Close
Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 200
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Vella Zed - "Qerrata" perdori Kapedani kur zuri per veshi nipin e tij qe i lexonte keq gazeten ;-)
    Ne asnje menyre nuk desha te te ofendoj - ishte pak shaka. Kerkoj falje nese kam kaluar kufirin.

Per fat te keq ke shume te drejte ne ato qe thua. Diskriminimi ne EU eshte i prekshem. Une kete ne asnje moment nuk e mohova ... thjesht ska te beje me Temen ;-)
    jo faktikisht qerata do te thote dicka teper ofenduese, por neise nuk eshte se e the me ndonje qellim te keq.

Sa per djeni po te kujtoj nje lloj diskeminimi qe ju behet shqipove ne gjermani. psh "nuk ke te drejte te dalesh nga fshati ose qyteti ku banon pa leje te policis" ky eshte njelloj si te internuarin ne kohen e komunizmit
    un i bej naften mu ne gjermani, e jo jetoj me keto kushte jo mo jo me mire buke e domate e ne shqiperi.
    megjith ate si amerika dhe gjermania jane vende jo per mua. por po te zgjidhja nje shtet e padikutuar amerika
    good luck vellai
    ky shkrim eshte dhe per mendimin o mendim gjermania te jep pashaport pas 30 vjetesh por me kusht qe te heqesh nenshtetesin shqiptare a i befsha naften mu ne ate pashaport

gallat ka kur i shikon shqipot ne itali me ca makina qe mezi hyn brenda si furiqe pulash kurse ne amerik i shikon me foristrada qe mund te rish kembe permbi kembe kaq te medhaja jane
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 01-07-2009 më 14:42

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ka shume shtete qe te heqin nenshtetesine, dhe shume te tjera jo. edhe vende te tjera te botes (as europe e as amerike) nese merr nje nenshtetesi tjeter te bejne te humbasesh ate te tenden.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    jo faktikisht qerata do te thote dicka teper ofenduese, por neise nuk eshte se e the me ndonje qellim te keq.

Sa per djeni po te kujtoj nje lloj diskeminimi qe ju behet shqipove ne gjermani. psh "nuk ke te drejte te dalesh nga fshati ose qyteti ku banon pa leje te policis" ky eshte njelloj si te internuarin ne kohen e komunizmit
    un i bej naften mu ne gjermani, e jo jetoj me keto kushte jo mo jo me mire buke e domate e ne shqiperi.
    megjith ate si amerika dhe gjermania jane vende jo per mua.
    good luck vellai
    ky shkrim eshte dhe per mendimin o mendim gjermania te jep pashaport pas 30 vjetesh por me kusht qe te heqesh nenshtetesin shqiptare a i befsha naften mu ne ate pashaport
    O njeri tash plotesisht e kuptova qe paske informacione total te gabuara. Po kush ti tha more ty qe te ndalon policia me leshu fshatin po a ke idene cka flet a jo.
    kete cmenduri sot e degjova.
    Edhe une nuk flas kot. Ligji ne gjermani eshte 7 vite e merr nenshtetesine me kusht qe te kesh kursin e gjuhes.

Po nejse ti sdi qa flet je ka flet perralla skam idene ku i ke degjuar. Sidomos kjo e policis ishte kulmi i budallallekut.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    o mendim mos u revolto se kete e di me kuç e maç qe per shume imigrant eshte ai ligj qe te thashe kete ma ka thene dhe para ca vitesh nje shoke ne telefon
    admiral ne amerik mund te mbash sa nenshtetesi te duash

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga mendimi Lexo Postimin
    O njeri tash plotesisht e kuptova qe paske informacione total te gabuara. Po kush ti tha more ty qe te ndalon policia me leshu fshatin po a ke idene cka flet a jo.
    kete cmenduri sot e degjova.
    Edhe une nuk flas kot. Ligji ne gjermani eshte 7 vite e merr nenshtetesine me kusht qe te kesh kursin e gjuhes.

Po nejse ti sdi qa flet je ka flet perralla skam idene ku i ke degjuar. Sidomos kjo e policis ishte kulmi i budallallekut.

hahaha! edhe mua me ber shume te qesh kjo qe tha qe te ndalon policia. policia s'te ndalon as kur kalon nga nje shtet ne tjetrin (vetem zvicra. edhe aty jane duke e hequr ngaqe ka hyre ne schengen).

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hahaha! edhe mua me ber shume te qesh kjo qe tha qe te ndalon policia. policia s'te ndalon as kur kalon nga nje shtet ne tjetrin (vetem zvicra. edhe aty jane duke e hequr ngaqe ka hyre ne schengen).
    Mua me beri per te qeshur kur tha se ne Europe jane rrudha rrudha ,dhe vajzat shqiptare jane mendje lehta .
    Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    o popull ketu po flasim per imigrantet ne pergjithsi un as qe e diskutoj qe shumica e shqiptarve kane te drejte te levizin lirisht ne gjermani e europ por ai kushti qe un thashe eshte kusht per imigrantet qe gjermania ka kete nuk e mohoni dot

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    o mendim mos u revolto se kete e di me kuç e maç qe per shume imigrant eshte ai ligj qe te thashe kete ma ka thene dhe para ca vitesh nje shoke ne telefon
    edhe ne italia, franca etj

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Por dhe ne Europe mund ti mbash te dy shtetesite.
    Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga lepurush Lexo Postimin
    Mua me beri per te qeshur kur tha se ne Europe jane rrudha rrudha ,dhe vajzat shqiptare jane mendje lehta .
    lepurushe per cfar rudha? dhe sa per femrat shqiptare qe jane mendje lehta kjo dihet, po te kujtoj nje raste vetem, mjafton nje i huaj qe vinte ne shqiperi dhe merte per grua vajzen 18 vjece e me te bukur te lagjes edhe pse ky ishte 50 vjec vetem e vetem se ishte i huaj dhe sikur ksap te ishte si ndohej shqiptarja

dhe nje tjeter sot ne shqiperi me nje makin te shtrenjt te kesh mere me qaf sa vajza te duash ky eshte fakt qe mua nuk me pelqen

e kjo eshte mendje lehtesi

Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •