thenie,, themi [JAN PUNT E ZOTIT]e pra punt e zotit askush smund ti di,, me rrespekt gjith atyre qe besojn me te vertet.

Plotesisht ke te drejte edhe une mendoj ashtu.Mirpo a nuk kemi te drejt per t`u interesuar, te pakten te orvatemi te kuptjme diqka qe ka te beje direkt me ne njerezit.Une mendoj se mendimi i lire duhet te rrespektohet se prap se prap keto pune jane te Zotit i qofshime fale.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

i/e regjistruar Maska e fabioanna
    Anëtarësuar
    19-06-2009
    Postime
    64
    Citim Postuar më parë nga pendex Lexo Postimin
    Plotesisht ke te drejte edhe une mendoj ashtu.Mirpo a nuk kemi te drejt per t`u interesuar, te pakten te orvatemi te kuptjme diqka qe ka te beje direkt me ne njerezit.Une mendoj se mendimi i lire duhet te rrespektohet se prap se prap keto pune jane te Zotit i qofshime fale.
    [QUOTE-. un e rrespektoj gjithmon mendimin e tjetrit,, kur isha e vogel ngjoja qe thonin ne vitin 2000 do jet funi i botes,,ne jemi ne 2009, jan thenie parashikime, qe njerzia sipas meje e pamundur ti verifikoj,gjyshja ime thoshte, do vi nji koh qe njerzit do han njeri-tjetrin, ajo funi i botes, e me verte njerzia sot eshte shkatrrimi i ksaj bote.[QUOTE]..

I thjesht Maska e loyalx
    Anëtarësuar
    01-06-2008
    Vendndodhja
    N'sprova paralajmruese 'Skåne'
    Postime
    84

Propaganda te tilla nuk kan vend te une.

Po kalon edhe kjo mos u merzitni
    Esselamu Alejkum

Anëtarësuar
    19-06-2009
    Postime
    64
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    teori e paqarte nuk kuptohet kurre mbaron realiteti dhe kurre fillon fantazia !!!
    [QUOTE-- ME DUKET SE 10% eshte realitet, e 90% fantazi.

Anëtarësuar
    19-06-2009
    Postime
    64
    Citim Postuar më parë nga loyalx Lexo Postimin

Propaganda te tilla nuk kan vend te une.

Po kalon edhe kjo mos u merzitni
    [QUOTE= TASHI SPO E KUPTOJ ,,,CA DO ME THEN ME,, PROPAGANDA TE TILLA SKAN VEN TE UN???....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga pendex Lexo Postimin
    Kujt i teket ? Ashtu mendon ti.Nuk thot njeri fundin e botes por se diskutohet per qeshtje te tille, mire e ke keto tema te prishin disponimin ty sepse kety je vec per fun (per te bere qejf) por mos harro se ketu ka njerez qe ofrojne e ne te njejten kohe marrin dije gjithashtu ka njerez qe merren me seriozisht ,diskutojne e debatojne me argumente te cilat i sjellin nga hulumtimet e i bejne e jo si ti me keto budallalliqet ,futje koti ajde pra na i sjell ti ca nga ato budallaliqet sic i quan ti p.sh nga aspekti fetare, rreth fundit te botes ose kiametit une pres diqka ka nga ti edhe besoj se edhe te tjeret pasi vec je "ne zemeren e cdo shqiptari".

Une habiotem me ty se si i kunderpergjigjesh nje postimi te tille (pa marr parasysh per qka flet ) me kete forme te te shkruarit, te paketen trego pak respekt per te tjeret sepse nuk me ishe ti i GJITHDITURI.

kusr i shoh keto hahahahahahahahaa une mendoj se ju qeshni - ka diqka te kundert? Gjithashtu nuk besoj qe e shfrytezoni kete teme per te qeshur lidhur me temat tjera.
    Une as sdo marr mundin te parashikoj fundin e botes , sepse eshte gje e kote kjo. Nese je i interesuar te dish diqka rreth aspektit fetare te fundit te botes ka ne kete nenforum shum shkrime qe mundesh mi lexu vet .

Me gjen ti ndoj shkrim ku nuk kam treguar respekt ? Jo zoteri sepse te gjithe i respektoj deri ne at mase qe me respektojne mua .
    Kurse i gjithdituri sdi nga e nxore kete ti sepse asnjeher skam thene te jem i till sepse vetem All-llahu eshte i gjithdishem .

i/e regjistruar Maska e tulipanonero
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Postime
    226
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    e cka nese nuk ndodh se jeni bo edhe ju si Kulla e Rojes? Nese nuk ndodh a do ta pranoni se islami eshte fe e rreme, apo do te thoni si Kulla e Rojes se 'eshte njerezore te gabosh'. Fundin e Botes nuk e din askush tjeter perpos Zotit, keshtu qe mos manipuloni.

C'lidhje ka ky postim me islamin?
    Un nuk shoh ndonje lidhje te ketij postimi me islamin..:S
    Fakti qe eshte postuar ne nenforumin komuniteti musliman nuk e ben kete postim te tille....

Un nuk kuptoj as pse zgjateni me postime te tilla...apo eshte zakon me u marr me gjera koti....e kota terheq....

SE KUR DO TE JETE DITA E FUNDIT ATE E DIN VETEM ALLAHU DHE ASKUSH TJETER.
    NE NA TAKON TE SHOHIM NE VETEN TONE SE C'FARE KEMI PERGATITUR PER ATE DITE.
    Ndryshuar për herë të fundit nga tulipanonero : 02-07-2009 më 16:09

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    e cka nese nuk ndodh se jeni bo edhe ju si Kulla e Rojes? Nese nuk ndodh a do ta pranoni se islami eshte fe e rreme, apo do te thoni si Kulla e Rojes se 'eshte njerezore te gabosh'. Fundin e Botes nuk e din askush tjeter perpos Zotit, keshtu qe mos manipuloni.
    A tpaskan lon ty me hi ktu a?? Mos u anko se ske qasje edhe qe po te marrin lirine e shprehjes .
    Thuj flm Gimit sepse moti kishe fluturu prej knej se nuk e meriton

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    fundi i botes eshte afer , por se diten dhe kohen kur do te ndoch nuk e di askush , por bibla na tregon shum shenja te fundit se si do te jet , njera nga keto shenja thot se njerzit do te blejne dhe do te shesin pa para vetem me nje shenje dhe kjo faktikisht po ndodh , te gjith kemi nga nje kartele banke ku blejme me te pa pasur nevoj te kemi para ndersa ne disa raste bibla flet qarte se ne kohen e asaj katastrofe do te jete taman si ne kohen e NOAS para permbytjes , nese e marrim me mend se qka na thote bibla se si ka qene ne ate kohe eshte e njejte me kohen e sotme ka pasur imoralitet te hapur ashtu sikur sot , njerzit kan besuar ne shume fe dhe idhuj te ndryshem pagane , kan qene te shfrenuar ne cdo pikpamje , kjo po ndodh edhe sot < Te Dashur vellezer koha e fundit te botes eshte afer a jeni te pregatitur qe te dilni para TIJ keshtu siq jeni , ktheni koken nga qielli dhe thoni Zoti im me ben mua ashtu siq ti deshiron , dhe me ben mua njerin prej njerezve qe te perkasin ty AMIN.

KATASTROFA (KIJKAMETI ) apo KORRJA siq e quan Bibla mund te ndodh edhe sot edhe neser askush nuk e di prandaj duhet te jemi te pregatitur sa seshte vone .
    Ndryshuar për herë të fundit nga xemanuel : 02-07-2009 më 16:56
    EMANUEL Zoti është me ne

I thjesht Maska e loyalx
    Anëtarësuar
    01-06-2008
    Vendndodhja
    N'sprova paralajmruese 'Skåne'
    Postime
    84
    [QUOTE=fabioanna;2322074][QUOTE= TASHI SPO E KUPTOJ ,,,CA DO ME THEN ME,, PROPAGANDA TE TILLA SKAN VEN TE UN???....[/QUOTE]

Nuk besoj ne ate gje, e verteta do te ndodhe, po kur, ate vetem Zoti e di.
    Mos u brengos ti, per nje gje te till, nuk guxon te besosh per nje gje qe nuk eshte ne duart e njerezve dhe asnjehere nuk ka qene. Atehere cfare thone njerezit ne lidhje me diten e fundit nuk duhet te besosh...
    T'a jap une ty besen, se ajo nuk do te ndodhe kur thone njerezit.
    Ajo mund te ndodhe neser, por jo kur percaktohet nga tjeret.
    Ajo gje eshte e fsheht dhe do t'mbetet deri ne momentin qe do t'ndodhe.
    Nje gje e dim se dita kur do t'ndodhe do te jete e Premte asgje me shume.
    Esselamu Alejkum

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •