Close
Faqja 3 prej 38 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 380
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Vista Lexo Postimin
    pra Franca don ta ndalon ferexhen , mbulimin e gjith trupit dhe te ftyres.

U ndaluan edhe kryqet ne shkolla

Europa krishtere
    Sherri i juaj po e hajne edhe te krishteret. E keni bo “m. kah jeni shku, secilin shtet e keni prish. A po gzoni qitash qe u ndalua edhe mbajtja e kryqit? Dilni protestoni pas ketij vendimi dhe digjni si e keni zakon, e nashta ju pret edhe nje riatdhesim si para nja 2-3 vjete. Hajt se tu e pushtu Islami evropen osht..., do ta shohim ne te ardhmen

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    kot lodheni e drejta do te del ne shesh,

nuk jan shum 1600 vjet, sa shpejt jan shumu,

mos me kan e drejt nuk ishin shumu, dhe jan numri ma i madh ne bot muslimant.

shiqo ne internet sa e pranojn fen ne gjermani , pa luft hiq, por ju jeni nder lula ende.

thuni cka te doni , cka del nga ju del vetem nga inati. gjelozija , nuk jeni as te paret as te mramt.

Ik e rot katundari meso shqipen njehere pastaj ajde hiq pordhe per arabine. Ke ndonje gje ne lidhje me temen?

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ferexheja te con ne epoken e gurit. Ja beje dallimin midis ketyre dy fotove:
    Ato dyja n'foton e pare jan cullak ner ferexhe, pur me kane t'gatshme kur t'shkojne te kusherit e pare pur me hanger noj anal prej tyne.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Se prita se do vendos kėshtu si edhe vendosi Sarkozy, por kėtė vendim preferoja edhe unė.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e tulipanonero
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Postime
    226

Gjeni ngjashmerite....lol

i/e regjistruar Maska e tulipanonero
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Postime
    226
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Nje gje e ngjashme duhet te behet edhe per Shqiperine

__________________________________________________ _______

Presidenti francez Nicolas Sarkozy ne nje fjalim ne parlamentin francez denoi veshjen e ferexheve nga femrat muslimane duke e quajtur ate veshje perbuzese dhe servilizmi per femrat.

“Problemi i ferexheve nuk eshte nje problem fetar. Me shume eshte nje ceshtje per lirine dhe dinjitetin e femres. Ky nuk eshte nje simbol fetar. Eshte nje simbol servilizmi dhe une dua ta them ne menyre solemne qe ferexhete nuk jane te mirepritura ne France”- tha presidenti Sarkozy.

Deklarata e presidentit francez vjen pas kerkeses se disa ligjvenesve franceze per ndalimin e ferexhese ne France.

TCH

Ky tipi qe thoka qe ferexheja mekemb dinjitetin e femres....
    Ne protesta mos dalin gje burrat qe kerkojne qe grave te tyre tu vihet ferexheja???
    Eshte pikerishte femra muslimane qe kekon te drejtat e saj ...
    Me pak fjale nqs ky individi po na lufton per te drejtat e femres muslimane mund dhe ti kursej vetes mundin se nuk ja do kush nga muslimanet kete
    Pastaj nqs lufton qe te perhapet sa me shume lakuriqesia dhe imoraliteti dhe te jetojme te gjith si ne nje tribu te madhe ku mbizoterojne instiktet kafsherore eshte ceshtje tjeter

Dhe juve qe jeni kundra ferexhese ca ju shqeteson nuk e kuptoj....???
    Kur femra muslimane ndjehet mire me hijab ju ca problemi keni....???

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tulipanonero : 23-06-2009 mė 22:30

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Ik e rot katundari meso shqipen njehere pastaj ajde hiq pordhe per arabine. Ke ndonje gje ne lidhje me temen?

Ardi
    ti kastravec, une jam ma qytetar sse ti, ta kam lan greqin ty edhe arabin pota fali.

sakuzi e ka badihava , aj asht e ditur qe nuk i don muslimant , po kush e pyt at dhe tjert, sa te pamarrun vesh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pejani34 : 24-06-2009 mė 02:03

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    ti kastravec, une jam ma qytetar sse ti, ta kam lan greqin ty edhe arabin pota fali.

sakuzi e ka badihava , aj asht e ditur qe nuk i don muslimant , po kush e pyt at dhe tjert, sa te pamarrun vesh.
    lan?
    pota?
    fali?
    badihava?
    aj?
    asht?
    don?
    pamarrun?

mi perkthe pak ne qytetarce keto fjale ?

mire ben qe si do ... per cfare ti duash qe te vrsin grate e tyre ne gjume si puna e ati ne temen tjeter?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Nuk me pelqen fare justifikimi i sakrozit mbi te cilin bazohet kinse feregjeja e nenshtron e ul e nenvlerson Femren . Feja Islame e obligon femren qe te mbulohet por eshte e dreit e seciles qe ta zbaton obligimin apo jo . Kjo nuk eshte demokraci , kjo eshte komnuizem , fashizem . Por shpresoj qe mos te miratohet ky ligj , te gjith kemi dreit te jetojm ashtu si duam pa na penguar as kush , ne momentin qe dikush mua me perzihet ne jeten time , une automatikisht e shpalli armik dhe do luftoja me cdo gje qe te jetoj ashtu siq dua , prandaj edhe keta ne france kur te ndodh naj sulm teorist mos ta fajsojn askend po ta fajson veten e tyre .
    We are all Aliens

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    lan?
    pota?
    fali?
    badihava?
    aj?
    asht?
    don?
    pamarrun?

mi perkthe pak ne qytetarce keto fjale ?

mire ben qe si do ... per cfare ti duash qe te vrsin grate e tyre ne gjume si puna e ati ne temen tjeter?
    per mu gjuha nuk ka kurfar vlefte,

sherben vetem mu mar vesh kurgjo tjeter.

une foli pejonqe. mos mu merzit ti se po dhimesh

Faqja 3 prej 38 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •