kujt ju be von se me ke jan ata qe kan forumin .. renci kemi ne qe japim mendimin ..lol
un per vete sjam me asnje , te gjith jan te perlyer
rroft populli i thjesht dhe i vuajtur i Shqiperise![]()
kujt ju be von se me ke jan ata qe kan forumin .. renci kemi ne qe japim mendimin ..lol
un per vete sjam me asnje , te gjith jan te perlyer
rroft populli i thjesht dhe i vuajtur i Shqiperise![]()
O po te fitoje kush te doje po te bejne reformat qe kerkon BE e te zbatojne ligjin se ne Shqiperi nuk kuptohet kush eshte i majte e kush i djathte.Nga e gjetem ne kulturen politike,jo PD e joPS!?Aman duhet te fillojne te ndergjegjesohen shqiptaret dhe te kuptojne qe nuk vine gjerat nga qielli por me puneeeeee siē ben gjithe bota!!!!!
Flory,
Me vjen keq qe ke kete pershtypje por administratoret, moderatoret ashtu si antaret kane ndjenja dhe opinione. Mund te flas per vete me siguri qe ne ate pak pune qe bej ne kete forum ne asnje rast nuk kam lene pikpamjet politike te influencojne fshirjen e nje shkrimi, jo me perjashtim te dikujt.
Nuk mund te flas per te gjithe, por besoj se kemi nje maturi te tille qe te mos shperdorojme me pergjegjesine qe kemi.
Kalofsh mire,
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
... Sa plasi spiunlliku, u zbuten robt ...:P
![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
O Flori po une qe jam e djathte kush me fshin mua ? shoqa ime Perla ?
Po une ja fus ndonjehere kot per ndonje eksremiste pa tru ,injorante qe me acaron ,se ato qe kane tru ,nuk ka rendesi bindjen politike ,qe ne pergjithsi ne (Shqiperi trashigohen nga familjet) ,se sa shihet puna dhe programi i nje partia .
Une te pakten me ty me Perlen me nje tjeter qe jane me bindje te majta asnjehere nuk kam bere llafe ,me ndonje idiot qe nuk di me shkrujt dhe don me bo analistin ketu ...e kam tall menderen me thene te drejten.
Duhet te zihemi ne per kolltukun qe gezojne te tjeret ????amon....
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Waaaaaaaaaa u trembe ti mi goce?
Fiton Berisha!
Votoni nr 10
Po ti duhet te jesh krenare qe te ka ardhe ai email.
Fiton Berisha!
Votoni nr 10
Krijoni Kontakt