aferim eshte I zgjuar nuk ka nevoje me ja bo referat
aferim eshte I zgjuar nuk ka nevoje me ja bo referat
Aferim (09-03-2015)
Hajt, tė trashėgoheni e me nji qerre kalamaj ishalla, pėr inat tė serbisė![]()
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Per inat te ĒETNIKEVE do e kapi Busy dhe do e bej lemsh dhe po s'i beme 5 binjak meihere te me vrasi populli im.....une dua te shtoj numrin e shqiptarise......une me busy jemi ata te duhurit qe do e bejme kete...........5 binjak dhe ne fund do mbarojme me 5 milion vetem ne Korēe.....ne Durres jo edhe aq shume meqe atje ndodhen turiste shume ndaj ne shenje respekti mjaftojne 1,5 milion.......ndersa ne Tirane do behen hiē me pak se 10 milion qe t'i nxjerrim greket qener nga toka e arbitit...arbrit....sido te jete......dhe keshut do bejme bashkimin kombetar...
Meriamun tu shufte fare jarebiiii hahahaha. Aferim take it easyyyy hihi jo me kaq vrull
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Aferim (09-03-2015)
Aferim (09-03-2015)
Me tėrė kėtė ritėm dhe performancė pavarėsisht tėrė dėshtimeve dipllomatike pėr tė menjanuar paketėn e Ahtisarit, aferimi i vetėm do i japė goditjen pėrfundimtare dhe ulur drastikisht pėrqindjen e shkjeve nė trojet e shqiptarisė :P
Ps. Gjithsesi punė qė sbėhet sepse busy n e ka burri vet pėr merak, kshuqė aferim ėndėrro![]()
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Krijoni Kontakt