Po kerkoj nje liber me titull: "Make Money Teaching Online" nga Dr. Dani Babb dhe Dr. Jim Mirabella.
Nqs mund te ma gjej ndonje perpara se ta blej, do jua dija shume per faleminderit.
Po kerkoj nje liber me titull: "Make Money Teaching Online" nga Dr. Dani Babb dhe Dr. Jim Mirabella.
Nqs mund te ma gjej ndonje perpara se ta blej, do jua dija shume per faleminderit.
Provo ta shkarkosh nga kjo faqe. Shpresoj te funksionoje.
http://rapidlibrary.com/index.php?q=...ine&filetype=0
Qe ku e ki ne verzionin Anglisht apo?
http://books.google.com/books?id=gF8...Money+Teaching
Kronike, flm por e kam mbaruar se lexuari librin se tema eshte hapur para nje muaji.
Gjithsesi flm.![]()
Infinito, ke bo no nji leke pas leximit keto kohet e funit?
Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
Te them te drejten nuk i jam futur kesaj pune ende sepse kam ca projekte te tjera ne dore, megjithate nqs ke te drejte te punosh ne Amerike dhe ke te pakten nje Masters Degree dhe te jepet per te dhene mesim dhe kuptohet je i pergatitur, eshte nje menyre shume e mire per te bere leke ose per te avancuar professionally.
Kete librin na e rekomandoi nje profesore dhe eshte vertet liber shume i mire, por kuptohet eshte proces i gjate qe te arrish deri aty duke filluar nga aplikimet neper universitete te ndryshme, intervista, training, etj. It is doable though dhe ka njerez qe bejne six figures duke bere kete gje.
Kam Associates Degreepa shaka. Masterin per nja 2 vjet e mbarojme dhe kismet ene per aq. Pastaj kam degju shume si keto "work from home", dhe shumica kane dale scam. Mbase kjo mund te jete the real deal, dhe ke te drejte. Ca u kapen u kapen ne fillim dhe kjo eshte e vertete edhe ketu ne Amerike. Si psh, nqs une shpik nje menyre te re marketingu ose lloj te ri te beri biznesi une kam residual income dhe ata te paret qe kam punesuar une. Te tjerat jane gogla qe une dhe partneret i perdorim per tu pasuruar sa me thjeshte. Do e kerkoj kete liber dhe do e lexoj.
Gjith te mirat!
Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
Krijoni Kontakt