gabimi me i madh te prishemi me Kinen tani qe esht superfuqia e botes ...ene Amerika i kishte borxh 1 Trilion a ama shum .... ene minierat e gjith Afrikes i kan ble Kinezet.. komunizmi e ardhmja shoku Shkodran prej Puke... sorry ktu asht teme per futbollin jo per politiken...ps AC Milan rubbish...
shpetuat per nje qime nga humbja sot e????
vari leshte
Rrafim Zyrihun herės tjetėr dhe sigurojmė kualifikimin. X pėr sot ishte rezultati mė i drejtė. PO gjithsesi duket qartė se Milani luan me hope, nuk tė bind nė lojė, ose mė saktė njė ndeshje luan mirė tjetrėn keq. Shpresojmė tė korrigjohet.
P.S. Interistat ta qepin gojėn, as gėk as mėk, ne ēpojmė Realin nė Bernabeu juve ju ēpon Barcelona me grip derri.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 25-11-2009 mė 19:21
Life's too short to remove USB safely.
Me thene te drejten Milan ishte me fat
Shikoni
PS: Milan eshte skuadra ime qe kam shume qef mbas Arsenalit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 25-11-2009 mė 21:43
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
O Shpirt Njeriu, Milan eshte Milan edhe pik muhabeti, tashi puna eshte se kam G-Lined, si t'ia bej une
Hahahahahahahahahahahahaha.
Milan do fitoje me Zyrihun edhe eshte i kualifikuar. Nuk jemi lkura si komshinjt tone ne me diskutu kualifikiminNe ate vit qe jemi dobet nuk hyjme fare, nuk flliqemi me ngel ne grup.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
duhet ta kishit fitu kete ndeshje ,se kualifikimi tani do ju behet me i veshtire ...
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
keta do ikin per lesh ndeshjen tjeter
vari leshte
Krijoni Kontakt