po te nderroheshin rolet do ndryshonin shume gjera...
ajo me e rendesishmja se gruja do beje palle" ne thonjeza lart e poshte kurse ai ne shtepi me perparese tek gatuan dreken i lumtur....![]()
po te nderroheshin rolet do ndryshonin shume gjera...
ajo me e rendesishmja se gruja do beje palle" ne thonjeza lart e poshte kurse ai ne shtepi me perparese tek gatuan dreken i lumtur....![]()
Do kisha dashur ta shof kete pune!
Une ne shtepi,gruaja ne pune...ohhh!
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Njoh nje burre shqiptar qe e ka shume me te suksesshme sesa vetjagruan edhe pse kane mbaruar te njejtin fakultet.kur ka shpenzime i pranon parate e gruas,kur ajo i thote po eja punojme bashke,i pergjigjetse kush jam hyzmeqari jot!jam kaq e tentuar tjua them emrin!
Shifni...Postuar më parë nga StormAngel
Nuk qenka me domethene se deshirat duhet te te plotesohen menjehere pasi qe i deshiron. Mua njera mu plotesua pas dy vitesh, edhe pse me shume deshire talljeje ishte.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Cuna mos e boni ate gafe qe te merrni femra qe fitojne me shume se ju (me perjashtim te rastit qe te jene te ngjashme me bretkosat).
Ignore List: Den Bossi
Vllaj fillojeni nga majmuni dhe cojeni deri ke mashkulli modern pastaj.
Kan dhan prova sa te sukseshem kan qene ato familje qe e kane ndertu familjen ne kete menyre. Tani nuk bohet fjale per barazine e burr-femer ne kete mes. Ktu po shko muhabeti burri me u bo gru dhe gruja burr. Pika par nuk ka lezet 1 her.
Burri eshte ai qe duhet te kete distancen me femijet dhe ai qe sjell autoritetin ne shtepi, flas me traditen Shqiptare dhe ate qe ka miliona vjet qe eshte ndertu dhe me kafshet.. Sado autoritet te kete nena, "Nena eshte nene", nuk ka hijen e babes, te pakten keshtu mendoj une.
Jam JETUS jo TREGUS!.
e pelqej mendimin tend por eshte shume larg me realen Ju flisni me traditen tuaj dhe jo ate shqiptare Qe ju nuk e keni idene
Pajtohem me mendimin se rolet janë të ndara nga vet natyra dhe thyerja e ketyre rregullave do të shkaktonte probleme të tjera. Përse vallë kur gruaja punon duhet të ketë edhe ndihmëse shtëpie, sepse përkujdesja që dora e femrës e ka për familjen (pastërtin, ushqimin, edukimin e fëmijëve) është më e shprehur. Nuk jam absolutikisht kundër asaj që gruaja të punoj, sepse duhet ta ketë ndjënjën e të fituarit të mjeteve materiale dhe normalisht të kontribuoj në bugjetin e familjes, por në këtë rast do të pësojnë së pari fëmijët, pastaj familja në tërësi. Burrit, së paku në shumicën e rasteve nuk i shkojnë përdore punët e shtëpisë, pastaj ai burrë që nuk është në gjendje të punoj jasht shtëpisë, zor se punon në shtëpi. Normal kur fëmijët arrijnë një moshë që mund edhe të ndihmojnë, atëherë nëna mundet të jetë më e lirë dhe të punoj, pse jo, por sërish burri nuk do jetë i mbyllur në shtëpi me përparëse të vënë dhe duke qëndruar në kuzhinë sepse në mentalitetin tonë ai më nuk është burrë???
Kujtoj se një pjesë e antarëve të forumit nuk pajtohet me mua, por ky është mendimi im.
Tek unë punojmë që të dy, unë 7 ditë në javë, kurse ajo 6 ditë dhe të them sakt tani edhe pak më duhet të shoj ta marr në punë, hahhaha (taksi vozitës), por e vërej se është më e qetë, por njëkohësisht edhe shpenzon më shumë (unë llogarisja që tani do ti dhimbsen parat dhe do të kursej, por ja e kundërta po ndodh). Pra nuk jam kundër që femra të punoj, por vaj halli nëse burri mbetet në shtëpi.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Pse jo..Ide e mire eshte kjo![]()
Feel the pump √
Postuar më parë nga Mina
Mina ke pyetur Albanin po te pergjigjem une
jooooooooooo nuk i thuhet burre atij qe dredh rrugve dhe ka familje teter te jesh beqo?
Krijoni Kontakt