Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964

Kjo është apologjia jote e humbjes! Katovica juaj mbaroi!

Nga Alban Guri

Shqipëria po ndryshon, po. Po ndryshon mendësinë e saj, por jo gjendjen social-ekonomike apo politike. Më në fund Shqipëria po merr kurajën të shihet në pasqyrë dhe të kuptojë se është e varfër, e vuajtur, e pacivilizuar, e mashtruar nga këlyshët e vet më perversë, të cilët në emër të vetvetes pranuan çdo kompromis me djallin dhe i vunë kazmën edhe në ditët e saj më të vështira, ndërkohë që ajo kishte nevojë për gjak. Për gjak të ri e të shëndetshëm.

Ti nuk do ta marrësh votën time, pasi ti nuk më përfaqëson. Ti nuk punove për mua këto 4 vjet, as për miqtë e mi, as për familjarët e mi. Vota është personale dhe unë nuk identifikohem aspak me ty. As me zarat që ke mbledhur rreth vetes, duke uzurpuar siglën e PD, idealet e PD, madje edhe vetë godinën e PD.

Katovica jote mbaron këtu. Katovica jote, e Ramiz Alisë, e Gorbaçovit dhe e George Bush senjorit, mbaron këtu, pas plot 20 vjetësh.

Ti nuk më gënjen dot as mua e as njerëzit e emancipuar të këtij vendi.

Personalisht lashë të gjitha komoditetet e jetës time në Evropë dhe iu bashkova idealit të një populli (kryesisht verior), i cili po vuante nën mashtrimin, grabitjen dhe fyerjen që po i bënte kasta nanoiste-filogreke. Në ditët më të zeza iu bashkova faqeve të gazetës më pa prestigj, asaj “55”, të urryer e të përqeshur nga të gjithë. Dhe kemi thënë gjëra të drejta e të larta në faqet e një gazete të drejtuar nga një botues sharlatan.

Ne sulmuam gjithë sistemin kleptokratik dhe filogrek e filokomunist. Pa patur frikë. Ne organizuam dhe nxorëm në shesh 120 mijë vetë më 20 shkurt 2004, por ti e shite lojën në Athinë.

Ti e shave Fatos Nanon, por nuk e fute në burg njeriun që i shkaktoi Shqipërisë më shumë dëm se askush tjetër në imazh e në ekonomi. Dhe këtë e bëre, sepse pe pazarin tënd të ulët prej provinciali.

Për këtë motiv dhe me të njëjtin arsyetim mblodhe rreth vetes, jo më të mirët, por më të prekurit nga veset dhe përulësia. Vetëm në partinë tënde dhe me një lider si ty mund të ketë spiunë.

Ti i gënjeve shqiptarët si deshe dhe i fale Fahriut tënd Gërdecin.

Në pushtet ti erdhe falë meje dhe disa të tjerëve si unë, por nuk the kurrë faleminderit! Madje biznesin tënd të pushtetit e ndërtove shtrembër me disa njëqelizorë që mblodhe rreth vetes. Ke menduar gjithë jetën tënde shtrembër. Je sjellë shtrembër dhe për këtë motiv do biesh shtrembër.

Unë nuk kam biznes me ty. Unë nuk jam si ty. Unë nuk votoj për ty.

Ti gënjeve. Ti vodhe. Ti vazhdove në të njëjtën linjë me aferat e Fatos Nanos. Ti shqiptarët i varfërove.

Rrugën nuk e bëre ti, por e bëri presioni i kohës dhe zhvillimet gjeopolitike në Ballkan e më gjerë. Ti vetëm u tregove i “shkathët” dhe ia trefishove koston kësaj rruge, duke varfëruar shqiptarët. Trefishi i rrugës u nda në këtë mënyrë: 1 fish kostoja reale e rrugës; 1 fish për ty e 1 fish për miqtë e tu në biznes, turko-amerikanët.

Ti je shumë larg kulturalisht nga unë dhe nga ata si unë.

Turpi dhe më shumë se turpi do të të mbeten ty dhe atyre qenieve njëqelizore që thonë nëpër mitingje: “Fitorja e Berishës... Partia e Berishës... Rruga e Berishës... Shqipëria e Berishës...”

Mendon vërtet se mund të tallesh deri në këto përmasa me qytetarët, qofshin këta edhe në minorancë krahasuar me katundarët?!

Por duhet ta dish se edhe katundarët nuk janë dakord me ty, përjashto ata pak qurravecë që të shërbyen me servilizëm të turpshëm dhe me karrierizëm prej grykësish.

Panorama që më ofroi qeverisja juaj ishte më e papëlqyeshmja dhe më e paimagjinueshmja që mund të mendoja për një vend që aspironte Evropën.

Kam lexuar te sjellja dhe te veprimet tuaja, veprimet e një grushti turkoshakësh të etur për lavdi personale dhe për pará pa ia ditur vërtet shijen dhe vlerën pushtetit dhe parasë.

Ju të gjithë jeni njerëz pa identitet, pa vlera, pa moral, pa hobi, pa një referencë kulturore.

Ju jeni dështimi i Shqipërisë dhe pasqyra ku ajo shihet dhe duket e shëmtuar!

Kjo nuk do të thotë se jam shok i Ramës apo se do të votoj për të!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    I Nderuar : Juanito

Populli shqiptar krenohet vetëm për Shtrrimet e Rrugëve por populli shqiptar duke shikuar vetëm anën pozitive po harron negativen , populli shqiptar po harron : Varfërinë e Paskajshme dhe të pajustifikueshme , po harroni krimet e përditshme në një vend të vogël (të themi) siq është shqipëria , po harron korrupsionin e madh në secilindo institucion privat dhe më shumë (normalisht) shtetëror,po harron shkollat se në çfarë janë shëndrruar , po harrojnë se ku po rrisin fëmijët e tyre , po harrojnë njerëzit e ditur dhe po fekusohen ke të paditurit . . . pse . . . sepse vetë i padituri është në krye.
    Një gjë nuk kuptohet këtu në shqipëri (dhe në këtë forum) dhe nuk dijnë dhe nuk shprehin interes për të ditur , dhe shohin gabimet e Salës dhe i mohojnë ato , dhe shohim varfërinë dhe mohojnë atë , dhe shohinë korrupsionin dhe e mohojnë atë , dhe shohin shkollat në çfarë janë shëndrruar dhe i mohojnë , pra shihet shumë qartë që populli dëshiron vetëm të lavdërohet dhe aspak të kritikohet , Një popull që nuk pranon kritik me qëllim përmirësimin ai popull do kërkoj vetë asimilimin.
    Ky popull po shkon drejt asimilimit arsyeja pse po shkon drejt asimilimit është
    sepse ky popull po u beson atyre (gënjeshtarëve) dhe ata (gënjeshtarët) janë politikanët , fatkeqësisht këta politikan kanë vërejtur paditurinë e popullit dhe po e shfrytëzojnë atë.
    Duhet ta dij populli shqiptarë (Kosovë-Shqipëri) që është më i ditur se qevrisësit pra le të themi me pak dëshirë dhe vullnet të popullit mund të arrijmë cakun e paarritur deri më tani.Ju Faleminderit.

Me Rrespekt : ILMGAP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Ky far Albani ku e ka botuar këtë pamflet,me të cilin i paska bë lesh e li me:- Bush,Gorbaçov e Ramiz Ali...?
    Botoni sa më shumë tekste të këtilla,sepse kështu do e rrisni diferencen e PD edhe më shumë se sa e dha mbrëmë Bani Bobi..!
    ------
    Ps.Është çoroditëse e shumë e ulët,sidomos kjo ndasia "qytetarë-katundar"..!
    Tregon mungesë elementare të edukatës qytetare dhe një kompleks inferioriteti shumë të smuar....

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    I Nderuar : Juanito

Populli shqiptar krenohet vetëm për Shtrrimet e Rrugëve por populli shqiptar duke shikuar vetëm anën pozitive po harron negativen , populli shqiptar po harron : Varfërinë e Paskajshme dhe të pajustifikueshme , po harroni krimet e përditshme në një vend të vogël (të themi) siq është shqipëria , po harron korrupsionin e madh në secilindo institucion privat dhe më shumë (normalisht) shtetëror,po harron shkollat se në çfarë janë shëndrruar , po harrojnë se ku po rrisin fëmijët e tyre , po harrojnë njerëzit e ditur dhe po fekusohen ke të paditurit . . . pse . . . sepse vetë i padituri është në krye.
    Një gjë nuk kuptohet këtu në shqipëri (dhe në këtë forum) dhe nuk dijnë dhe nuk shprehin interes për të ditur , dhe shohin gabimet e Salës dhe i mohojnë ato , dhe shohim varfërinë dhe mohojnë atë , dhe shohinë korrupsionin dhe e mohojnë atë , dhe shohin shkollat në çfarë janë shëndrruar dhe i mohojnë , pra shihet shumë qartë që populli dëshiron vetëm të lavdërohet dhe aspak të kritikohet , Një popull që nuk pranon kritik me qëllim përmirësimin ai popull do kërkoj vetë asimilimin.
    Ky popull po shkon drejt asimilimit arsyeja pse po shkon drejt asimilimit është
    sepse ky popull po u beson atyre (gënjeshtarëve) dhe ata (gënjeshtarët) janë politikanët , fatkeqësisht këta politikan kanë vërejtur paditurinë e popullit dhe po e shfrytëzojnë atë.
    Duhet ta dij populli shqiptarë (Kosovë-Shqipëri) që është më i ditur se qevrisësit pra le të themi me pak dëshirë dhe vullnet të popullit mund të arrijmë cakun e paarritur deri më tani.Ju Faleminderit.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Ashtu eshte shqiptaret po levdohen vetem per rruget. Pjeserisht kane te drejte se me ne fund ecin me mire rrugeve te Shqiperise packa se edhe ato jane shume larg te qenurit rruge full option e ne to per fat te keq cdo 7-8 km do ulesh shpejtesine ne 50kmh, e ne to cdo dite vdes nje ose disa shqiptare.
    Po ti quajme rruget te permiresuara. Po kallam kusuri jetes ekonomike, sociale, shpirterore, patriotike ku eshte ?
    Shtepia e perbashket e shqiptareve Shqiperia nuk eshte akoma shtepi se ne te jane shtruar vetem dyshemete. Kjo shtepi do behet komode vetem kur ne te te vendosen serviset, guzhina, dining room, bedroom, parlour, e cdo gje tjeter qe i duhet nje shtepie.

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Dështimi i fushatës
    Nga Mero Baze

Kryeministri, Sali Berisha, ka tërhequr papritur nga ekranet televizive gjithë kandidatët e vet, duke e kthyer javën e fundit të kësaj fushate në një heshtje të parakohshme elektorale. Nëse i hedh tani një sy fushatës elektorale të zotit Berisha dhe përpiqesh t’i bësh asaj një skanim të shpejtë, shikon qartë se ajo nuk ka asnjë identitet dhe plan të qartë veprimi. Fillimisht ai nisi të agresojë publikun me figura të fabrikuara kandidatësh që recitonin kryesisht kasetat e tij për bilancin e qeverisë, pastaj filloi të censurojë pjesëmarrjen në mitingje duke i vetëfilmuar ato dhe duke imponuar kasetat për televizionet dhe në fund u detyra t’i tërheqë nga beteja, për shkak të alergjisë publike që prodhonin në debate kandidatët, të cilëve u është dhuruar mandati, por nuk u është deleguar e drejta për të menduar.

Një rast i shkëlqyer dështimi ishte Lulzim Basha. Në dy debatet publike, njërin me Ben Blushin dhe Blendi Klosin dhe të fundit me Ditmir Bushatin, ai u shfaq si debatuesi më i dobët dhe thuajse më fals i gjithë kësaj fushate elektorale. Nëse në debatin e parë me Blushin ai u detyra të qante për të tërhequr vëmendjen për akuzat e rënda ndaj tij, në rastin e polemikës me Ditmir Bushatin ai humbi tërësisht vijën logjike të debatit dhe nuk ishte në gjendje të argumentonte as faktin që nuk i mbush dot mendjen gruas së tij ta rimarrë shtetësinë shqiptare.

I ndodhur para këtij bilanci, Berisha tërhoqi në javën e fundit gjithë aktorët nga debatet publike, duke konfirmuar mes të tjerash mungesën e një plani për fushatën dhe veprime e tij kaotike.

Problemi i dytë që iu krijua Berishës nga kjo fushatë pa identitet ishin rivalët e debatuesve të tij. Zoti Rama ndoqi në mënyrë konsekuente linjën e promovimit të njerëzve të rinj të PS, edhe kur shpesh ata nuk ia kishin shumë idenë përse flisnin dhe me kë flisnin. Duke mos e ndërruar taktikën e tij deri në fund, Rama arriti ta çorientojë Berishën dhe me atë ekip rezervë që i nxori në fushën e betejës, njësoj si në vitin 2007. Debatuesit e së majtës nuk shkëlqyen, se nuk pritej të shkëlqenin, por humbjet e njerëzve të Berishës në këto debate nxinin më shumë. Kështu, dështimet spektakolare të Lulzim Bashës në këto debate u kthyen në lajm dhe mbulonin rëndësinë e hutimit të disa të rinjve të Ramës që ende nuk i merr askush seriozisht.

Por problem më i madh Berishës po i krijohet tashmë me perceptimin e fushatës. Duke trukuar mitingjet, duke kontrolluar medien dhe kompanitë e sondazheve, ai po krijon një diferencë të fortë mes realitetit në terren dhe perceptimit të militantëve të tij, që besojnë çdo kasetë të trukuar që u shfaqet në ekranet shqiptare. Dhe kjo mund ta bëjë më të hidhur surprizën më 28 qershor, kur të kuptojë që e vërteta është krejt ndryshe nga sa është trukuar në ekrane.

Duke u përpjekur t’i kushtojë rëndësi vetëm perceptimit të mitingjeve të mëdha dhe i kompleksuar nga dështimi i çeljes së fushatës në Tiranë, Berisha ka një javë që thërret në çdo qytet që të mblidhen të premten në Tiranë për mitingun përmbyllës. Gjithë kjo energji e harxhuar për të rritur perceptimin e njeriut që udhëheq fushatën, në të vërtetë mund ta vënë dhe më shumë në gjumë partinë e tij thuajse të çorganizuar në këtë fushatë, ku mbijnë papritur dhe lajme për dorëzim të teserave të PD.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Nga Alban Guri

Shqipëria po ndryshon, po. Po ndryshon mendësinë e saj, por jo gjendjen social-ekonomike apo politike. Më në fund Shqipëria po merr kurajën të shihet në pasqyrë dhe të kuptojë se është e varfër, e vuajtur, e pacivilizuar, e mashtruar nga këlyshët e vet më perversë, të cilët në emër të vetvetes pranuan çdo kompromis me djallin dhe i vunë kazmën edhe në ditët e saj më të vështira, ndërkohë që ajo kishte nevojë për gjak. Për gjak të ri e të shëndetshëm.

Ti nuk do ta marrësh votën time, pasi ti nuk më përfaqëson. Ti nuk punove për mua këto 4 vjet, as për miqtë e mi, as për familjarët e mi. Vota është personale dhe unë nuk identifikohem aspak me ty. As me zarat që ke mbledhur rreth vetes, duke uzurpuar siglën e PD, idealet e PD, madje edhe vetë godinën e PD.

Katovica jote mbaron këtu. Katovica jote, e Ramiz Alisë, e Gorbaçovit dhe e George Bush senjorit, mbaron këtu, pas plot 20 vjetësh.

Ti nuk më gënjen dot as mua e as njerëzit e emancipuar të këtij vendi.

Personalisht lashë të gjitha komoditetet e jetës time në Evropë dhe iu bashkova idealit të një populli (kryesisht verior), i cili po vuante nën mashtrimin, grabitjen dhe fyerjen që po i bënte kasta nanoiste-filogreke. Në ditët më të zeza iu bashkova faqeve të gazetës më pa prestigj, asaj “55”, të urryer e të përqeshur nga të gjithë. Dhe kemi thënë gjëra të drejta e të larta në faqet e një gazete të drejtuar nga një botues sharlatan.

Ne sulmuam gjithë sistemin kleptokratik dhe filogrek e filokomunist. Pa patur frikë. Ne organizuam dhe nxorëm në shesh 120 mijë vetë më 20 shkurt 2004, por ti e shite lojën në Athinë.

Ti e shave Fatos Nanon, por nuk e fute në burg njeriun që i shkaktoi Shqipërisë më shumë dëm se askush tjetër në imazh e në ekonomi. Dhe këtë e bëre, sepse pe pazarin tënd të ulët prej provinciali.

Për këtë motiv dhe me të njëjtin arsyetim mblodhe rreth vetes, jo më të mirët, por më të prekurit nga veset dhe përulësia. Vetëm në partinë tënde dhe me një lider si ty mund të ketë spiunë.

Ti i gënjeve shqiptarët si deshe dhe i fale Fahriut tënd Gërdecin.

Në pushtet ti erdhe falë meje dhe disa të tjerëve si unë, por nuk the kurrë faleminderit! Madje biznesin tënd të pushtetit e ndërtove shtrembër me disa njëqelizorë që mblodhe rreth vetes. Ke menduar gjithë jetën tënde shtrembër. Je sjellë shtrembër dhe për këtë motiv do biesh shtrembër.

Unë nuk kam biznes me ty. Unë nuk jam si ty. Unë nuk votoj për ty.

Ti gënjeve. Ti vodhe. Ti vazhdove në të njëjtën linjë me aferat e Fatos Nanos. Ti shqiptarët i varfërove.

Rrugën nuk e bëre ti, por e bëri presioni i kohës dhe zhvillimet gjeopolitike në Ballkan e më gjerë. Ti vetëm u tregove i “shkathët” dhe ia trefishove koston kësaj rruge, duke varfëruar shqiptarët. Trefishi i rrugës u nda në këtë mënyrë: 1 fish kostoja reale e rrugës; 1 fish për ty e 1 fish për miqtë e tu në biznes, turko-amerikanët.

Ti je shumë larg kulturalisht nga unë dhe nga ata si unë.

Turpi dhe më shumë se turpi do të të mbeten ty dhe atyre qenieve njëqelizore që thonë nëpër mitingje: “Fitorja e Berishës... Partia e Berishës... Rruga e Berishës... Shqipëria e Berishës...”

Mendon vërtet se mund të tallesh deri në këto përmasa me qytetarët, qofshin këta edhe në minorancë krahasuar me katundarët?!

Por duhet ta dish se edhe katundarët nuk janë dakord me ty, përjashto ata pak qurravecë që të shërbyen me servilizëm të turpshëm dhe me karrierizëm prej grykësish.

Panorama që më ofroi qeverisja juaj ishte më e papëlqyeshmja dhe më e paimagjinueshmja që mund të mendoja për një vend që aspironte Evropën.

Kam lexuar te sjellja dhe te veprimet tuaja, veprimet e një grushti turkoshakësh të etur për lavdi personale dhe për pará pa ia ditur vërtet shijen dhe vlerën pushtetit dhe parasë.

Ju të gjithë jeni njerëz pa identitet, pa vlera, pa moral, pa hobi, pa një referencë kulturore.

Ju jeni dështimi i Shqipërisë dhe pasqyra ku ajo shihet dhe duket e shëmtuar!

Kjo nuk do të thotë se jam shok i Ramës apo se do të votoj për të!
    pirdh pirdh se lirohesh
    Life's too short to remove USB safely.

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    pirdh pirdh se lirohesh
    Berisha e ka ndryshuar ditëlindjen për ta pasur më afër atë me Enver Hoxhën
    Nga Tema

Kryeministri, Sali Berisha, ka lindur më 1 korrik të vitit 1944. Kjo gjë vërtetohet nga listat zgjedhore që janë publikuar në faqen e internetit të Ministrisë së Brendshme.

Por në të gjitha rastet e tjera kryeministri, Sali Berisha, paraqet një tjetër ditëlindje, atë të 15 tetorit të vitit 1944.

Nuk është një lajthitje nga të shumtat e sistemit elektronik të gjendjes civile. Gjithçka është shumë e saktë. Është vetë kryeministri që ka ndryshuar ditëlindjen, madje ka caktuar vetë datën, pikërisht 15 tetorin e vitit 1994.

Njerëz pranë kryeministrit Berisha thonë se ai e ka bërë ndryshimin në vitet ‘70, kur ai ishte anëtarësuar në Partinë e Punës. Shkak për këtë ndryshim ishte dëshira e kryeministrit aktual për ta pasur ditëlindjen më afër asaj të diktatorit Enver Hoxha.

Vetë kryeministri e ka mohuar prej kohësh lidhjen e tij me Partinë e Punës e është përpjekur të distancohet sa më shumë prej asaj periudhe. Një dëshmi rrëqethëse u publikua para disa kohësh nga një i përndjekur që deklaronte se Berisha kishte dëshmuar për burgimin e tij.

Në protestat që shpërthyen dhe që sollën rënien e regjimit, Berisha u dërgua nga përfaqësues i presidentit të asaj kohe, Ramiz Alia, e më pas u kthye në anën e studentëve protestues.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Berisha e ka ndryshuar ditëlindjen për ta pasur më afër atë me Enver Hoxhën
    Nga Tema

Kryeministri, Sali Berisha, ka lindur më 1 korrik të vitit 1944. Kjo gjë vërtetohet nga listat zgjedhore që janë publikuar në faqen e internetit të Ministrisë së Brendshme.

Por në të gjitha rastet e tjera kryeministri, Sali Berisha, paraqet një tjetër ditëlindje, atë të 15 tetorit të vitit 1944.

Nuk është një lajthitje nga të shumtat e sistemit elektronik të gjendjes civile. Gjithçka është shumë e saktë. Është vetë kryeministri që ka ndryshuar ditëlindjen, madje ka caktuar vetë datën, pikërisht 15 tetorin e vitit 1994.

Njerëz pranë kryeministrit Berisha thonë se ai e ka bërë ndryshimin në vitet ‘70, kur ai ishte anëtarësuar në Partinë e Punës. Shkak për këtë ndryshim ishte dëshira e kryeministrit aktual për ta pasur ditëlindjen më afër asaj të diktatorit Enver Hoxha.

Vetë kryeministri e ka mohuar prej kohësh lidhjen e tij me Partinë e Punës e është përpjekur të distancohet sa më shumë prej asaj periudhe. Një dëshmi rrëqethëse u publikua para disa kohësh nga një i përndjekur që deklaronte se Berisha kishte dëshmuar për burgimin e tij.

Në protestat që shpërthyen dhe që sollën rënien e regjimit, Berisha u dërgua nga përfaqësues i presidentit të asaj kohe, Ramiz Alia, e më pas u kthye në anën e studentëve protestues.
    Koco Kokedhima e nxori kte? Se ai i nxjerr keto qyfyre dite per dite ke Shekulli. Lere Mero puthadorin, po hyr ke shekulli, se do te kenaqet shpirti yt anti berishian me perrallat e Kocos.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Si nuk po flasin fare për ato 8 vjetët e famshme të PS-së?!

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Koco Kokedhima e nxori kte? Se ai i nxjerr keto qyfyre dite per dite ke Shekulli. Lere Mero puthadorin, po hyr ke shekulli, se do te kenaqet shpirti yt anti berishian me perrallat e Kocos.
    Mero puthadorin?
    Puthador eshte ai qe se lan doren dhe e mban perpjete kur ja puth njeshit.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •