Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 130
    faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    O zog grabitqar don me i provu te gjith pulat e zogjt e AMADORIT
    eh cbejn miljonat....
    ishalla spo na le pa vez ai se po na mer zogjt edhe pulat bashk...
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga tutankamon Lexo Postimin
    eh cbejn miljonat....
    ishalla spo na le pa vez ai se po na mer zogjt edhe pulat bashk...
    Jo vezet nuk i do ,i rrun me u bo zogj ,pastaj rrezikon kur ben seks ,se fillo me knu kakakakakakakaka hahahahaha
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Po pse mor kokekatrori ēfare lidhje ka populli me ate qe e udheheq....ti don te thuash ate shprehjen e filozofit ,''Qe ēdo popull ka qeverin qe meriton ''por shume here nuk eshte ashtu ,ne nuk e deshem Verin ,as nuk persifikohem me keto politikan qe kemi pasur dhe kemi ,kjo nuk do te thote qe jemi te gjithe keshtu....
    Mua nuk me pelqen pergjithsimi,do te te pelqente ty te te benin njesoj me nje shqiptar tjeter qe merret me droge,trafik armesh ,kapo prostitutash ? Jo ta them une ,keshtu pra ,jepi Qezarit ate qe i takon.
    Une nuk i mbroj Italianet ,se nuk jam nga ato opurtuniste ,kur ka ndonje gje per te thene i them sherrit ''LEPE'',por te thash nuk me pelqejne pergjithsimet ,nuk ka territore te banuar me njerez te mire ,apo territore te banuar me njerez te keqinj .
    Ne ēdo vend te botes ka racizem ,urrehen frances me angles ,italian me gjerman etj .Ky eshte nje problem shume i gjere per tu diskutuar ,mendoj qe Italianet kane probleme me diversitetin kulturor ,rracizmi i tyre qendron ketu ,si mund te thuash rracist kur ato te fusin ne shtepi ,hane buke me ty ,dalin me ty ,bejne shoqeri ,te bejne favore etj ,.
    Pastaj ka dhe injorant te trashe qe nuk kan dale as nga fshati ityre ,por une nuk do behem merak sa ēfare thone plakat tek shkallet e pallatit ....
    Mendoj se rracizmi ka shume shume gjerra brenda ,mos deshire per tu hapur ,per te njohur nje kultur tjeter ,mendjemadhesi qe kjo qe bej dhe mendoj une eshte me e mira ,egoizem etj.
    O jemi rracista ne ,o nuk ka njeri ,nuk jemi ne qe themi malok,ēeēen(pa njohur asnje ).korēar i qelbur (qe jane shume te paster)gjirokastrit m...i, kosovar te poshter ,ēam te poshter etj etj .
    Keshtu ,nga kompjuteri mund te dukem e ashper ,por nuk besoj te kete njeri me te thjeshte se une (e bej se me ato vlera jam rritur ,plus eshte dhe natyra e ime ,por prap kur vjen puna per nje mike o nje mik profondo qe ta ndjej ,duhet ta njoh mire ,hapem deri aty sa nuk demtohem.
    Keto jane popull llapazan e flet goja para trurit ,keto behen'' rracist '' per njeri -tjetrin ,jugu me veriun ,nga nje fshat ne tjetrin ,ēdo popull ka psikologjin e vet ,ne kemi emigruar dhe duhet te pershtatemi ,nuk mund ti them pse nuk jeni si ne ,ose siē kam degjuar ne nje shtet (italian injorant turist )qe i thonin kamarierit pse nuk flet italisht (A thua se keto flasin shume gjuhe ).
    Ato qe jan integruar ,me pak zgjuarsi dhe t'ia tregosh vendin kur duhet ,ēdo gje sistemohet ,sepse jane dhe frikacak ,ose njerez te bute.
    Por dhe jemi te respektuar nga njerez qe e dine se ēfare eshte respekti.
    Ketu vetem ne televizion sa balerin punojne ,ne scala di milano jane 4 intrumentiste tonet ,aktor ,shkrimtar etj (me informacionet qe kam une ,se mund te kete dhe me shume qe nuk i njoh ).
    Nuk e di une nuk kam jetuar ne shtete te tjera ,por mendoj qe Italianet ,ngjajne me ne per disa gjera ,ose me mire ne jemi si italianet para 50 vjeteve ,impulsim ,pasionant ,familjen etj etj..
    Nuk e di mbase jam une keshtu ,mua me pelqen te udhetoj te shoh kultura te tjera ,jam per vlera universale(humanizmi etj) .
    Kjo eshte dhe idea e Europes se bashkuar ,(perveē bashkimit ekonomik,politik) mozaik kulturash duke respektuar indetitetin e njeri-tjetrit.

une jetoj vete ne itali. 90% e shoqerise sime jane italiane dhe kurre nuk kam pasur probleme per sa i perket diskriminimit (askush nuk me ka thene albanese di m****). nuk e di a eshte fat apo merita ime, por nuk eshte gjithmone keshtu.
    ne itali te huajt jane me pak te integruar se ne vendet e tjera te europes (pervoje personale). ketu ka ligje qe nuk te lejojne te arrish aty ku meriton vetem per faktin se je i huaj. ne vende te tjera nuk eshte keshtu.

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Po pse mor kokekatrori ēfare lidhje ka populli me ate qe e udheheq....
    Une ketu kembengul - Populli ka mundesi reale ta rrezoje nga pushteti (me Vote) dhe perderisa nuk e ben ... e meriton !!

nuk ka territore te banuar me njerez te mire ,apo territore te banuar me njerez te keqinj .
    Hm, nuk kam guximin ta diskutoj hapur kete pike

O jemi rracista ne ,o nuk ka njeri
    Po, por ska te beje me Temen ;-)

Sa per racizmin e Italianeve dhe diskriminimin ndaj Shqiptareve them se nuk ka nevoje te diskutohet !! Perseris, varet cfare merr si pike referimi - me greket apo sllavet nuk krahasohen.
    Qe ne Shqiptaret jemi me keq se Italianet dhe ndoshta "e meritojme" sjelljen e tyre prape ska te beje - dhe vecse i ul nivelin diskutimit.

mendoj qe Italianet ,ngjajne me ne per disa gjera ,ose me mire ne jemi si italianet para 50 vjeteve
    PO - prandaj dhe te dyja vendet udhehiqen historikisht nga Kokeboshe. Une rolin e individit dhe te shoqerise e kam mesuar nga librate Veros dhe mund te gabohem por psh nje Italian nuk mund te udheheqe Norvegjine dhe anasjelltas. Berlusconi VETEM ne Itali mund te jete Kryeminister !! Pike.

E kam fjalen, sipas vendit dhe kuvendi - cdo emigrant jashte Italise !! do te ta pohonte qe Kryeministrat e EU Perendimore nuk i lejojne vetes (ose shoqeria nuk jua lejon atyre !!) as gjysmen e "bemave" te Berlusconit. Aaa po ta krahasosh me Salen, Tosin apo Ramen behen grup dhe zor se i dallon nga njeri tjetri.

Te mbrosh Berlusconin = te mos duash te mendosh per pasojat. Keshtu e mendoj une te pakten.

Nejse, te diskutosh per Berlon kur ke Salen dhe Tosin ne vendin tend eshte vertet hipokrizi.

Pra, ne fund te fundit te drejte ke moj Moter Saura.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Keshtu me pelqen kur me jep te drejte ,femra keshtu duhet ti thuash ke te drejte ,ti fol une tund koken, nganjehere dhe duartrokas(ketu kam nxjerre gjuhen).
    Ti thashe keto qe po permiresohesh (kam shpresa se do rregullohesh dhe ti ,per ate muhabetin...lol.
    Degjo une ja marte dreqi nuk jam shume e keqe kur gjykoj te tjeret ,mundohem ti kuptoj ,me e keqe jam me veten ....
    Po ta thash mor kokekatrori ,varet ka popuj te ftohte ,ka popuj te ngrohte (dhe ketu kam nxjerre gjuhen ).
    Keshtu ti ke mendimin tend ,une kam timin ,jeta do ishte shume e trishtuar po ta mendonin te gjith njesoj ,nuk jam kokeforte une ,hap rruge ,nuk e mundoj shume veten ,(nje te vetme kam ) .
    Ja vlen te vrasesh trurin ,sikur do zgjidhim gje .(sa me shume te dish ,aq me shume vuan ,ilumtur eshte ......e di vete ti.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Degjo une ja marte dreqi nuk jam shume e keqe kur gjykoj te tjeret ,mundohem ti kuptoj ,me e keqe jam me veten ....
    Genjeshtra s'ka kembe!

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga DeuS Lexo Postimin
    Genjeshtra s'ka kembe!
    Ty Hajdar nuk po te dhjet njeri ,nqs e ven re ,nqs don te kruhesh vazhdojme ,le nam duke u zene me te gjith idiot i lindur ,na ben si politikan i b....
    Ja ket fjalor meriton ti ,aq nivel ke .
    Ciao caro.

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Ty Hajdar nuk po te dhjet njeri ,nqs e ven re ,nqs don te kruhesh vazhdojme ,le nam duke u zene me te gjith idiot i lindur ,na ben si politikan i b....
    Ja ket fjalor meriton ti ,aq nivel ke .
    Ciao caro.
    mu duken si fjalet e sales kto, hahaha
    e ka mir sala i fut nja dy viza per nxemje nje shishe whisky dhe shkon ne parlament e fillon e i shan te gjithe.... jo si ylli e berlusca qe i mori rrota e historise per nji cop mishi,,,
    p,s cke sot mi saura shum agitata je...
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Unė se kuptoj pse zihemi gjithmon ne shqiptarėt nė njė debat. Berlusconi kėnaq allatet, ne shqiptarėt shahemi dhe ofendohemi. A tė isha njė natė tė vetme nė pozicionin e Berlusconit, se dija unė ēfarė bėja. Do i bėja rreshtore nga Reggio Calabria deri nė Bolzano.

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Unė se kuptoj pse zihemi gjithmon ne shqiptarėt nė njė debat. Berlusconi kėnaq allatet, ne shqiptarėt shahemi dhe ofendohemi. A tė isha njė natė tė vetme nė pozicionin e Berlusconit, se dija unė ēfarė bėja. Do i bėja rreshtore nga Reggio Calabria deri nė Bolzano.
    hahahahahahahahahhaha
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •