-
Te shohim si e prezanton Bota Perendimore, Edi Ramen:
Gjithashtu, nje artikull tjeter i BBC:
(minutat e para, do i nxjerrin mallin Brarit) 
.
.
.
I djathte, i majte, pingul ne qender, apo pertej te gjithave, nje gje eshte fakt: Eshte i pari qe solli nje fryme te re ne Shqiperi. Ka punuar dhe punon me nje intensitet te papare me pare. Mos t'ju duket cudi qe Berisha ka filluar punen me te njejtin ritem, packa se ne spekter me te gjere. Jo vetem Berisha qe e ka kopjuar dhe mundohet ta kopjoje cdo dite, por edhe politikanet, majoret e kushdo qe do vije ne pushtet neser, inspirimin dhe shembullin e nje njeriu punetor, me vizion, me karizem, me nje pakt me veten dhe me banoret e zones, per te permiresuar cdo aspekt te jetes te mundshem..do e marrin nga Rama. Deri me sot, nuk pashe nje njeri me te afte se ai, ne qeverisje (lokale ne kete rast).. Nuk jam i sigurte se c'krah do anonte politika e tij nese do zgjidhej, por nje gje e kam te sigurte..qe per nje kohe teper teper te shkurter, Shqiperia do kishte nje fytyre tjeter, nje imazh tjeter, do kishte zbatim te ligjeve e respektim te tyre, do kishte rritje faktore te mireqenies dhe Europa nuk do ishte fort larg!
-
-
i/e regjistruar
Eshte i korruptuar. Kjo eshte nje diference e madhe ndermjete tij dhe Berishes, DeuS.
Sa per djathte apo majte: A nuk ka kerkuar te behej pjese e PD-s ne fillim ky? Por nuk ka qene i mirepritur?
Pra, kjo me ben te mendohem qe e vetmja arsye perse ky ka shkuar te PS ka qen per te zen nje karrike, dhe jo per "idealet". Su pranua ne PD, u khye te PSja.
Ndryshuar për herë të fundit nga BlerinaL : 26-07-2009 më 08:08
-
-
po normal qe do behet i djathte....cdo kush ka deshire qe te distancohet sa me larg nga PSja dhe sidomos e shkuara e saj hermetiko komuniste.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt