Kisha nje pyetje: Kam ble nji grill e du me e pru ke katuni jem...:-) tash nuk e di a shesin ne Albani qymyr apo copa druri (coal or wooden chips)?
Nqs po ku?
Kisha nje pyetje: Kam ble nji grill e du me e pru ke katuni jem...:-) tash nuk e di a shesin ne Albani qymyr apo copa druri (coal or wooden chips)?
Nqs po ku?
po ti pse nuk e bleve me gaz me mire, nga ato cheap u ke blere?
ka cdo gje ne shqiperi. Dhe qumesht blete ka . Lol
ka sa te dush: ndac qymyr ndac copa druri, po kot je munduar se gjen edhe ktu zgar plot![]()
Life's too short to remove USB safely.
qka asht ka lyp ky
ari apo qymyr !!???
BLEJE DAJKO MISHIN EDHE PIJET SE E PJEKIM NA MOS BAJ DERT TI.....
Po si mer paske ble zgaren ka Perendimi ti me e cu m'Shqiperi?
Ne po bojm tunele, s'bokemi dot zgara.
Sa per qymyr druri lale, Shqiperia o tu majt Greqin ene gjysen e Ballkanit me Qymyr druri, pa perjashtu ketu Italin.
Jan tu u maru pyjet, pasi i djegin ene i shesin anejna, tashi per tashi ka plot, por kur ti marojm komplet pyjet, ateher na sill nai thes qymyr ti shoku.
...mendova me e ble me gaz njihere por e kam ma qef me qymyr apo me ashkla druni ma e mire del, po jo mer se kam ble cheap, bile me zen gjithe ate vend ne kerr, me thane te drejten e kam ble ne ulje cmimi e prap nuk asht lire por mendova se nuk ka ne shqipni, disa me thane ka ne QTU ( qe une nuk e di cka eshte) por me e krahasu me cmimet e evropes jane 2-3 fish ma shtrenjtt edhe nuk jane cilesi e mire....me kane thane atje ne shqipni.....se per pak isha duke ble edhe nji tavoline plastike me karrike, ...hahahha sa shkojne ne albani kto, se edhe cadren bile e kam ble ....already
Tash pytja ime eshte ku ka me ble qymyr apo ashkla druni gati ne thes letre ne shqipni???
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gt2xf : 26-06-2009 mė 21:28
Krijoni Kontakt