Sepse nuk di keshtu une. Une bej poezi per te qeshur me anetaret e forumit, por sado qe poezia me pelqen shume kur e lexoj, vete nuk jam e zonja ta formoj![]()
Sepse nuk di keshtu une. Une bej poezi per te qeshur me anetaret e forumit, por sado qe poezia me pelqen shume kur e lexoj, vete nuk jam e zonja ta formoj![]()
La vita č bella...
Bash po me vjen mire qe po te pelqeka poezia, por a e din ende sa lehte eshte te shkruash poezi, vetem provo niher ti dhe ke per te pare se sa bukur dhe sa kendshem eshte kur e shkruan nje poezi !!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Shum bukur klara, po me duket se e paske zakon te shkruash poezi, apo po me thot vetem mendja ashtu ???
Sikur te mblidhja gjithe lotet e grave ,
Do te formoja nje det me lot.
Te hidhja brenda gjithe zemrat e burrave,
Asnjera prej tyre s'do dilte dot...
Per hir te se vertetes, zogu dukagjinas, po te them qe ndersa per cka shpreh ne vargje jane ndjenjat dhe frymezimet e tua, nese koncepti tend per poezine eshte sa me lart,( sa lehte eshte te shkruash poezi), ta dish qe cdo gje mund te shkruash, por kursesi poezi. Po ta them si mik dashamires, per te mire te vazhdimesise krijuese, pra mos me keqkupto. Miqesisht, Mondi
-Pasja e shpirtit ėshtė privilegj pėr trupin. (E SH)
S'ka gje MONDI, sepse une e kam nje hobi te veqante te shkruaj poezi, andaj me duket aq lehte, sikur te jem duke pershkruar nje ngjarje televizive.
Kur ta putha buzen,
te kuqe si biber,
te deshta perjete,
oj e embel si sheqer !
Krijoni Kontakt