Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 129
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-06-2009
    Postime
    92
    Thote profeti alejhi selam: nese nuk ke turp,ban qka dush.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ...Çdo njeri vdek edhe jeton,po jon do trall qe desin e jetojn e çka e bojn njerin me jetu mas shumti është fuqia e fjalës kur ti majn ment gjinja,ti jeton pergjithmon

i/e regjistruar Maska e shkodranja.1
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    209
    "Nje mize mund ta beje syrin e luanit te derdhe gjak" proverbe arabe
    Thuaj!Namazi im,kurbani im,jeta dhe vdekja ime jane vetem per Allahun Zotin e boteve.6:162

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    209
    Historikisht kushdo qe mbron te verteten gjithnje vuan.Une jam thejsh nje luftetare per te verteten.E,te vertetat tona jane universale. Merve Kavaci(ish parlamentare turke qe nuk u lejua te bente betimin ne parlamentin turk per shkak te hixhabit)
    Ndryshuar për herë të fundit nga shkodranja.1 : 28-06-2009 më 06:14
    Thuaj!Namazi im,kurbani im,jeta dhe vdekja ime jane vetem per Allahun Zotin e boteve.6:162

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    209
    Cdo dite qe lind na therret O njerez!Une jam nje dite e re,une jam vezhguese e veprave tuaja.Perfitoni prej meje sepse une nuk do te kthehem me deri ne Diten e Gjykimit.O bir i Ademit ti nuk je gje tjeter pervec disa frymarrje,kur ti nxjerr frymen bashke me te iken edhe nje pjese e jotja.Ashtu si iku nje pjese se shpejti do te shkoje e tera.Hasan al-Basri

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    209
    Te vdekurin e percjellin tre gjera familja e tij,pasuria e tij dhe veprat e tij.Dy kthehen kurse njera mbetet, kthehen familja dhe pasuria,kurse me te mbesin veprat etij.hadith

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    "Përpjekja më e rëndësishme njerzore është orvatja për moralitet në veprimet tona. Barazpesha jonë e brendëshme dhe madje bash qënësia jonë mvaret nga kjo. Vetëm morali në veprimet tona mund t´i japë bukuri dhe dinjitet jetës". Albert Ajnshtajn
    "Shkëlqimi i moralit ndodh si pasojë e vesit. Ne bëhemi të drejtë duke bërë vepra të drejta, të përmbajtur duke bërë vepra të matura, trima duke bërë vepra guximtare". Aristoteli
    "Njeriu bëhet i moralshëm kur është mjeran." Marcel Proust, Në kërkim të kohës së humbur.
    "Të predikosh moral është e lehtë, ta themelosh e vështirë." Arthur Schopenhauer
    "Më parë vjen të llupurit, pastaj morali." Bert Brecht
    "Asgjë që është e gabuar moralisht mund të jetë politikisht e drejtë". William E. Gladstone
    "Ata që kultivojnë rrëmujë morale për përfitim duhet të kuptojnë këtë: ne do t´i përmendim emrat e tyre dhe do ti korisim ata siç e lypin të koriten". Bob Dole

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Me mir nje fund me dhimbje se sa nje dhimbje pa fund.
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e torres_gjilani
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n`GILAN.
    Postime
    74
    Ujku Ndrrimen e qmon .. a harronin se zakon ... ! :P
    “La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

LosBlancos.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2009
    Postime
    112
    nese nuk din ,ti mos rri, nese din rri.
    Shqiptar me fe islame .

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •