Postuar më parë nga
Astrit Kosturi
E nderuar Laura!
Eshte e vertete pyetja që shtroni, nje pyetje qe e ka edhe pergjigjen brenda, nga vete realiteti qe shohim e prekim çdo dite...! Fatkeqesisht, jemi shume larg, si në të menduarit dhe te arsyetuarit e sistemit që deshiruam aq shume në fillimet e '90-tes, po ashtu edhe në të vepruarit...
Vetem, disa nga ata që perfitojne dhe që jane mekatarë te ketij deformimi te turpshem, nuk e shohin dhe asnjehere nuk duan ta shohin te verteten... Dhe me e keqja, eshte se keta sojesezë, dallaverexhinj, te pafytyre dhe palaço, na hiqen edhe demokratë, duke nxire gjithçka që leshon drite mbi kete realitet dramatik shqiptar...
Edhe ketu, gjeta palaço te tille, që nuk më prishin asnje pune se lehin si qenër te zgjebosur, prandaj me neveri dhe shperfillje, i kam denuar me heshtje, me harrese... keta anonimë të harruar ...!
Te kerkoj ndjese, e nderuar Laura, që shkrova ketu tek postimi i Juaj, i cili meriton falenderime dhe pergezime te sinqerta, por kete e bera pikerisht perkrah postimit tend, sepse eshte e vertete që demokracia shqiptare, ka nevoje qe te piqet... Dhe per kete, duhen perpjekje, por edhe kosto e humbje personale...
Faleminderit!
Krijoni Kontakt