Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 117
    Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Perse jevgjit qenkan inferiore??
    Sepse po e pranoni vetë që jeni inferiorë, përderisa po pohoni që të tjerët po sillen ndaj jush me racizëm.

Cdo nejriu duhet ti japesh ate qe i takont ne baze te kapacitetit te vet, ne baze te njohurise se vet dhe jo ne baze te ngjyres apo kombesise.. Duhet te shikosh pertej asaj cka duket se ndryshe je thjesht nje njeri pa vlera (me keq je ti se sa ata qe ti do te deskriminosh)
    Zonja Shën Mëri Virgjen, ju Faleminderës, për hirësinë tuaj, se më ndriçove.

Racizmi eshte vecse injorance e theksuar asgje me shume dhe asgje me pak dhe mos gjykoni njeri ne baze te kombesise dhe ngjyres por shikoni ne baze te te asaj cka ai eshte dhe jo prej nga eshte se eshte gjynaf
    Liri Barazi Vllazëri

Jo, jo, ngadalë, nuk ndalet me kaq, ju doni edhe gjëra tjera psh, lule-dele, fustane shumë ngjyrëshe, ylbera në qiell dhe ylbera në flamuj, muzikë të lehtë, flamuj të kuq me yj pesëcepësh, etj..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ti jack nqs cuni jot eshte gay ca do besh?

ps. kam pare nje filem se kam iden fare emrin tani por ishte me nje grup adoleshentesh qe ishin kundra gay-ve ne menyre ekstreme fare. Doli qe ne fund komandanti ati grupi ishte per vete gay...arsyet pse ishte pjestar i nje grupi te till nuk duan shume nivel te lart zgjuarsie per tu kuptuar

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Jevgu jevg ngelet, pusetaxhi e ahegxhi. Te vjen plasja kur lexon per ca gjoja te emancipuar, nuk e di se cdo te benin po t'u vinte cuni apo goca me nje pusetaxhi te dera, apo me nje gay perkrah. Atehere do ta shifnim emancipimin tuaj te leshit*.
    Per gay jam totalisht kundra Jack dhe nuk po flas per emancipim por gjithesecilit ti jepet se cfare i takon dhe ta gjykosh ne baze te asaj cka eshte ne gjendje te jete dhe ne ate qe eshte ne personalitetin e tij...

Po fundja e di?? Me mire te mare nje jevg nje pusaxhi por qe te jete nje njeri tamam dhe mos kete vese, se sa te me sjelle ne shtepi nje kurvar nje imoral, nje drogaxhi, nje kumarxhi, nje njeri te dhunshem, nje alkolist, mashtrus, hajdut etje etje...
    Me rofte bardhesia e nje idioti te tille mu... ec aman mos ja fut kot me mire jevg dhe njeri po te jete puna ashtu se sa i "bardhe" dhe imoral..
    Ska te beje emancipimi ketu
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

Himitsu

Pajtohem shum me ty. Une personalisht nuk e urrej asnje race ose diqka po ne qofse aj mua ma kthen me racizem ose nacionalizem une ja kthej dyfisht. Nje shembull: Nuk jan serbet e prishte por shteti Serb dhe diktatura dhe menyra e politikes e ka bere popullin shovinist, ultranacionalist, radikalist. Pra pse me urrejt ose pse me ja ule vleren e nje serbi i cilli nuk esht nje nga ato pershkrimet qe i permenda me lart, nuk ka faj aj, po kan faj disa persona te caktum atje nalt politikes. Ata politikan te cillet ne menyren e vete ja lajn trurin popullit.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Angelina ca thu mi goc? Ti kushedi ca do jesh dhe ndo nje tironce kshu qytetare fare..

O zot ca niveli!
    Po pra, ujku martohet me ulkonjën. Qeni me bushtrën. Shqiptari me shqiptaren. Gjupi me gjupen. Ligje të natyrës.

Mos eshte faji i saj qe ka lindur ne ate familje??
    Është faji i saj që kërkon të hyjë në familje tjetër të cilës nuk i përket.

Si do te ndiheshe ti nese do te ndodheshe ne te njejten situate dhe te silleshin ne te njejten menyre dhe me te njejtin fjalor qe po perdor ti karshi saj??/ Si do te ndiheshe ti nese dikush do shikonte tek ti vetem ngjyren e lekures dhe jo personin qe je perbrenda????
    Nuk do të ndihej fare, sepse nuk do të ndodhte fare.
    Sikur unë të them, po pse hani mish, si do të ndiheshe ti sikur të ishe lepur dhe të të prenin për mish???

A thua të bëhemi vegjetarianë?

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Po fundja e di?? Me mire te mare nje jevg nje pusaxhi por qe te jete nje njeri tamam dhe mos kete vese, se sa te me sjelle ne shtepi nje kurvar nje imoral, nje drogaxhi, nje kumarxhi, nje njeri te dhunshem, nje alkolist, mashtrus, hajdut etje etje...
    Atëherë çfarë kërkon një njeri si ti në një forum mes shqiptarësh, përderisa e pohon dhe vetë se je e gatshme për asimilim dhe konsumim nga të tjerët, kështuqë i bie se ti nuk je fare e sigurtë nëse do të vazhdosh me këtë grup njerëzish me të cilët je tash (shqiptarët).

Atëherë nuk kuptoj çka të hynë në punë ty shqiptarët, se çka mendojnë a çka bëjnë??

Ti pra u përcaktove për kombin jevg. Lëri shqiptarët.

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Sepse po e pranoni vetë që jeni inferiorë, përderisa po pohoni që të tjerët po sillen ndaj jush me racizëm.
    ISuperioritet ndaj tjetrit tregon nje qe eshte "pieno di se" (keshtu sic qenek dhe ti zotrote)
    Zonja Shën Mëri Virgjen, ju Faleminderës, për hirësinë tuaj, se më ndriçove.
    Ore ato hironite dhe emrat dhe mbiemrat leri me ndonje tjeter ti more vesh??? Mos filloj une Zotria juaj shume gjoja i ndricuar dhe i iluminuar dhe shume superiror karshi tjetrit... se po me duket se jam duke fol me Hitlerin
    Liri Barazi Vllazëri
    Eshte gjynaf ta perdoresh ti kete theni se nuk te pershtatet ne personin qe je
    Jo, jo, ngadalë, nuk ndalet me kaq, ju doni edhe gjëra tjera psh, lule-dele, fustane shumë ngjyrëshe, ylbera në qiell dhe ylbera në flamuj, muzikë të lehtë, flamuj të kuq me yj pesëcepësh, etj..
    Po keto skishe ca te shkruaje qe i ke shkruar apo i the sa per te thene nje fjale me shume se nuk i kuptova zotria juaj i iluminuar
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    ti jack nqs cuni jot eshte gay ca do besh?
    Unë do rrisë çunin tim në atë mënyrë që as të mos i shkojë mendja te gay-t.

-------

Citim Postuar më parë nga Himitsu
    Me mire te mare nje jevg nje pusaxhi por qe te jete nje njeri tamam dhe mos kete vese, se sa te me sjelle ne shtepi nje kurvar nje imoral, nje drogaxhi, nje kumarxhi, nje njeri te dhunshem, nje alkolist, mashtrus, hajdut etje etje...
    Problemi gjeje te goca jote që shkoka e do u martoka me imoral, drogaxhi e hajdut. Interesante do të ishte që vetë të ishe e bardhë e nipat e mbesat t'i kishe qymyr të zi. Duhet parë se si do reagonit. Për mendimin tim ajo çka shkruani këtu do të ishte krejt tjetër nëse ndodhte në realitet.
    Life's too short to remove USB safely.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nje numer i madh i antarve te forumit shqiptar ndodhen ne kurbet ose dikur ne jeten e tyre kan jetuar ne nje shtet tjeter. Te gjith dim ca eshte rracizmi dhe disa kemi qene viktima te tij.
    Sa racista jemi ne ku vijne te ardhur nga krahina te tjera te shqiperis (pra jane shqiptar),ne Tirane (kryeqytet)???? Se te huajt i kemi idhull kur vijne ne shqiperi
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    jo gjithmone teoria me praktiken eshte e njejte...
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •