Close
Faqja 22 prej 38 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 371
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga klara2009 Lexo Postimin
    Degjoni une jam simpatizante e Berishes dhe stafit te tij ,nga klasa politike qe ka ne shqiperi jane me te miret..por duhet te jemi realiste dhe te pranojme se dhe nen qeverisjen e berishes ndodhin ndryshime kur merr pushtetin kete nuk e them une mund ta konfermojne te gjithe,kam degju raste se dhe pastruset e bashkis ndryshojne me ndryshimin e kryetarit,jo me shku me tej.

ri mund te realizohet ndryshimi i klases politike?????
    e veshtire por jo e pamundur gradualisht ne kohe..
    Jo eshte vetem propogande per te frikesuar admninistraten.Nje administratore i ndershem dhe i afte nuk leviz nga vendi i punes.Ato qe jane larguar kishin abuzuar (vjedhur)dhe u larguan duke ju afruar dy versione.
    1-Nese pranonte te mbrohej ne gjykate per akuzen dhe natyrisht qe do te denohej .
    2_Nese deshiron te largohet me deshire....
    Keto te dytet, pasi e pane qe u bene shume ben nga nje gjyq me miqte e tyre te "drejtesise "dhe e fitojne rrogen e tyre pa punue deri sa te gjene nje pune te dyte.Pra ato po bejne palle.Persea i perket pastrueseve nuk e di, por mund te them se nga 24 zyra qeverie u reduktuan ne 14 e keshtu dhe shofere dhe sherbyes do te kete me pak.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    thuhet se nuk i mungon asgje

po e dijim qe osht gabim.

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    Përshëndetje Astrit!
    Më vjen keq po je shumë emocional!
    Deri sa e ke hap temën,duhet ta kuptoje që do kishe edhe mendime kundër por për fat të keq ty të irritojnë ata që nuk mendojnë si ti.
    Pse si mendove ti, se sa të hapje temën dhe me vrap do të të thonin të gjithë bravo!
    Jo miku im.
    Duhet ta pranosh pluralizmin.
    Dhe e ke mbyll shkrimin më lart me parulla tipike komuniste.
    Ata që nuk mendojnë si ty nuk janë as dallaveraxhinj e as maskarenj.
    Ata që jane maskarenj dhe dallaverexhinj, nuk jane miqte e mi....PIKE!
    (vetem, kur nuk e di ...)

Ata që mendojne ndryshe, jane edhe miqte e mi !
    O je aut dhe se kupton, se si duhet te jete demokracia e vertete, o ke gelltitur ndonje luge çorbe ...
    astritkosturi.com

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742

Shikoni kete per te kuptuar perse jemi katandisur akoma keshtu sot.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    ne asnje vend te botes demokracia eshte perfekte por ama eshte permiresuar gjate kalimit te kohes,duhet te kalojne disa vite qe demokracia jone te jete e afte qe te shqyrtoje gabimet qe ka dhe te investoje ne permiresimin e tyre se nuk mund te presim qe te permiresohemi menjehere,gjithcka ka kohen e vet,ne kemi ne dore nese fillojme te mendojme per te miren e kombit dhe jo ta kemi mendjen tek xhepi.ne kemi vetem 19 vjet demokraci dhe akoma nuk ka arritur pjekurine e vet,jemi akoma ne fillimet e saj
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Demokracinë Shqiptare e mundon mentaliteti i prapambetur dhe është pikërisht kjo që i mungon( pra përparimi i mentalitetit)!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=xBDxzMB38vU

Shikoni kete per te kuptuar perse jemi katandisur akoma keshtu sot.
    Bravo Leci per videon qe ke sjelle aty ne ate turme jam edhe une dhe ato dite i kam pershkruar ne kete teme ashtu sic i kam perjetuar dhe qe vertetohen nga vidioja qe keni vene ju.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=35595

Citim Postuar më parë nga dardajan;785980 10-02-2005, 02:20
    Askush nuk e dinte , as sot e ksaj dite qe e ardhmja e demokracise dhe e popullit tone keto 15 vjet do te mvarej nga ky takim , mbase jam i vetmi deshmitar okular i ketij takimi ,dhe qe ve ne dukje rendesine e tij, sepse sic do shohim me vone ky takim do ndryshonte drejtimin e demokracise shqiptare.
    Diten e neserme ne mengjes shkova ne qytet reth ores 9 , studentet ishin akoma neper mensa jashte edhe pse ishte dimer kishte nje qiell te kthjellet dhe nje diell i forte qe te ngrohte fytyren, studentet filluan te grumbulloheshin ne shesh duke u ulur neper lulishte dhe ata pak stola qe ishin,me vone filluan te vinin edhe te rinj nga Tirana dhe disa intelektuale qe jo te gjithe i njihnin, dikush solli nje megafon dhe studentet filluan te mbanin fjalime te shkurtra ku shprehnin vendosmerine per te vazhduar kerkesat e tyre dhe duke i shtuar atyre te tjera ne fund te fjalimeve hidheshin parrulla si ; poshte blloku dhe bllokmenet, posht komunizmi etj,
    dhe te gjith njezeri shoqeronin me urra dhe ovaciene te zgjatura, me pas filluan te flisnin disa pedagoge apo intelektuale qe shprehnin solidarizimin me studentet duke bere edhe prezantimin e vetes sic benin edhe studentet,aty rreth ores 12 vjen edhe shoku Sali Berisha i shoqeruar
    nga Azemi dhe disa intelektuale te tjere qe tani nuk me kujtohen,
    Azemi merr megafonin dhe pas nje fjalimi te shkurter prezanton dhe i jep fjalen Shokut Sali Berisha ,(me poshte po mundohem te citoj fjalet e tij ato me kryesoret) ;

Te dashur student , zonja dhe zotrinj ju falenderojm per ardhjen tuaj ketu dhe per mbeshtetjen qe jepni kesaj levizje, pasi vendi yne ka nevoje per nje zhvillim me te shpejte dhe per ndryshime demokratike, ku nje ndihmese te madhe ne kete zhvillim po jep edhe presidenti yne shoku Ramiz Alia. RRofte presidenti .......

Emrin e te cilit e tha duke ngritur zerin ne fund si per ti dhene rendesi dhe po priste ovacionet por nuk arriti te mbaroj fjalen pasi te gjithe filluan te therrisnin TRADHTAR ,TRADHTAR ,NUK E DUAM , NUK E DUAM

AI filloj te bente shenje qe te pushonin dhe filloj serish fjalimin duke perseritur te njejten gje per presidentin ne fund te fjalimit pasi mendonte se e kishte degjuar gabim ,por kete radhe reagimi ishte akoma me i fuqishem dhe fjalet TRADHTAR , TRADHTAR mbushen sheshin ,
    ky ka qene momenti me delikat dhe me i rendesishem i jetes se tij dhe i demokracise Shqiptare pasi ai duhet te zgjidhte ose te vazhdonte planin e Ramizit , dhe te largohej me gisht ne goje , ose te ndryshonte strategji dhe te behej ai lider i demokracise keshtu do realizonte endren e tij prej udheheqsi pasi deri ne ate kohe karriera e tij kishte mbetur si
    doktor i Enverit dhe sekretar i organizates baze te partise Punes ne vendin ku punonte.

Por ai zgjodhi te dyten dhe degjoni si e ndryshoj fjalimin ;

Mbasi tha fjalet e para rutine ,ne fund shtoi , Poshte komunizmi, poshte bllokmenet , rroft demokracia ,posht ky ,posht ai , derisa u ngjir nga zeri,
    sigurisht pati shum ovacione dhe brohoritje qe e ben ti qeshte buza dhe te ndihej i rendesishim, pastaj pagezoj sheshin me emrin sheshi demokracia, gjate kesaj kohe kishte arrdhur koha e drekes dhe ai e mbylli fjalimin duke thene se shkolle nuk ka dhe neser te gjithe ne sheshin demokracia, morri edhe megafonin qe te mos fliste njeri tjeter pas tij.

vazhdon>>>>>....

shenim mos mi vini re nonji gabim apo noi presje se eshte ora 2 e nates dhe neser jam per rruge Shqiprie sigurisht pasi kom bo 10 ore pune.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dardajan : 04-09-2009 më 15:33

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    ----------------

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Citim Postuar më parë nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    Ata që jane maskarenj dhe dallaverexhinj, nuk jane miqte e mi....PIKE!
    (vetem, kur nuk e di ...)

Ata që mendojne ndryshe, jane edhe miqte e mi !
    O je aut dhe se kupton, se si duhet te jete demokracia e vertete, o ke gelltitur ndonje luge çorbe ...
    Pas kaq kohësh po futem në forum dhe lexova përgjigjen tënde.
    Po të jesh kundër teje në mendime,jo vetëm çorbë mund të kesh gëlltitur po kushedi se çfarë do mund të thuash tjetër.
    Më vjen keq për ty!

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Çfar i mungon demokracis shqiptare?
    I mungojn njerz qe nuk vjedhin,qe ja duan te miren vendit.

Faqja 22 prej 38 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •