Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 130
    i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Hipokrizi Kokekatrori ,hipokrizi ,dhe nuk eshte vetem ne Itali ,mos e ngaterroni te gjith Italianet me Berluskonin......
    Saura e mprehte - do perpiqem perseri ta hedh pak me tej ;-) te shohim nese ja arrij ;-)

Berlusconi eshte mashkull si kushdo - une ne vend te tij ndoshta me keq do beja.
    Sala & Tosi, me shume me pak pozite se Berlusca dhe prape shesin jo vetem Grate e tyre por edhe Shqiperine. Nuk marr mundimin te diskutoj Berlusconin si individ !!

Por kjo eshte vetem nje prove qe Berlusconi perfaqeson Italine dhe Italianet !!! Te kuptohemi jo 100%, por perderisa eshte ne Pushtet dhe bile edhe ketu ne Postime ka Shqiptare qe thone :"eshte shume i zoti", tregon se Italia ha buke me vete ne EU. Nje gje ta garantoj, jashte Italise, Perendimi tallen njelloj sa me Italine aq edhe me Berlusconin - kjo eshte shprehje bombastike por ama edhe e vertete.
    Pra Berlusconi paska vecse "shakate" e tij me kripe, si mjet per tju kunderpergjigjur krizes ?? Po pse ore cfare eshte ai, Kryetar Bashkie ne Permet ?? Gjynah Italia nese ai "ska ose sdi cte beje".
    Perse keta Italiane (nese vertet jane shume te ndryshem nga Berlua) nuk vene ne Pushtet nje Burre qe ti perfaqesoje denjesisht ? Mos valle e kane gjetur tek Berlusconi ?? Une them se po. Kaq.

Antipatia ime e thelle per Italianet ka te beje vecse me diskriminimin e pashembullt qe ata u bejne Shqiptareve.

Qe ata jane breshkamadh, pordhace, karagjoze dhe qe po te thane "miremengjes" ik ne shtepi se eshte errur - jan shume dytesore

Une kam miq te vertete Italiane qe me kane ndihmur ne caste shume te rendesishme dhe sigurisht qe nuk i fus te gjithe Italianet ne nje kallep.
    E kuptoj edhe qe aty ku hahet nuk beshtyhet (shume patrioteve nuk u pelqen tu shash Italine apo Italianet) - por kriktika gjithmone lejohet.

He Moter, sa e hodha, se fixim e kam

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Qe nga athere para dy vitesh me duket kur u spitalizua, qe prej aty ka dalur me pasoja, ose i kan dhene nje doz te eger mjeket ose ka marrur ato narkot se nje njeri normal nuk bene keshtu, mos ndoshta fshef ndonje kancer dhe ditet i ak te numruara prandaj do ti shfrytzoje duke bere nam ne medija...
    Ani se ēfare femre te bukur ka patur te ndershme e te sjellshme, njeri me mend ne koke nuk do e humbaste kete yll, per mua eshte i semuar, duhet te dali ne pension para se te beje edhe ndonje skandal me te pa pare..;keto deri me sot jane vetem si para dreka si njeriu para vdekjes..;
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    imazhi i italise ne bote eshte pertoke per faj te berlusconit. shume gazeta te huaja e vendosin ne faqe te pare dhe tallen me te. ka njerez qe e mbrojne duke thene qe ai mund te bej c'te doje, sepse eshte jeta e tij private. une nuk jam dakort. ok qe eshte jeta e tij private, por duhet te merret parasysh qe nuk eshte nje njeri "normal". ai perfaqeson nje shtet, nje popull te tere.
    nuk jam as dakort me ato qe thojne qe italianet jane keshtu e jane ashtu... une i percmoj per shume gjera, por ta dini se familja ne itali eshte me e shendoshe se ne te gjithe shtetet e europes perendimore...

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    nuk jam as dakort me ato qe thojne qe italianet jane keshtu e jane ashtu... une i percmoj per shume gjera, por ta dini se familja ne itali eshte me e shendoshe se ne te gjithe shtetet e europes perendimore...
    Ketu je vete kontradiktor Vella Admiral !! Po te ishte Familja kaq e shendoshe/shenjte ne Itali, nuk do jepnin votat per nje amoral si Berlusconi (vetem Tosi yne Bastar... mund tja kaloje. Ptuuu Fatos edepsezi ) ne krye te Shtetit ;-)

Pastaj fakti qe p.sh ne Hollande nuk ekziston llafi "Moral" apo "Turp" do e bente qesharak krahasimin Itali-Hollande ne kete drejtim ;-)

Nejse, se ketu nuk duam te erresojme kot cdo gje, por persa i perket personit te Berlusconit si kryeminister i nje vendi une personalisht do riperserisja cdo germe qe kam shkruar me pare ...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une thashe qe eshte me e shendoshe duke e krahasuar me vendet e tjera europiane pasi e di mire se si eshte gjendja.
    per sa i perket berlusconit, une jam i pari qe e shaj. e kam share edhe para se te ndodhte kjo gje.

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    berlusconi ka deklaruar qe midis te tjerave eshte edhe zemer gjere,,,,aq zemer gjere eshte ai sa ska len minorene pa ja dhen....
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga tutankamon Lexo Postimin
    berlusconi ka deklaruar qe midis te tjerave eshte edhe zemer gjere,,,,aq zemer gjere eshte ai sa ska len minorene pa ja dhen....
    po ca inoti keni ju prej berlusconit,

sikur ju ka kap dashoret....lol

te ishit ne poziten e tij, gjithkush nga ju me keq do bente.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    .. une i percmoj per shume gjera, por ta dini se familja ne itali eshte me e shendoshe se ne te gjithe shtetet e europes perendimore...
    po mer po e shendosh eshte,tutti cornuti e contenti....ma quanti cornuti solo per colpa mia
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    po ca inoti keni ju prej berlusconit,

sikur ju ka kap dashoret....lol

te ishit ne poziten e tij, gjithkush nga ju me keq do bente.
    ca inati kam un me ate mor xhuxhu po nuk i ka hije atij se esht kryeminister, ose te pakten te bente dicka qe mos te beheshin publike kto budalliqe....
    dashnoren time se kap dot ai se skam, lol.
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    e di si o puna,

ktu tjetrit i dolen fotot nudo dhe shkun e votun me teper.

shku o ai muhabet,

pushteti eshte afrodiziaku me i madh, ka thene Kisingeri...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •