varet nga lloji dashurise dhe i punes qe ke mendoj ....
varet nga lloji dashurise dhe i punes qe ke mendoj ....
Ne ditet e sotit, perkundrazi e forcon!
une mendoj qe ,paraja,varferia bjen semundjen ndersa semundja bjen vdekjen,jo shum par por pak para sa per te jetuar nje jete mesatare,edhe pse mendoj qe parja eshte armiku me i keq ne jete ,paraja e shumt te hum jeten familjen shoqrin ,por dhe pa te nuk ka jet
nga nje ane ke te drejt ti izadora se sot ka arrit dita qe edhe dashuria blihet....edhe kemi shum shembuj, ka vajza 20 vjecare qe jan dashuruar pas pleqve 60 vjecar...por gjeja me e bukur eshte se na bejne edhe intervista ne tv dhe thone qe jan te dashuruara.....me vra veten,,,
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Kjo kenge i pershtatet kesaj teme.
Feelings change - memories don't.
Mua me pelqejn ndjenjat e dashurise te adoleshentet ku ne te shumtet e rasteve nuk futet paraja ne mes .Eshte e paster.
Ne lidhje me temen .C'pune ka dashurija me tullat e shtepise ,me makinen ,me varset e florit etj etj .Kush na qenka ai/ajo qe fillon te dashurohet se ka pare .
Po shikoj per dite qe shume duan te japin milionat per te blere dashurine dhe nuk po e gjejne dot ....,
Ju lutem ti permbaheni temave te ketij nenforumi dhe te mos i ktheni ne chit_ chate personale.
Jane po te njejtet persona dhe do t'iu lutesha qe per bisedat midis jush ti drejtoheni Mp ose Msn.
Nuk jeni te kenaqur kur ju fshihen postimet por nga ana tjeter nuk respektoni as rregullat e ketij Forumi!!!
Te gjitha postimet jashte teme jane fshire dhe do te fshihen.
Flm per mirekuptimin.
"Carpe Diem"
A demtohet dashuria nga mungesa e parave?jo demtohet,po fluturon nga dritarja.
<<When poverty comes in at the door, love flies out of the window .>>![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Kur dy persona njihen per here te pare e fillojn shkendijat ska nevoje per anen materiale.
E ti si djal si je nuk te duhet shum.
Po qe kur krijohet familja ato te ardhura materiale duhen e come.
Ndoshta jam perserites ,po un keshtu e mendoj.
Krijoni Kontakt