jam me sarkozine ne kete teme. feretzeja tregon qe femrat jane posht burrave. Hey wake up!!! jetojme ne vitin 2009. duhet te mos ket ferezhe. jeme njesoj djem-goza. duhet dhe njerzit qe jane te prapambetur ti sjellim na kohen tone. Mire beri Sarkozi. Vetem kshu mund te sgjohen dhe te hapin syte tere muslmanet qe besojne burrat jane me te larte se grate. Ku u degjua ne vitin 2009 burrat te godasin grate dhe ti quajne sklave? they deserve to go to jail. human rights for all. peace!
There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't
hmm po prape ato ashu jan rritur duke menduar qe nuk kane asnje human right. nuk besoj qe asnje duk do deshte me deshire. duke banuar ne nje vend tjeter sic eshte franca duhet degjuar the rules they are following. Pse thua ti qe Sarkozia nuk do feretzene?
There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't
HUMAN RIGHT = TE DREJTA TE NJERIUT
THE RULES THEY R FOLLOWING = RREGULLAT QE JANE DUKE NDJEKUR
sarkozy nuk mund te beje ate qe ka deshire ai. ka ligje nderkombetare qe duhet te respektoje. nuk mund te zgjohet nje dite te bukur dhe te beje nje ligje qe ka pare ne enderr. nuk di a e kupetove nenin II-70 te kushtetutes europjane (edhe pse franca nuk e ka firmosur akoma). nese deshiron, ta perkthej ne anglisht meqe na bere te kuptosh qe flet mire anglisht...
ps. can u please write in albanian! this place is called "forumi shqiptar" not "english forum"!!!
Sarkozy e mban akoma te ndezur kete debat vetem per te mare vota franceze dhe per ty heqe atyre vemendjen nga hallet e perditeshme. Ua di mire mendjen francezeve ai. Popull i semure.
Ani pyet babin pra se nga cilat vlera kushtetutore kufizohen lirite dhe te drejtat e njeriut.
Tash me larte: Qe te drejtat e njeriut kufizohen nga vlera tjera kushtetutore tregon sasti qe une nuk guxoj te ofendoj dike me "kriminel", apo "bir qeni" dhe te them se kur kam quajtur dikend ashtu kam ushtruar lirine e shprehjes se mendimit. Ky rast tregon se dinjiteti i te ofenduarit kufizon lirine e shprehjes se mendimit. Keshtu sikurse njeh e drejta e shprehjes se mendimit kufizime, njeh edhe e drejta e religjionit kufizime. Nga te cilat vlera kushtetutore kufizohet liria e religjionit, lexo me larte. Ose pyet babin dhe me thuaj se cfare mendon ai ne lidhje me kete gje. Sepse deri tani me dijen tende, jo qe nuk ka mundur te flet babi, po asnje person me filloren e kryer mbi nivelin "mjaftueshem".
*
Kjo nuk e thyen argumentin tim. Argumenti im ishte se ne Gjermani ndertohen xhami per emigrantet muslimane. Numri i te cileve shtohet permanent. Kurse personi te cilit i replikova tregon se gjermanet per vete po ndertojne xhami.
Postimi yt as qe e prek argumentin tim. Te them te drejten: Dal ngadal as qe me befason nje gje e tille nga nje besimtar musliman.
Te thash me larte me cilat raste i shoh si te krahasueshme. Pergjigju atje. Jo keshtu si pula pa koke zig-zag.
*
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 05-07-2009 mė 15:07
Une NUK THASH se ne Gjermani nuk ndertohen xhami.
Por thash se xhamite ndertohen per emigrantet arabe, turqe, afgane e tjere. Pra nuk ndertohen per gjermane.
Kete kudnerargumento ti.
Persa i perket linkut tend (www.einladunszentrum.de), shiko vet se kush eshte drejtues i kesaj faqeje:
Islamisches Bildungs- und Kulturzentrum Braunschweig e.V.
Hamburger Str. 283
38114 Braunschweig
Amtsgericht Braunschweig Registerblatt VR200119
1. Vorsitzender: Ciftci, Muhammed
Pra nje faqe e drejtuar nga nje turk, arab apo dicka edhe me poshte.
Shoqata quhet "qendra per arsimim dhe kulture islame ne (qytetin) braunschweig"
Deshmia: http://www.einladungzumparadies.de/#...m&t=1246300527
*
Krijoni Kontakt