Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Smile Rusi, arrestohet “gruaja merimangë”, keqtrajtonte meshkujt

• Gruaja merimangë, abuzonte seksualisht me burrat pasi fillimisht i joshte në një lokal më pas dhe i ftonte në shtëpi dhe I drogonte. Torturat ishin të tmerrshme

MOSKE
    –Policia ruse vuri më në fund në pranga femrën merimangë, e quajtur kështu për shkak të sjelljes së saj me meshkujt dhe adhurimit që kishte për insektet. Pas disa muaj hetimesh, policia e Tambov, një qytet 480 kilometra nga juglindja e Moskës ka arrestuar 32 vjecaren, Valeria K. Gruaja akuzohet se ka kryer abuzime seksuale me të paktën 10 burra të moshës 25 deri 35 vjec. Teknika e Valerias e quajtur “gruaja merimangë” sipas informacioneve të policisë ruse ishte shumë e thjeshtë; ajo i afronte viktimat në një bar dhe pasi i joshte i ftonte në shtëpi të saj. Më pas u afronte një pije alkolike me përmbajtje droge dhe i përdhunonte.

Dhuna

Gruaja, studente në një universitet, ishte një adhuruese fanatike e filmave horror, si dhe një koleksioniste e merimangave dhe insketeve të ndryshme. Miqtë e saj, të pyetur nga policia tregojnë se ajo kishte një adhurim të madh për “Vejushën e zezë”, një nga merimangat më të rrezikshme helmuese të njohur sot për sot nga shkenca. Pasi I tërhiqte meshkujt në rrjetën e saj dhe pasi I vinte në gjumë, Valeria bukuroshe sulej mbi ta si e tërbuar. Por, nuk kanë fund as marrëzitë e saj, në kulm të dëshirës Denis F., 29 vjec i ka shkurtuar penisin duke e bërë synet, Ayrtom Z. 32 vjec i ka shkulur testikujt me pinca. Burrat e tjerë për fat nuk kanë pësuar të tilla keqtrajtime, por janë trajtuar më forma më të durueshme.
    Gjithsesi të 10 burrat e saj, viktimat sic i quan policia kanë kaluar një periudhë të mirë në spital, si pasojë të natës që kanë kaluar me Valerian. Vetëm njëri prej tyre, të cilit Policia nuk ia përmend emrin, nuk është ankuar nga trajtimi i Valerias. Sipas fjalëve të tij nga spitali, “nata me Valerian ishte shumë eksituese”.

(d.b/Corriere/BalkanWeb)
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Shi ça gallate..., jane vene ne gare..., kush te postoj lajme me interesante.
    Ne fund te fundit..., nje burre paska qendruar burrerisht...!

Nacionalist Maska e Tosku
    Anëtarësuar
    12-06-2009
    Vendndodhja
    Toskeri
    Postime
    66
    Më pas u afronte një pije alkolike me përmbajtje droge dhe i përdhunonte.
    Sa grua e keqe.

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anëtarësuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Shi ça gallate..., jane vene ne gare..., kush te postoj lajme me interesante.
    Ne fund te fundit..., nje burre paska qendruar burrerisht...!
    hahahaha,duhet te kerkosh qe te gjesh ate te duhurin
    A don, e s'din, a din e s'don !

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anëtarësuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Citim Postuar më parë nga Tosku Lexo Postimin
    Sa grua e keqe.
    Ti vetem hajdutet shan......
    dhe mos mi mbaro te gjitha figurat ,deri ne dy lejohet qe te lesh dhe per ate poshte teje ....gjuhen do nxirrja dhe une.....
    A don, e s'din, a din e s'don !

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Në qytetin tonë nuk ka merimanga.
    A duhet ndonjë?
    Po.Edhe mund të duhet.Vetëm mos keqtrajtojnë që nga mesi e poshtë

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Por, nuk kanë fund as marrëzitë e saj, në kulm të dëshirës Denis F., 29 vjec i ka shkurtuar penisin duke e bërë synet
    Si u shkurtoka penisi duke u ber synet, ca thone kta? A jan ne terezi kta gazetare.. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    oj keqtrajtim qe i paska ber .. keqtrajtim me seks .. ruse hesapi ..lol

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 07:18
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •