Close
Faqja 30 prej 65 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 646
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Milani me zurigun me humbi 600 euro ato ropt ku ti ket nese nuk barazon kete here
    Tė ka marrė koka erė qė luan Milanin nė skedinė? Nuk po luan me Romėn dhe aq mė tepėr jashtė San Siro's. Ishalla po bėhet tė kapėsh lekėt, po mė duket e kotė tė luash njė ekip qė nuk ka dhėnė asgjė nė kėtė sezon, pėr tė pretenduar se do tė bėj diēka kundra Realit.

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Storari eshte portieri i duhur per te qene portier i pare kete sezon. Dida me gjithe moshen qe ka mbi supe ben me mire te terhiqet nga futbolli evropian dhe te gjeje strehe ne ate Brazilian, nuk ka me mundesi qe te arrije ate forme qe kishte dikur dhe me vjen shume keq per kete.
    Edhe Storari nuk tė jep garanci me ekipe tė mėdha, mund tė thuash me bindje pėr Abbiatin, po fati i keq e la jashtė fushave.

Citim Postuar mė parė nga Shpirt Njeriu Lexo Postimin
    Sa kot portjeri,duhet te mos e kishte leshuar topin,ndersa penalltia nuk ishte.
    Penalltia edhe jepej edhe s'jepej, po tė ishte nė Itali ose Spanjė padiskutim do akordohej penallti. Po ėshtė Champions dhe albitrat i gjykojn ndryshe rastet dhe janė mė dorė shtrėnguar.

Loja ishte e balancuar, unė nuk pash ndonjė dominim. Tė shikojm ēfarė do bėhet.

Mos me thuaj qe po humbet Milani se kam vene bast.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Do ta fitosh bastin, kismet vitin tjetėr nėse bėhet revolucion nė ekipin e Milanit. Se me kėtė gjėndje qė ėshtė tė garantoj qė do ta boshatisės CC-ėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    nuk arrij me kuptu kete gabimin e dides
    sme ka ndodh nej here me pa keshi qyqarit
    JO SEKS PARA MARTESE

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    deri tani te garantoj una :P,tani po fillon pjesa dyt nese ndonje don ta shikoj ne komp ja link:

http://livoo.tv/en/file.php?f=1

Kam dhe ne gjuhen spanjolle dhe italiane,franceze
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Do ta fitosh bastin, kismet vitin tjetėr nėse bėhet revolucion nė ekipin e Milanit. Se me kėtė gjėndje qė ėshtė tė garantoj qė do ta boshatisės CC-ėn
    Ah jo, jo, kete here jam treguar e zgjuar se e vura me vellane qe kuptohet eshte milanist i cmendur.

Rregullat e bastit jane keto: Nqs humbet Milani, ai do me japi $300. Nqs fiton ose barazon Milani, une do i jap $100.

Duhet te gjeja nje menyre qe t'i merrja leket e ditelindjes se ne vend te dhurates me dha nje shqelm.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Ah jo, jo, kete here jam treguar e zgjuar se e vura me vellane qe kuptohet eshte milanist i cmendur.

Rregullat e bastit jane keto: Nqs humbet Milani, ai do me japi $300. Nqs fiton ose barazon Milani, une do i jap $100.
    Tė jap iBAN unė pėr transfer money Se e ke tė sigurt qė do i fitosh, nuk ka asnjė dyshim

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Infinity, ia paska ber me te futme vetes vellai jot Jo per gje, por qe te humbe Milan kane qene shanset 70%. Hihihihihi. Ne duket se sonte do dalesh 300+
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Tė jap iBAN unė pėr transfer money Se e ke tė sigurt qė do i fitosh, nuk ka asnjė dyshim
    Pse kush jam une, nene Tereza? lol
    Sa e mora ne tel dhe i thashe te ndaloj ne bank para se te shkoj ne shtepi se e fitova bastin. "Te kam thene tha qe kur vjen puna te futbolli je si ato shtataniket qe s'marrin vesh fare." U dashka te pres deri sa te mbaroj ndeshja. lol

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Pse kush jam une, nene Tereza? lol
    Sa e mora ne tel dhe i thashe te ndaloj ne bank para se te shkoj ne shtepi se e fitova bastin. "Te kam thene tha qe kur vjen puna te futbolli je si ato shtataniket qe s'marrin vesh fare." U dashka te pres deri sa te mbaroj ndeshja. lol
    Po mirė tė ka thėnė, nuk ėshtė ndeshja 55 minuta po ėshtė 90 minuta. Kėshtu qė ka dhe mundėsi tė dėshtosh (nė marrjen e lekėve, nė llogarin bankare) ndeshja ėshtė 1 me 0 nuk ka garanci ky rezultat

P.s Po thash mos ishe ndonjė nga motrat e misionit tė Nėnė Terezės

Faqja 30 prej 65 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •