Urime gjith tifozave te Milanit ...e meritun fitoren ,se kan lujt shum bukur![]()
Urime gjith tifozave te Milanit ...e meritun fitoren ,se kan lujt shum bukur![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Edhe te duash ta marresh inat si ekip... atehere kur asnje s'e pret te ben ta duash me shume, sepse te dhuron gjithmone emocione.
Kjo tregon se Milani s'eshte Kaką,
Milani s'eshte asnje lojtar...
Milani eshte djalli gjithmone i pranishem...
Qofte kjo ndeshje nje gur i pare per nje Milan ndryshe nga ai i koheve te fundit... mendoj se do i stimuloj me teper lojtaret e Milanit per te mbrojt denjesisht ngjyrat qe mbajne te veshur.
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Bravo!
N'fakt rezultati duhet tė ishte 2-4 , por ajo ndales ishte si dhurate pėr neve tė realit.
Pėr CH.L jeni shum tė fort , n'fakt kur luani me ekipe tė mdha si Real/Barca/Mancha apo apo..
Shpresojm qė nė ndeshjen e kthimit mos tė ndodh kjo qė ndodhi tani!
URIME FITOREN.
aleeeeeeeeee oooooooooooo
aleeeeeeeeee oooooooooooo
ja pra kushe eshte milan. edhe kure asht me nji kambe n'vorr, te shenon me tjetren.
nuk m'besohet. me gjithe gafen e dides edhe me golin qe na anulloi arbitri, prap fituam
Ajo dihet qe me behet qejfi se dhe une tifoze Milanit jam, po dhe ata te humbnin sot te pakten sa te merrja une leket.God hates me.
Sa per tim vella, mos ja qaj hallin shume, se me dergoi text dhe tha "E dua 100-cen te pathyer dhe mundesisht pa asnje rrudhje dhe te me fshish dhe pak kepucet se kane cik pluhur". lol I AM GOING TO KILL HIM.
Gjithsesi, urime gjithe milanisteve dhe sa me teper fitore te tilla ne te ardhmen!
I Love MILAN
Jeta ime, mban emrin e saj..
edhe kasias ama , dy gola jua dhuroi kot.
sot u bene golat per faj te portierve , jo se ishin aksione te mirefillta.
ate golin as une se mora vesh pse e anulloi ai
mos u gezoni ama , se me skuadrat e medhaja milani paraqitet fuqishem perhera.
kijani friken ekipeve te vogla. sbesoj se kualifikoheni , mgjth shpresoj per te kunderten![]()
Ka mundėsi tė leni tifozėt MILANISTĖ tė gėzojnė siē u ka hije? Hė tė keqen.... se e meritojmė...
Forca MILAN
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt