Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Citim Postuar mė parė nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Kam Associates Degree pa shaka. Masterin per nja 2 vjet e mbarojme dhe kismet ene per aq. Pastaj kam degju shume si keto "work from home", dhe shumica kane dale scam. Mbase kjo mund te jete the real deal, dhe ke te drejte. Ca u kapen u kapen ne fillim dhe kjo eshte e vertete edhe ketu ne Amerike. Si psh, nqs une shpik nje menyre te re marketingu ose lloj te ri te beri biznesi une kam residual income dhe ata te paret qe kam punesuar une. Te tjerat jane gogla qe une dhe partneret i perdorim per tu pasuruar sa me thjeshte. Do e kerkoj kete liber dhe do e lexoj.

Gjith te mirat!

Nuk eshte cfare mendon ti kjo. It is the real deal dhe nuk eshte aq e lehte qe ta besh, sepse mund te kesh mastera, por ama duhet te kesh dhe eksperience pune shume te mire qe nje universitet te pranoj qe te japesh mesim per ta. Ketu po flas per universitete me emer se keshtu per community college s'eshte ndonje problem i madh.

Shume rralle gjen universitete ne Amerike qe mos te ofrojne klasa online dhe ky eshte nje market qe po rritet sa me shume cdo dite. Tani eshte koha e duhur per t'ju futur, por sic thashe do perkushtim dhe shume pune. Nqs nuk je i pergatitur, etj..etj..as mos e merr mundimin sepse ata studente qe shkojne online nuk jane HS students who just graduated. Zakonisht jane older students qe kane me vite te tera pune por qe nuk kane ate degree to get the promotion or to get a much better paying job. Ata mund te jene shume here me te pergatitur se ty ne nje industry te caktuar, prandaj duhet te zgjedhesh per te dhene mesim ato klasa qe you are good at and you enjoy teaching and learning more at the same time.

P.S. Qe t'i futesh masterit, duhet te mbarosh njehere Bachelors, prandaj paske kohe. Suksese.

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin

Nuk eshte cfare mendon ti kjo. It is the real deal dhe nuk eshte aq e lehte qe ta besh, sepse mund te kesh mastera, por ama duhet te kesh dhe eksperience pune shume te mire qe nje universitet te pranoj qe te japesh mesim per ta. Ketu po flas per universitete me emer se keshtu per community college s'eshte ndonje problem i madh.

Shume rralle gjen universitete ne Amerike qe mos te ofrojne klasa online dhe ky eshte nje market qe po rritet sa me shume cdo dite. Tani eshte koha e duhur per t'ju futur, por sic thashe do perkushtim dhe shume pune. Nqs nuk je i pergatitur, etj..etj..as mos e merr mundimin sepse ata studente qe shkojne online nuk jane HS students who just graduated. Zakonisht jane older students qe kane me vite te tera pune por qe nuk kane ate degree to get the promotion or to get a much better paying job. Ata mund te jene shume here me te pergatitur se ty ne nje industry te caktuar, prandaj duhet te zgjedhesh per te dhene mesim ato klasa qe you are good at and you enjoy teaching and learning more at the same time.

P.S. Qe t'i futesh masterit, duhet te mbarosh njehere Bachelors, prandaj paske kohe. Suksese.
    Keto dite besoj se do filloj ta lexoj. Nuk e di se per sa kohe do e mbaroje pasi jemi edhe ne pune(duhen pagu billat dhe me kete ekonomi dhe inflacion eshte shume e veshtire), shkolle qe jam mbrapa dhe kam 2 majors International Finance concentrating on Banking dhe Accounting dhe kemi edhe te tjera gjera. Pasi ta lexoj do dal ne nje konkluzion, do pyes miqte e mi qe kane eksperienca te ndryshme, dhe do vendos. Me duket ide interesante e cila mund te pay off in the end. America Land of Opportunity

Pershendetje dhe gjith te mirat!
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  2. kerkoj nje kenge !
    Nga kris3006 nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 22:31
  3. Lutje pėr Muslimanėt
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59
  4. te kerkoj (se me mungon)
    Nga ^VJOSA^ nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-01-2003, 10:25
  5. Kėrkoj!
    Nga zemri nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 08:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •