Tamam Apollyon
Enush:ktheja me te njejten monedhe(shkaterron veten me nje d......l).
Keta lloj tipash e kane koken ne vende te kundert,sepse nuk dine gje tjeter dhe jane fshataruce nga koka.
Nga eksperienca ime(me ka ndodhur personalisht) nderpre kontakt direkt. e kam fjalen shoqerim.Kur te bie rasti ta takosh,gje nje sebep apo genjeshter qe ti shmangesh..sepse nuk puqeni ne mentalitet,edukim,kendveshtrim apo....
Sa per fjale shoqeri kam vetem nje fjaleALLSE.
Nga SystemA,do ta kuptosh nje dite.
Shendet.
Mu sme duket aspak rasti per tu acaru... Kam shume shoke dhe shpesh here qe dalim e shofim noj alamet femre fillojme edhe diskutojme,madje, per ate femer. Kjo sdo te thote qe un jam e bukur apo sjam e bukur dhe shoku im shef gocat e tjera se nuk i mjaftoka goca qe ka ne tavoline. Ne fund te fundit un sjam e dashura, po edhe po te isha, te bukures kush nuk i thote komplimente (jo noj kompliment o nene o nene,po sa e bukur ajo goca eshte gje normale).
Nqs ke statusin e shoqes dhe e konsideron me te vertete shok ate person,ska pse te ta ndjeje, po ama nqs ka fillu avash avash te te pelqeje shoku, atehere ske pse ta largosh ate person,thjesht beje qe ato fjale qe thote te tjerave te ti thote ty![]()
Really Dude... Get A Life!!!
saura e kisha me hapesen e temes.
adaes, jam shum dakort me ty.
E nga ta marre vesh shoku qe ksaj i pelqen dhe acarohet nervash kur ai i flet per gocat e tjera qe kalojne rruges???... Deri ne momentin qe nuk kalohet kufiri i miqesise edhe ai cuni se ndjen se e ka gabim ose se e fyen shoqen qe ka ne tavoline. Pastaj nqs ky cuni e ka kuptu dhe e ben per inat te saj,eshte gje tjeter!
Really Dude... Get A Life!!!
Krijoni Kontakt