Saura e mprehte - do perpiqem perseri ta hedh pak me tej ;-) te shohim nese ja arrij ;-)
Berlusconi eshte mashkull si kushdo - une ne vend te tij ndoshta me keq do beja.
Sala & Tosi, me shume me pak pozite se Berlusca dhe prape shesin jo vetem Grate e tyre por edhe Shqiperine. Nuk marr mundimin te diskutoj Berlusconin si individ !!
Por kjo eshte vetem nje prove qe Berlusconi perfaqeson Italine dhe Italianet !!! Te kuptohemi jo 100%, por perderisa eshte ne Pushtet dhe bile edhe ketu ne Postime ka Shqiptare qe thone :"eshte shume i zoti", tregon se Italia ha buke me vete ne EU. Nje gje ta garantoj, jashte Italise, Perendimi tallen njelloj sa me Italine aq edhe me Berlusconin - kjo eshte shprehje bombastike por ama edhe e vertete.
Pra Berlusconi paska vecse "shakate" e tij me kripe, si mjet per tju kunderpergjigjur krizes ?? Po pse ore cfare eshte ai, Kryetar Bashkie ne Permet ?? Gjynah Italia nese ai "ska ose sdi cte beje".
Perse keta Italiane (nese vertet jane shume te ndryshem nga Berlua) nuk vene ne Pushtet nje Burre qe ti perfaqesoje denjesisht ? Mos valle e kane gjetur tek Berlusconi ?? Une them se po. Kaq.
Antipatia ime e thelle per Italianet ka te beje vecse me diskriminimin e pashembullt qe ata u bejne Shqiptareve.
Qe ata jane breshkamadh, pordhace, karagjoze dhe qe po te thane "miremengjes" ik ne shtepi se eshte errur - jan shume dytesore
Une kam miq te vertete Italiane qe me kane ndihmur ne caste shume te rendesishme dhe sigurisht qe nuk i fus te gjithe Italianet ne nje kallep.
E kuptoj edhe qe aty ku hahet nuk beshtyhet (shume patrioteve nuk u pelqen tu shash Italine apo Italianet) - por kriktika gjithmone lejohet.
He Moter, sa e hodha, se fixim e kam![]()
Krijoni Kontakt