Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Nuk duhet të ketë tema tabu ose pse u hoq postimi i "suliotit"-sHQIPERIA, MIRE SE ...

Kur desha të përgjigjesha në temën që kishte hapur sulioti "sHQIPERIA, MIRE SE ERDHET NE VENDIN E NJERZVE PLERA PLERA PLERA ", kjo ishte e pamundur për ta bërë, sepse dikush ishte ngutur ta fshinte.
    Se ishte temë shumë interesante dhe se kishte zgjuar interesim te lexuesit tregon fakti se përgjigja e parë kishte ardhur pikërisht nga njeriu që unë e çmoj shumë, Astrit Kosturi, ndërsa duke lexuar këtë temë, përveç meje ishin edhe BvizioN, ILMGAP.

Të dashur forumistë gjerat nuk sherohen duke i heshtur!
    Sepse ka vetëm dy rrugë: o të jemi edhe ne plehra o t'i luftojmë plehrat!!

Ka kaq gjera të ulta në shoqërinë tona, sa të shpesh të shkon ndërmen si ai "rahmetlia" që ka thënë: "le ta dijë bota mbarë se ...... ". Nuk po ma zë goja ta them ama në disa raste edhe më shkon në mendje kjo thënie.

Mos harroni: shqiptari në shtetin ku jetoj unë është dikund ( dikund jo, por saktësisht ) i fundit.

Na duhet një mentalitet tjetër, na duhet një emancipim gjithëpopullor.

P.S. Për fat e kam ruajtur postimin e suliotit, po deshët edhe mund të jau sjell.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 28-06-2009 më 08:20
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Po ore Z.Adem Gashi

Me të vërtet ti je ai që ke të drejtë , por ç'të bëjmë , çdo temë që hapet në lidhje me realitetin (e dhimbshëm) shqiptaresk nuk u pëlqen këtyre të forumit (fatkeqësisht) ndërsa unë shpesh herë kam thënë sepse nuk është interesant të pranosh vetëm komplimente por të pranosh dhe kritika (pasi je për to).
    Ja edhe një përgjigj-je imja në lidhje me këtë :

Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    ............................. pra shihet shumë qartë që populli dëshiron vetëm të lavdërohet dhe aspak të kritikohet , Një popull që nuk pranon kritik me qëllim përmirësimin ai popull do kërkoj vetë asimilimin.
    Shprsojmë të mos ndodh kështu edhe me Forumin Shqiptarë.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Mbase fshihet dhe kjo tem, dhe as qe me behet von se vete ndihem i lire e nuk kam frik nga asnje njeri (plere) qe me nje fshirje postimi mendon se ka bere dicka te zgjuar, por me duhet tju them ketyre tipave qe e mbajn veten e zgjuar se;

SE KA SHQIPTAR NE KET BOT (shume te pakt ne numer mbase por shume te fort)QE NUK E HAN SAPUNIN PER DJATH DHE SE NUK KAN PEREDE NE SYT E TYRE sic ka per fat te keq shumica derrmuese e popullates se kombit ton.Dhe ne do te luftojm deri sa kjo shumice derrmuese te hapin syte nje her e mire dhe tju hiqen ketyre veseve kaq te percmuara dhe te ulta sa afrohen shume me ato veset shtazore, po ka nje dallim se kafshet jan kafsh , por ku shikon njeres te kollarisur te sillen me keq se kafsha ky eshte kulmi, nejse spo e zgjas me se po friksohen njerzit e civilizuar ne Shqiperi.

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Në kete forum, me emrin shqiptar, drejtojne njerez të dyshimte nga gjaku dhe ADN-ja e shqiptarit !

Bezhdilet, per te cilet do te flisnim ne kete teme te hapur nga Sulioti, uragani i dallaveres i ngritur nga pusht-pushtetaret tane na i paskan nxjerre "larte e mbi krye".
    Kjo çensure bajate dhe primitive na ka merzitur, na ka zemeruar dhe na ka stresuar shume.
    Une kam protestuar disa here per heqjen e postimeve te mia dhe asnje pergjigje "pse"., apo asnje argument tjeter se perse hiqen ashtu arbitrarisht.
    Me sa shoh ketu drejtojne njerez pa edukakaten minimale, njerez me vetedije te trazuar, thjeshte militante te ushqyer nga korrupsioni tashme i paçmontueshem.
    Pershendes, miqte Sulioti si hapes i temes dhe z. Adem Gashi dhe lexuesit e tjere si deshmitare te kesaj dhune që behet ndaj fjales se lire. Ne do ta gjejme rrugen tone, teksa dua t'u uroj persekutoreve tane, t'i therrasin arsyes, duke patur respektin minimal ndaj nesh!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    He (zoterinj moerator)pse pse nuk u jepni pergjigje ketyre pyetjeve,pseeeeeeeeeeeeeeee????Cfare keni more ?cili eshte halli juaj?Pse nuk na lini te nxierrim ate qe na blaun shpirtin pse??? pse more njeres te pabes pse?pse lini ca funderina te shprehin mendimin e tyre kot, dhe nuk na lini ne te nxierrim te palarat ne shesh dhe ti mesojm femijet te rriten me kulture te perparuar dhe jo si kafsh, pse ore ?????pyes pse cila eshte arsyeja qe e beni kete gje????Nese nuk u ktheni pergjigje ketyre pikpyetjeve qe thash me lart, nuk jeni asgje tjeter vecse PJES E ATYRE PELRAVE QE THASH NE TEMEN QE JU ZHDUKET, zhduket temen por treguat fytyren tuaj te vertet,cka per mua do te thote njeres te pa bes dhe jo dashamires se kombit ton.Kush jeni ju more pisa se ju nuk e meritoni te menaxhoni kete forum qe mban emer te rend.Pse nuk e nxirrni koken o gjarperinj te fshehur ne strofulla dhe vetem helm nxirrni e koken nuk e nxirrni kurr.Helmi ju ktheft juve dhe ju perpift dhe ju coft ne erresire, se mesa po shoh erresira qenka versioni juaj per kombin ton.Mallkuar qofshin gjith funderinat (peslekshat e kesaj bote).

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    He (zoterinj moerator)pse pse nuk u jepni pergjigje ketyre pyetjeve,pseeeeeeeeeeeeeeee????Cfare keni more ?cili eshte halli juaj?Pse nuk na lini te nxierrim ate qe na blaun shpirtin pse??? pse more njeres te pabes pse?pse lini ca funderina te shprehin mendimin e tyre kot, dhe nuk na lini ne te nxierrim te palarat ne shesh dhe ti mesojm femijet te rriten me kulture te perparuar dhe jo si kafsh, pse ore ?????pyes pse cila eshte arsyeja qe e beni kete gje????Nese nuk u ktheni pergjigje ketyre pikpyetjeve qe thash me lart, nuk jeni asgje tjeter vecse PJES E ATYRE PELRAVE QE THASH NE TEMEN QE JU ZHDUKET, zhduket temen por treguat fytyren tuaj te vertet,cka per mua do te thote njeres te pa bes dhe jo dashamires se kombit ton.Kush jeni ju more pisa se ju nuk e meritoni te menaxhoni kete forum qe mban emer te rend.Pse nuk e nxirrni koken o gjarperinj te fshehur ne strofulla dhe vetem helm nxirrni e koken nuk e nxirrni kurr.Helmi ju ktheft juve dhe ju perpift dhe ju coft ne erresire, se mesa po shoh erresira qenka versioni juaj per kombin ton.Mallkuar qofshin gjith funderinat (peslekshat e kesaj bote).
    Kështu qan populli ditë për ditë por udhëheqësit nuk i përgjigjen pyetjeve të popullit , fatkeqësisht edhe tani pas zgjedhjeve do bërtasin dhe do të ketë edhe më shumë PSE ? por nuk do ketë asnjë përgjigje për popullin e paditur , populli i cili voton të paditurit.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    E pra sot e kesaj dite u tregua me shume se cdo her se ketu ne FSH gjerat nuk shkojn ashtu sic duhet te shkonin,moderatoret fshijne mesazhe e tema pa shkak dhe cfare eshte me e keqja nuk japin as llogari.Kerkova shpjegime dhe nuk mora asnje pergjigje, kerkova drejtesi por asnjeri nuk e shkruajti nje fjal, e si te me shkruajn, kure nuk kan cfar te me thon, se ata e din qe kam te drejt, por nuk ju behet von perderisa,drejtesia per ta mesa po duket nuk paska vlere, dhe per kete ju bej thirrje te gjith antarve dhe antareve te ketij forumi, se nese jan ndier viktima te forumit ashtu sikurse u ndieva une sot,te bashkohen me thirrjen time dhe te cojm kete gje ne vendin e vet, jo per mua po per te gjith ne, duhet qe keta njeres qe moderojn ketu, te respektojn dhe te japin shpjegime anetarve te ketij forumi, kur ju fshijn atyre temat pa shkak.

FALENDEROJ NGA ZEMRA TE GJITH ANETARET E MESIPERM PER INTERESIMIN DHE MBESHTETJEN E TYRE.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Tema nuk u fshi por u bashkua me temen ekzistuese "Komentet tuaja rreth zgjedhjeve parlamentare". Nuk mund te hapesh ne forum nje teme koment personal mbi zgjedhjet, apo mbi "popull plera". Temat nuk jane komente, temat hapen qe te gjithe te kene mundesi te japin mendim per te njejten ceshtje. Nuk mund te hapesh nje teme koment, pasi eshte njesoj si te thuash: "Hajde e diskutoni se cfare mendoj une per kete ceshtje".

Ceshtja shtrohet duke sjelle informacion apo duke bere nje pyetje, ne menyre qe te gjithe anetaret te kene mundesi te diskutojne e japin mendim. Eshte detyra e stafit qe te mbaje rregull ne forum e te pastroje forumin nga temat e dubluara apo temat pa substance.

Mendoni se cfare do te ndodhte ne forum nese te gjithe ata mijera anetare te rregjistruar te forumit te hapnin nje teme te tyren per te bere komente per zgjedhjet?!

Problemi nuk eshte tek stafi i forumit, problemi eshte se ju nuk dini te diskutoni. Te diskutosh nuk do te thote vetem te shesesh ate qe mendon, por edhe te blesh ate qe mendojne anetaret e tjere.

Albo

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •