Close
Faqja 9 prej 65 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 646
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    edhe une e kam shpreh qe leonardo sma mbush synin
    suksese ne ndeshjet e ardhshme
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2008
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga bayern Lexo Postimin
    At far Milani edhe Lushnja e rrifte. Gjynof si e ka kantandis ekipit Berluska. Edhe venia e Leonardos trajner eshte per me vone duret ne koke.
    Si ka mundesi qe kushdo qe ehste me bayernin ka inat milanin????? E cuditshme por duhet ta kene nga dashuria e madhe per inzagin qe i fut nja tre kater gola sa here qe ndeshen bashke.
    Per mendimin tim duhej te kishte blere nje lojtar krahu milani sepse me ate jankulovskin vallai nuk kemi gje ne terezi. Sulmin e kemi mire te arrije dhe nje forme optimale ronaldinho besoj se do hecin. FORZA MILAN dhe te gjithe tifozave milaniste i them te mos merziten per humbjen ndaj interit sepse nuk guxojne t ekujtojne qe na rrahen 4-0 sepse ne kemi ndeshjen e famshme te 2001 ate 6-0 qe do ta kujtojne tere jeten
    Take e look to the sky just before you die...

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    hahahahahahhahahahaha keta milanistet kan ngelur me 2001 mer burre

ore djema nje nate ishte ajo por koha ka ecur ka evoluar dhe ju perseri po rrifeni por nuk merrni vesh....

4 kete radhe heren tjeter akoma me shume mos u merzisni
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin

ore djema nje nate ishte ajo por koha ka ecur ka evoluar dhe ju perseri po rrifeni por nuk merrni vesh....

koha ka evulu, njeriu ka arrite me shku n'hane, vetem inter nuk po mundet me fitu champions league-n

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Qe nga ndeshja vendosa qe te shkruaj sot ketu per arsyen qe te jem i ftohte ne gjykimet e mia.

Milani te dielen e kaluar kundra Interit ka bere ndeshjen me te dobet qe kur une kam filluar te shikoj Milanin. Mesfusha nuk funksionoi fare. Per faj te saj e pesoi dhe mbrojta dhe problemet filluan zinxhir pastaj, pasoje e te cilave ishte dhe ai rezultat.

Sipas mendimit tim Gatuzo nuk duhet ta puthe me fushen e blerte sepse nje kapiteni te vertete nuk i shkon te sillet ne ate menyre si u soll ai ne derbi. Cilado qofte arsyea e asaj sjellje, ai gjest ishte shume i shemtuar dhe shume i ulet. Me i uleti qe kam pare ne historine e futbollit. Kur dorezohet kapiteni i ekipit eshte gjesti me i ulet. Ai duhet te pezullohet fare deri ne janar dhe ne Janar te shitet. Eshte e pafalshme ajo qe beri.

Dhe ne fund, Urime tifozave te interit. E merituan plotesisht fitoren si me loje ashtu dhe me gola. Ishte nje ndeshje e madhe per ta.

PS: Intersita, edhe mbajini mend kto shkrime, se pastaj thoni pse nuk na uroni. Tani qe keni fitu me merit po iu uroj. Por nuk iu uroja dot vjet pas atij goli qe e pate dhe vete se si u shenua.

Megjithese jemi shume dobet, i uroj Milan suksese per kete sezon te ri. Sido qe te shkoje puna une Milanist do mbetem perjet!
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Qe nga ndeshja vendosa qe te shkruaj sot ketu per arsyen qe te jem i ftohte ne gjykimet e mia.

Milani te dielen e kaluar kundra Interit ka bere ndeshjen me te dobet qe kur une kam filluar te shikoj Milanin. Mesfusha nuk funksionoi fare. Per faj te saj e pesoi dhe mbrojta dhe problemet filluan zinxhir pastaj, pasoje e te cilave ishte dhe ai rezultat.

Sipas mendimit tim Gatuzo nuk duhet ta puthe me fushen e blerte sepse nje kapiteni te vertete nuk i shkon te sillet ne ate menyre si u soll ai ne derbi. Cilado qofte arsyea e asaj sjellje, ai gjest ishte shume i shemtuar dhe shume i ulet. Me i uleti qe kam pare ne historine e futbollit. Kur dorezohet kapiteni i ekipit eshte gjesti me i ulet. Ai duhet te pezullohet fare deri ne janar dhe ne Janar te shitet. Eshte e pafalshme ajo qe beri.

Dhe ne fund, Urime tifozave te interit. E merituan plotesisht fitoren si me loje ashtu dhe me gola. Ishte nje ndeshje e madhe per ta.

PS: Intersita, edhe mbajini mend kto shkrime, se pastaj thoni pse nuk na uroni. Tani qe keni fitu me merit po iu uroj. Por nuk iu uroja dot vjet pas atij goli qe e pate dhe vete se si u shenua.

Megjithese jemi shume dobet, i uroj Milan suksese per kete sezon te ri. Sido qe te shkoje puna une Milanist do mbetem perjet!
    bravo te qofte nuk kam cfare te shtoj.
    vari leshte

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Lista e lojtarve per Livorno-Milan:

Dida, Roma, Storari,
    Antonini, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta,
    Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo, Seedorf,
    Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.

Te padisponueshem: Abbiati, Bonera, Borriello, Di Gennaro.

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    puro po ky borielo eshte i demtuar perseri?
    vari leshte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2009
    Postime
    114

Jo jo ne kemi ngel ne 2007 po ju ku keni ngel ne 1964 apo ne 1965 ? hahahahahah

Sa ekip deshtak ky Interi po me vjen keq per tifozat se ata shume te duruar e plot shprese shprese shprese

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    puro po ky borielo eshte i demtuar perseri?
    po, ka nje demtim te lehte

Faqja 9 prej 65 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •