Close
Faqja 25 prej 38 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 380
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    E ti Chino krenohu me kukullen me emrin Muhamed. haha

http://www.youtube.com/watch?v=Ktr7fLbZFK4

Paramendo cfare tarrakopa. Te vritet mesuesja sepse ka emertuar kukullen "Muhamed".

Qe Krishti ne Perendim poashtu eshte objekt i kabaretit apo lodrave te femijeve, nuk ju intereson. As nuk ju intereson se Islami te gjitha religjionet tjera, Zoterat tjere i deklaron si te pa fe apo te pa Zot. Qe kjo per cdo jomusliman eshte ofendim dhe blasfemi ndaj zoterave te tyre, as nuk ju shkon mendja. Sepse e tere bota sillet rreth Islamit. Kete bullshit e ka urdheruar "Zoti".

Une sikur te isha besimtar i devotshem musliman me i indinjuar do isha ndier kur t'i takoja gjithe ata njerez qe kane emrin Muhamed, por jane junkers e kriminele shtazarak, nuk ia ndajne droges, shtepive publike, seksit me kusherira, sesa nga nje kukull qe quhet Muhamed. Injorance e urdheruar nga "Zoti". Por e ndaluar nga njeriu. Se pa njeriun "Zoti" eshte nje hic - memec, i panjohur, inekzistent.

*

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Hajt shoku ti shko ne Arabi ta tregojne ata lirine e demokracine. S'osht me dhune, po eshte mbrojtje e dinjitetit te femres, se nuk ja vlen te torturohet qenia njerezore me ato mbulesa si pinguina, sidomos jo ne kete kohe te nxehte.

Zhak Shiraku ishte i majte (islamist)
    Sarkozy eshte i djathte
    Kush do te jete presidenti i rradhes (si Le Pen), kesaj rradhe i ekstremit te djathte, e ai ka me jau kallxu sesi vishni burka, ka me te marr malli me pa femra me veshje burka dikun.

Pra po te tregoj se keta islamiket e kane prishe perendimin, askush s'i don ketu ne perendim, jane armiq me te gjithe, krejt i kane armiq, ne kete shtet ku jetoj une krejt drogen e kane islamiket, pra prej afganistanit e pakistanit e jetojne ne social (kane gjete budallenje, pse jo), e normal qe keta s'te dojne me burka. Ne France ende 10% e popullsise eshte myslimane, cfare do te ndodhe kur te behen p.sh. 25%, a do te kete lufte civile apo do ta marrin ne dore partite e ekstremit te djathte dhe do te kete deportim dhe riatdhesim. Cfare po ndodh ne Danimarke, ne Holande, e kane shtrengu edhe kta, se popullsia po ju plaket, e imigrantet vijne kryesisht nga shtetet e bankrotuara islamike. Normal qe ka me pas konflikte. Jeni mesu ju me 'kristian' socialat e 'kristian' demokratat. Tani ta shohim keta tjeret se si do te kaloni me ta

Liri e shprehjes. haha

http://danishaffairs.files.wordpress...kw_wilders.jpg

O manjak liria e jetes me jetu jeten gjith kush qysh don vet qajo quhet liri me plot kuptimin e fjales .
    We are all Aliens

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Chino mos te harrojme se keta jane avokate, se Allahu s'ka kurrfare force, keta duhet ta mbrojne nderin e profetit se Allahu nuk mundet. Qitash pse e ka leju kjo mesuesja nje nxenes me emertu arushin loder Muhamed po u dashka te vritet gjithsesi (perseri keta e vrasin ose mundohen ta vrasin se Allahu ka dal ne pension).

Extreme per qat 'liri' qysh po thu ti, edhe komunistet kane fole 50 vjet edhe flasin ende. Liri ty po te duket me u martu me femi, per ty liri osht kjo. E perse pra se respektojne shtetet islame kete qe thua ti...

Kam nderin te te citoj
    ...liria e jetes me jetu jeten gjith kush qysh don vet qajo quhet liri me plot kuptimin e fjales ...

pse Irani se respekton, a i humben zgjedhjet islamiket, fitoi krahu me liberal, perse po vriten atje njerzit pasi po e respektojkan lirine islamiket. Liri vetem kur t'ju konvenon juve s'ka, ose ka per krejt ose ska per asnje. Ose qishtu bohen luftat e s'ju shihet fundi, e njerzit vdesin kot.

O njerez gzonu sa e kane pushtetin 'kristian socialat' 'kristian demokratat', e liberalet, se kur t'i fitojne zgjedhjet keto partite tjera, s'ka sen per ju, ka me u bo shekulli i qafirizmit. haha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 01-07-2009 mė 08:39

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O messia per ty a beson se ska fjal qe meriton me ta than

chino pse akuzon ti edhe messia qe Irani e vendet tjera qenkan kunder lirise se individit edhe nuk jane ne rregulle ......kurse Franca bene perjashtim .

Pse po beheni dyftyrsha .

Nje keshill miqesore thuane gjithe te verteten sepse ka fillu edhe ty si messias te del boja

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Lokalet e kajros ndalohet grat e mbuluara

Lajm i sotem.
    Jo vetem ne france po dhe ne vendet islamike
    Ne kruequtetin e egjyptit lokalet me me fam e me te njohura kan vendosur te mos lejojne me qe grat e mbuluara me ferenxhe apo shami te hyjn ne keto lokale.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    eshte dicka e pakonceptueshme. flasim per nje vend LAIK dhe DEMOKRATIK. liria fetare eshte nje nder te drejtat baze te individit dhe nuk duhet te ndalohet.
    ka prej atyre qe thone: e po ne vende arabe nuk mund te besh kete e nuk mund te besh kete.....
    ata nuk jane vende laike sic jane vendet perendimore, prandaj ky krahasim nuk vlene.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    ..

chino pse akuzon ti edhe messia qe Irani e vendet tjera qenkan kunder lirise se individit edhe nuk jane ne rregulle ......kurse Franca bene perjashtim .
    Nuk e kuptoj fjaline. Perserite me qarte. Qe te mos e keqkuptoj.

...

Nje keshill miqesore thuane gjithe te verteten sepse ka fillu edhe ty si messias te del boja
    Paske keqkuptuar dicka ne mua. Se une definitivisht asnje milimeter me ndryshe nuk kam qene. Por ne fillim nuk mirresha me virusin e quajtur Islam. Tani u aktivizova. Fale disa besimtareve muslimane ne kete forum. Konkretisht fale fjalise "Islami eshte feja e vetme hyjnore". Ai liber apo Zot qe meson keso theniesh, une jam drejtperdrejt armik intelektual i tij.

*

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj fjaline. Perserite me qarte. Qe te mos e keqkuptoj.

Paske keqkuptuar dicka ne mua. Se une definitivisht asnje milimeter me ndryshe nuk kam qene. Por ne fillim nuk mirresha me virusin e quajtur Islam. Tani u aktivizova. Fale disa besimtareve muslimane ne kete forum. Konkretisht fale fjalise "Islami eshte feja e vetme hyjnore". Ai liber apo Zot qe meson keso theniesh, une jam drejtperdrejt armik intelektual i tij.

*
    Te thash je pse ti me messian akuzojshi iranin e disa vende tjera muslimane qe nuk jan tolerante , kurse tasht tek Franca e ktheni ftyren tjeter dhe beheni se eshte normale ti cenohen te drejtat e njeriut .

Ok islami spo e pranon krishterizmin edhe fet tjera , po me thuaj a e pranon krishterizmi islamin si fe te Zotit ?

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Te thash je pse ti me messian akuzojshi iranin e disa vende tjera muslimane qe nuk jan tolerante , kurse tasht tek Franca e ktheni ftyren tjeter dhe beheni se eshte normale ti cenohen te drejtat e njeriut .
    Paske keqkuptuar edhe ketu.
    Kur une kritikoj Iranin apo shoqeri tjera islame, e bej per arsye se ato shperfillin te drejtat e njeriut. Ndersa bartja e ferexhes nuk eshte e drejte e njeriut. Nese nuk e kupton perse them se bartja e ferexhes nuk perfshihet nga ndonje e drejte e njeriut, trego.

Ok islami spo e pranon krishterizmin edhe fet tjera , po me thuaj a e pranon krishterizmi islamin si fe te Zotit ?
    Ke kujdes ne pyetjet tua te mos zgjatemi kaq shume ne kete ekskurs jashte teme.

Une vetem desha te te pergjigjem ne vleresimin tend ndaj meje. Te tregova arsyet qe me bejne te shkruaj kritisht ndaj Islamit. Por pasi qe kerkon, atehere te pergjigjem ne pyetjen tende te re:

Sigurisht se nuk e pranon Krishterimi Islamin si fe te Zotit. Asnjera nga fete qe kemi nuk pranojne tjetren si fe te Zotit. Sepse jane monoteiste dhe misionare. Po pranove fene tjeter ke pranuar kapitullimin (ke pranuar qe ka "Zotera" tjere pos tendit e keso gjerash). Keshtu qe te trija fete qe kemi, jane ne refuzime permanente te njera tjetres. Kjo prodhon potencial konflikti. Ne mes te ketij konflikti ndodhemi ne. Secili nga ne reagon ndryshe ndaj ketij konflikti. Dikujt nuk i intereson aspak. Dikush behet pjese e tij. Une personalisht si pergjegje ndaj ketij konflikti kam idene se secila fe, secili "Zot" duhet te refuzohet sapo te shfaqi tentimin me te vogel per nencmim apo intolerance ndaj feve tjera. Sipas deshires time kjo gje do te duhej te behej nga vet komunitetet ne menyre interne. Pra komuniteti shqiptar kristian te mos lejoje "fene e tij" asnje fije nencmom apo intolerance. Komuniteti shqiptar musliman fene e tij, poashtu. Sepse ne kete menyre shmanget konflikti nderfetar. Pra jo te terheq shqiptari kristian imamin per veshi kur ai predikon nencmime per Krishterimin dhe fete tjera josilame, por e terheqin vet shqiptaret muslimane imamin per veshi. Te njejten gje e bejne shqiptaret kristiane me kleriket e tyre. Kjo eshte ideja qe une ndjek. Pasi qe jam musliman (formal), une ne rend te pare jam i interesuar ne domestikimin te Islamit ne kete drejtim. Prandaj shkrimet e mia islamkritike. Jo qe nuk njoh argumente per te kritikuar Krishterimin. Por detyre time primare e shoh te mirrem me Islamin. Sepse se pari jam vet musliman, dhe pastaj sepse Islami ne aspektin e tolerances ne krahasim me Krishterimin eshte pyell i pashkelur. Premesjetar. Per kete arsye bartes kryesor i konfliktit potencial qe permenda me larte.

Ka edhe aspekte tjera te cilat i kisha shtuar pergjegjes time ndaj pyetjes tende, por le te mjaftojne keto njehere. Aspekt tjeter p.sh. e shoh faktin se Krishterimi nder shqiptaret eshte fe me e vjeter sesa Islami. Islamin pastaj e shoh si fe te ardhur me dhune. Kjo luan poashtu rol.

*
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 02-07-2009 mė 12:19

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    si duket dikush na paska probleme me veten ketu, dhe per te gjete ilace kunder vetes sulmojne te tjeret,kesaj i thone kur nuk ke punet tuaja meresh me punet e te tjereve.

kesa pra i thone demokraci,kur mundohesh tia imponosh dikujt ate qe mendon ti.

Faqja 25 prej 38 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •