Nje cift i sapomartuar po luanin golf. Gjuan gruaja dhe topi gabimisht shkon e godet dritaren e nje vile te mrekullueshme qe ishte aty afer. I afrohen me druajtje viles dhe shikojne qe cdo gje ishte ne vendin e duhur dhe vila ishte e pajisur me objekte moderne dhe te shtrenjta. Nejse si perfundim vendosin ti bien deres dhe ti kerkojne ndjese per demin e shkaktuar dhe ta paguajne. Per cudi asnje nuk pergjigjej dhe dera ishte e hapur. Ngjiten shkalleve, te mrekulluar nga orendite e luksi dhe shikojne qe ne tavolinen mbrapa dritares se thyer, ishte thyer edhe nje shishe me ngjyra..
Papritmas nga nje dhome tjeter, del nje burre, me nje veshje arabeske dhe u thote :
Miresevini, un jam nje xhind qe kam qene i burgosur per 5000 vjet ne kete shishen e thyer, ju me nxorret jashte dhe ju falenderoj, tani kerkoni dy deshira, dhe une do tua plotesoj..
Burri menjehere i kerkoi xhindit qe ti behej rroga 100 mije euro ne muaj,,,
Ndersa gruaja kerkoi nje shtepi te bukur te gjere dhe nje kopsht te bukur plot me lule..
U tha u be..u pergjigj xhindi, por meqe kam qene 5000 vjet brenda shishes kam nje deshire edhe une...kerkoj qe te bej seks me ju zonje..
Burri sikur u vrenjt njecike por me insistimin e gruas, e cila ngulte kembe qe ja vlente nje sakrifice kaq e vogel per tere ate te mire qe po u bente xhindi, pranoi..
Shkoi xhindi me gjithe kete femren dhe per dy ore, bene sex ne nje dhome
Dhe mbasi mbaruan gjithcka, xhindi ndez nje cigare dhe pyet kete femren, Sa vjec eshte burri jot?
-35...pse
Po ti sa vjec je?
-33...pse?
- Po a nuk eshte koha e pershtatshme qe ne kete moshe te hiqni dore e te mos besoni ne xhinde brenda shisheve 
Krijoni Kontakt