U prehtė nė paqe Michael Jackson-i mbreti i muzikės pop qė pritej tė ketė njė sėrė koncertesh gjatė verės.
U prehtė nė paqe Michael Jackson-i mbreti i muzikės pop qė pritej tė ketė njė sėrė koncertesh gjatė verės.
Lumturia nuk vjen vetė, atė duhet ta krijojmė ne.
JO...............
Im Alter von 50 Jahren ist in Los Angeles der amerikanische Popstar Michael Jackson offenbar in einem Krankenhaus gestorben.
Edhe njė gazet Gjermane thot se vdic. S'dij edhe pse nuk kam degjuar asnjėher kėngėt e tijė edhe pse e edij si kėngėtar tė madh , por me erdhi shum keq se njerzit e mėdhaj gjithmon kam menduar se nuk vdesin por po e shoh qė edhe kėtė herė e kam gabim.
Allahu e qoft nė Xhehnet.
amin
Gjynah se ishte 50 vjec. Kingu i Popit, kulmin e kishte ne vitet 80 . Por gjithe ato miliona dollare qe la, sikur te kish lene me testament qe cereku te shkonte ne zhvillimin e Shqiperise, dhe qeveria mos korruptohej me sa mire do ishte... do kishim hyre dhe ne BE. Lol
Edhe kjo s'pritej, bote e cuditshme vertet![]()
Hajde te rroni vete ju fansat e Majkellit![]()
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
......................
Nje gje nuk kam kuptuar une nder vite (lol). Per kohen atehere ishte 1.Por pse i nxirrin me barrela njerezit se kam marre vesht asnjehere, pse u binin te fiket , pse qanin aq shume? Shprehja e kenaqesise ishte me efekte te cuditshme atehere. Cudi vertet. Se e kuptoj qe mund te bertasesh, ulerasesh nga qefi .... por me shume. Cudi. cudi.
Po per ate kohe ishte Kingu i popit. Ti japim ate qe i takon.
Krijoni Kontakt