Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga padrilla Lexo Postimin
    kot mundohesh se ne nuk na i ndalon kush syt me pa. ateher ti mos u ban gjeloze, se mund te kete dhe femra ma te bukra se ti. ta bej i pytje un ty, Ai shikon ti meshkujt e tjere ndonjeher. nqs pergjigjesh jo, ateher nuk po tregon te verteten.ok.

kjo gje me duket shum normale.
    Me ke e ke o padrilla me mua ,apo hapesen e temes?
    Sa per mua mund te me shkojne syte rastesisht ,po nuk shof si idiote ,pastaj nuk dua t'ia rris dhe veshet kot .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Thuaja cope! Mjaft me bezdise me kto "komplimenta" se u bere me keq se fshataret e viteve 90.
    Nese te paska vajt mendja kaq keq, ik masturbohu se na merzite.

Ja kshu thuaj.

ps; dea07 un spo hiqem si djale i ndershem, ama e njoh respektin, edhe kur jam i shoqeruar me nje femer, as qe e marr mundimin te shoh ndonje femer tjeter thjesht per respekt .
    Tamam Apollyon
    Enush:ktheja me te njejten monedhe(shkaterron veten me nje d......l).
    Keta lloj tipash e kane koken ne vende te kundert,sepse nuk dine gje tjeter dhe jane fshataruce nga koka.
    Nga eksperienca ime(me ka ndodhur personalisht) nderpre kontakt direkt. e kam fjalen shoqerim.Kur te bie rasti ta takosh,gje nje sebep apo genjeshter qe ti shmangesh..sepse nuk puqeni ne mentalitet,edukim,kendveshtrim apo....
    Sa per fjale shoqeri kam vetem nje fjaleALLSE.
    Nga SystemA,do ta kuptosh nje dite.
    Shendet.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Mu sme duket aspak rasti per tu acaru... Kam shume shoke dhe shpesh here qe dalim e shofim noj alamet femre fillojme edhe diskutojme,madje, per ate femer. Kjo sdo te thote qe un jam e bukur apo sjam e bukur dhe shoku im shef gocat e tjera se nuk i mjaftoka goca qe ka ne tavoline. Ne fund te fundit un sjam e dashura, po edhe po te isha, te bukures kush nuk i thote komplimente (jo noj kompliment o nene o nene,po sa e bukur ajo goca eshte gje normale).

Nqs ke statusin e shoqes dhe e konsideron me te vertete shok ate person,ska pse te ta ndjeje, po ama nqs ka fillu avash avash te te pelqeje shoku, atehere ske pse ta largosh ate person,thjesht beje qe ato fjale qe thote te tjerave te ti thote ty
    Really Dude... Get A Life!!!

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    saura e kisha me hapesen e temes.

adaes, jam shum dakort me ty.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Mu sme duket aspak rasti per tu acaru... Kam shume shoke dhe shpesh here qe dalim e shofim noj alamet femre fillojme edhe diskutojme,madje, per ate femer. Kjo sdo te thote qe un jam e bukur apo sjam e bukur dhe shoku im shef gocat e tjera se nuk i mjaftoka goca qe ka ne tavoline. Ne fund te fundit un sjam e dashura, po edhe po te isha, te bukures kush nuk i thote komplimente (jo noj kompliment o nene o nene,po sa e bukur ajo goca eshte gje normale).

Nqs ke statusin e shoqes dhe e konsideron me te vertete shok ate person,ska pse te ta ndjeje, po ama nqs ka fillu avash avash te te pelqeje shoku, atehere ske pse ta largosh ate person,thjesht beje qe ato fjale qe thote te tjerave te ti thote ty
    Natyrisht,varet si ja thote organi ngrenes.N.q.se behet fjale per shoqeri apo me von arrin deri ne simpati ose me teper....atehere e respekton njeriun qe ke ne krah,dhe nuk flet idiotesira para shokut ose shoqes.Sepse respekti eshte reciprok.
    Varet nga ana shoqerore.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Natyrisht,varet si ja thote organi ngrenes.N.q.se behet fjale per shoqeri apo me von arrin deri ne simpati ose me teper....atehere e respekton njeriun qe ke ne krah,dhe nuk flet idiotesira para shokut ose shoqes.Sepse respekti eshte reciprok.
    Varet nga ana shoqerore.
    E nga ta marre vesh shoku qe ksaj i pelqen dhe acarohet nervash kur ai i flet per gocat e tjera qe kalojne rruges???... Deri ne momentin qe nuk kalohet kufiri i miqesise edhe ai cuni se ndjen se e ka gabim ose se e fyen shoqen qe ka ne tavoline. Pastaj nqs ky cuni e ka kuptu dhe e ben per inat te saj,eshte gje tjeter!
    Really Dude... Get A Life!!!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Greqia vs Ēekia
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 04-07-2004, 17:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •