Ndoshta nuk ke kuptuar nje gje mik i dashur:
Une kam lexuar kam pare por ato qe po thua ti nuk i kam degjuar kurreKu jane keto profeci qe fliten per muhamedin ne Bibel qe i ke pare ti(qe e ke lexuar Biblen ndonjehere dhe une qe e lexoj perdite nuk e kam pare)?Mos fol budallalleqe sepse po te ekzistonin profeci Biblike per muhamedin, nuk do te shkruhej Gal 1:7-8Edhe pse ne Biblen e sotme ende kane mbetur disa fragmente ku parashikohet ardhja e Muhamedit , ju perseri mohoni.por ka disa njerėz qė ju turbullojnė dhe qė duan ta shtrėmbėrojnė ungjillin e Krishtit.
Por, edhe sikur ne ose njė engjėll i qiellit t`ju predikonte njė ungjill tė ndryshėm nga ai qė ju kemi predikuar, qoftė i mallkuar.
Une e di qe djeg kjo fjale por siē i thuhet atij llafi "E verteta te dhembe". Jezusi kur i perdorte fjale te tilla me skribet dhe farizenjte qe jane nga populli i zgjedhur i Zotit dhe qe ishin vellezerit tokesor te Jezusit, ata qe nuk jane nga populli i zgjedhur i Perendise u eshte e llogaritur nje gje e tille sepse siē thuhet ne Fjalen e PerendiseLe te mbyllim nje sy dhe te pranojme qe Bibla ka profeci qe flet per muhamedin. A e dini se me kete dilni ne kundershtime me veten tuaj kur thoni: Bibla origjinale nuk e kziston, kjo eshte vetem nje gje e modifikuar". Kur ju intereson e pranoni Biblen, kur nuk ju intereson e mohoni. Une nuk kuptova nje gje: Pse kundershtoni veten tuaj?18 Ai qė beson nė tė nuk dėnohet, por ai qė nuk beson tashmė ėshtė dėnuar, sepse nuk ka besuar nė emrin e Birit tė vetėmlindur tė Perėndisė.
19 Tani gjykimi ėshtė ky: Drita erdhi nė botė dhe njerėzit deshėn errėsirėn mė tepėr se dritėn, sepse veprat e tyre ishin tė mbrapshta.
20 Sepse kushdo qė bėn gjėra tė mbrapshta e urren dritėn dhe nuk vjen te drita, qė tė mos zbulohen veprat e tij;
21 por kush bėn tė vėrtetėn vjen te drita, qė veprat e tij tė zbulohen, sepse u bėnė nė Perėndinė``.
te lutem mos fol kot. Zoti te hapte syte e zemres dhe te dhente shpetimin!!!
Me respekt i krishteri!!!
Krijoni Kontakt