• Gruaja merimangë, abuzonte seksualisht me burrat pasi fillimisht i joshte në një lokal më pas dhe i ftonte në shtëpi dhe I drogonte. Torturat ishin të tmerrshme
MOSKE –Policia ruse vuri më në fund në pranga femrën merimangë, e quajtur kështu për shkak të sjelljes së saj me meshkujt dhe adhurimit që kishte për insektet. Pas disa muaj hetimesh, policia e Tambov, një qytet 480 kilometra nga juglindja e Moskës ka arrestuar 32 vjecaren, Valeria K. Gruaja akuzohet se ka kryer abuzime seksuale me të paktën 10 burra të moshës 25 deri 35 vjec. Teknika e Valerias e quajtur “gruaja merimangë” sipas informacioneve të policisë ruse ishte shumë e thjeshtë; ajo i afronte viktimat në një bar dhe pasi i joshte i ftonte në shtëpi të saj. Më pas u afronte një pije alkolike me përmbajtje droge dhe i përdhunonte.
Dhuna
Gruaja, studente në një universitet, ishte një adhuruese fanatike e filmave horror, si dhe një koleksioniste e merimangave dhe insketeve të ndryshme. Miqtë e saj, të pyetur nga policia tregojnë se ajo kishte një adhurim të madh për “Vejushën e zezë”, një nga merimangat më të rrezikshme helmuese të njohur sot për sot nga shkenca. Pasi I tërhiqte meshkujt në rrjetën e saj dhe pasi I vinte në gjumë, Valeria bukuroshe sulej mbi ta si e tërbuar. Por, nuk kanë fund as marrëzitë e saj, në kulm të dëshirës Denis F., 29 vjec i ka shkurtuar penisin duke e bërë synet, Ayrtom Z. 32 vjec i ka shkulur testikujt me pinca. Burrat e tjerë për fat nuk kanë pësuar të tilla keqtrajtime, por janë trajtuar më forma më të durueshme.
Gjithsesi të 10 burrat e saj, viktimat sic i quan policia kanë kaluar një periudhë të mirë në spital, si pasojë të natës që kanë kaluar me Valerian. Vetëm njëri prej tyre, të cilit Policia nuk ia përmend emrin, nuk është ankuar nga trajtimi i Valerias. Sipas fjalëve të tij nga spitali, “nata me Valerian ishte shumë eksituese”.
(d.b/Corriere/BalkanWeb)
Krijoni Kontakt