Close
Faqja 29 prej 38 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 380
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    apo eshte me mire ky tipi???? ku ke me shume probleme identifikimi ti?????
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

i/e regjistruar Maska e tulipanonero
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Postime
    226
    Me falni qe po nderhyj ne kete bisede kaq konstruktive dhe frytedhenese per mbare shoqerine'

Por jeni ne vete apo jo....

Si mund ti imponosh nje femre qe te dali lakuriq!!!!????(se per nje femer muslimane nqs ti i heq shamine eshte baraz me lakuriqesine)

Ku e gjen ate te drejte ti thuash zhvishu se un jam ligji dhe un te dua lakuriq!!!!

Eshte dhunim i personit!!!!!

Ashtu sic nuk ke te drejte ti imponosh nje femre jo te mbuluar veshjen islame
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tulipanonero : 03-07-2009 mė 19:18

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga tulipanonero Lexo Postimin
    Me falni qe po nderhyj ne kete bisede kaq konstruktive dhe frytedhenese per mbare shoqerine'

Si mund ti imponosh nje femre qe te dali lakuriq!!!!????(se per nje femer muslimane nqs ti i heq shamine eshte baraz me lakuriqesine)

Ku e gjen ate te drejte ti thuash zhvishu se un jam ligji dhe un te dua lakuriq!!!!

kete po them edhe une. jam plotesisht dakort me ty.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ore ju race magjype e keni lexuar ndonje here projektin e sarkozyt se per cfare ben fjale apo jo se po na cani trapat si shume na tregoni te drejtat e njeriut .....! Mos dale lakuriq te vishet si ato foto qe ka postuar studenti ose si fotoja e pare e postuar nga admirali po jo te vishet si pinguin mos na cani trapet si shume tani mesoni njhere se per cfare behet fjae edhe pastaj fapni gryken....

Edhe sa i perket ligjit nese vendoset nje ligj perderisa je ne ate shtet duhet ta ndjekesh ligjin e ati shteti....po ti shkrepet ati sarkozit te vendose heqjen e shamive bashke me ferexhete do e zbatosh. Nese mua me zgjedhin kryeminister "gje qe ska per te ndodhur ndonjehere" ligji i pare qe do ve eshte HEQJA E SHAMIVE PER CDO FEMER NEN 50 vjec EDHE CDO MASHKULL TE RUAJE MJEKREN :P po ky jam une e sbehem ndonjehere prandaj mos keni frike

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    nuk eshte aq e thjeshte o ardi. per te bere nje ligje duhet te keshe parasysh qe nuk mund te thyesh asnje norme te asnje traktati nderkombetar. ta merr mendja qe sarkozy mund te beje nje ligje si te kete deshire ai????? dije qe e ke gabim.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    nuk eshte aq e thjeshte o ardi. per te bere nje ligje duhet te keshe parasysh qe nuk mund te thyesh asnje norme te asnje traktati nderkombetar. ta merr mendja qe sarkozy mund te beje nje ligje si te kete deshire ai????? dije qe e ke gabim.
    admiral ligji i sarkozit do te ndaloje perdorimin e burkave ose herexheve a si i themi ne ne shqip. nga studimet e bera nga grupi perkates per kete ligj eshte konstatuar se ka afro 500 femra nga 5miljon besimtare myslimane qe e praktikojne kete veshje ne france. Arsyeja pse do ta beje kete gje eshte e tija po ate qe ai ka parashtruar eshte se kjo veshje eshte kundra normave franceze edhe kundra normave femerore. se cilat jane keto norma une personalisht nuk i di po mua nuk me duket shkelje e te drejtave. eshte njesoj sikur te thuash per vendet qe kane baze ligjin e sheriatit ose njesoj sikunderse u denuan mijra turiste ne plazhet e dubait se dolen femrat me bikini

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    tani me trego mua! ku eshte e keqja e tyre??? pse nuk duhet te lejohen? je perseri i mendimit qe eshte antikushtetuese????????
    Keto jane shami. Apo jo? Lexo kete postim nga ky dijetari musliman:
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=229

Si te tilla nuk jane antikushtetuese. Mendoj une. Si mendojne parlamentaret e juristet franceze, prerogative e se cileve eshte te vendosin se cfare nga veshjet religjioze lejohet atje, kjo eshte dicka tjeter. Sepse keta vendosin pas hulumtimeve rrenjesore juridike e sociale (p.sh. pas leximit te ndoshta 1000 vendimeve te gjyqeve te larta franceze te cilat trajtojne pyetjet ne lidhje me lirine e religjionit dhe kufizimin e saj sipas te drejtes kushtetutore franceze). Une kete gje nuk mund te bej.

Por mund te them se ato kater vlerat kushtetutore mund te jene te definuara apo peshuara ne ate menyre qe kjo forma e veshjes qe solle ti te jete e ndaluar. Rast te tille kemi p.sh. Turqine, e cila shamine (kete veshje qe solle ti) ka ndaluar per afro 85 vite me argumentim se eshte kunder "shtetit demokrati laik". Kjo tregon se ne demokraci shtetet definojne dhe theksojne vlerat kushtetutore ne menyre te ndryshme, ne menyre qe u pershtatet problemeve te tyre sociale e tradites se tyre jursidike me se miri.

Kaq sa i perket ferexhes/shamise. Nese keto fotot tua tregojne ferexhen, nuk jam i mendimit qe jane antikushtetuese ne France. Dhe nuk pres qe do te ndalohet ne menyre gjenerale (pra mund te ndalohet vetem ne vende te caktuara si p.sh. pergjate mesimdhenies si mesuese). Por vendosin juristet.

Perse i perket ketoj tranvestitit, personalisht mendoj se ky person pengon ne te njejten mase identifikimin sa ato qe menduam ne qe jane ferexhe deri tani, por sic na tregove ti qe qenkan burka (obligimi i shtetit per parandalim te rreziqeve). Por ne anen tjeter veshja e transvestitit nuk prek laicitetin apo demokracine liberale. Per kete arsye nuk eshte i krahasueshem juridikisht me burken. As me shamine. Besoj qe me rendesi eshte poashtu qe nuk ka ndonje force hyjnore, te ciles i atestohet urdheri per veshje trasvestite. Ndryshe puna me veshjet religjioze. Si kinse te urdheruara nga Zoti njerezit kane tendece me te madhe te veshin keso shamishe apo burkash. Sa me shume qe veshin, aq me shume i ofrohemi nje shoqerie mesjetare fetare. Sa me afer shoqerise fetare, aq me large demokracia. Parandalimin e kesaj keqvatjeje, e ka per obligim kushtetutor cdo shtet demokratik.

*

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga tulipanonero Lexo Postimin

kete po them edhe une. jam plotesisht dakort me ty.
    Imponim per lakuriqesi nuk ben askush. Ligji nuk i thote kujte te dalesh nudo apo me minifund. Mos i pervertoni fjalite. Sepse atehere duhet te mendojme se kete gje e beni permanent edhe me fjalite e Kuranit. S'keni kuptuar asnje.

Kur ligji thote jo ferexheve apo shamive, ai nuk urdheron te vishesh nudo apo me minifund.

Postimet e juaja jane kota, sepse kritika aty nuk gjene kongruence as ne postimet ketu, as ne pohimet e Sarkozy.

Eshte e njejta sikur te filloja une te akuzoj juve ketu perse cmoni me shume coca-cola sesa lemonaden. Asnjeri s'keni thene kete gje. Por me duket keshtu e kishi zakon ju besimtaret e Allahut. Kur nuk ec puna me argumente me, atehere futja nje bajge. Sepse keshtu impresionon te pakten xhematin. E mban xhemat. Te misionuar. Afrikan shqiptar.

*

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    po me behet qejfi te pakten qe po e pranon qe ato vajzat ne fotot qe nisa une nuk krijojne probleme identifikimi. mbeti qeshtja e shtetit demokratik laik qe thua ti.
    po nje person qe mban nje kryq ne qafe a nuk eshte kunder shtetit demokratik laik? duhet ta heqe edhe ai?? po nje person qe ben nje tatuazh nje kryq te madh ne krah, ose fytyrene Krishtit? cfare te beje?? te kepuse krahun?
    ku jeton ti??? mendoj qe jo ne itali sepse po te ishte keshtu nuk do flisje fare per shtetin demokratik laik nga pikpamja qe ke tani.
    edhe une jam pro shtetit laik dhe zbatimit te ligjeve. me duket se qenkam pak me liberal se ti. lol

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Edhe Shqiperia duhet te ndaloje grate qe mbulojne fytyren me carcaf te zi.

Faqja 29 prej 38 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •