Thote profeti alejhi selam: nese nuk ke turp,ban qka dush.
Thote profeti alejhi selam: nese nuk ke turp,ban qka dush.
...Çdo njeri vdek edhe jeton,po jon do trall qe desin e jetojn e çka e bojn njerin me jetu mas shumti është fuqia e fjalës kur ti majn ment gjinja,ti jeton pergjithmon
"Nje mize mund ta beje syrin e luanit te derdhe gjak" proverbe arabe
Thuaj!Namazi im,kurbani im,jeta dhe vdekja ime jane vetem per Allahun Zotin e boteve.6:162
Historikisht kushdo qe mbron te verteten gjithnje vuan.Une jam thejsh nje luftetare per te verteten.E,te vertetat tona jane universale. Merve Kavaci(ish parlamentare turke qe nuk u lejua te bente betimin ne parlamentin turk per shkak te hixhabit)
Ndryshuar për herë të fundit nga shkodranja.1 : 28-06-2009 më 06:14
Thuaj!Namazi im,kurbani im,jeta dhe vdekja ime jane vetem per Allahun Zotin e boteve.6:162
Cdo dite qe lind na therret O njerez!Une jam nje dite e re,une jam vezhguese e veprave tuaja.Perfitoni prej meje sepse une nuk do te kthehem me deri ne Diten e Gjykimit.O bir i Ademit ti nuk je gje tjeter pervec disa frymarrje,kur ti nxjerr frymen bashke me te iken edhe nje pjese e jotja.Ashtu si iku nje pjese se shpejti do te shkoje e tera.Hasan al-Basri
Te vdekurin e percjellin tre gjera familja e tij,pasuria e tij dhe veprat e tij.Dy kthehen kurse njera mbetet, kthehen familja dhe pasuria,kurse me te mbesin veprat etij.hadith
"Përpjekja më e rëndësishme njerzore është orvatja për moralitet në veprimet tona. Barazpesha jonë e brendëshme dhe madje bash qënësia jonë mvaret nga kjo. Vetëm morali në veprimet tona mund t´i japë bukuri dhe dinjitet jetës". Albert Ajnshtajn
"Shkëlqimi i moralit ndodh si pasojë e vesit. Ne bëhemi të drejtë duke bërë vepra të drejta, të përmbajtur duke bërë vepra të matura, trima duke bërë vepra guximtare". Aristoteli
"Njeriu bëhet i moralshëm kur është mjeran." Marcel Proust, Në kërkim të kohës së humbur.
"Të predikosh moral është e lehtë, ta themelosh e vështirë." Arthur Schopenhauer
"Më parë vjen të llupurit, pastaj morali." Bert Brecht
"Asgjë që është e gabuar moralisht mund të jetë politikisht e drejtë". William E. Gladstone
"Ata që kultivojnë rrëmujë morale për përfitim duhet të kuptojnë këtë: ne do t´i përmendim emrat e tyre dhe do ti korisim ata siç e lypin të koriten". Bob Dole
Me mir nje fund me dhimbje se sa nje dhimbje pa fund.
mos luj se sta quj
Ujku Ndrrimen e qmon .. a harronin se zakon ... ! :P
“La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”
LosBlancos.
nese nuk din ,ti mos rri, nese din rri.
Shqiptar me fe islame .
Krijoni Kontakt