Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 71
    i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1

A rinon dashuria?

Plot opinione ka per femrat qe dashurojne!Disa thone qe dashuria e zbukuron,disa thone e fisnikeron . disa e ben femren te jete ne qender te vemendjes etj.etj.

Une kam nje mendim te bukur nuk di sa e perkrahni Ju n.q.se jo jepni versionet tuaja.

FEMRA QE DASHURON ,NUK PLAKET SHPEJT.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Plot opinione ka per femrat qe dashurojne!Disa thone qe dashuria e zbukuron,disa thone e fisnikeron . disa e ben femren te jete ne qender te vemendjes etj.etj.

Une kam nje mendim te bukur nuk di sa e perkrahni Ju n.q.se jo jepni versionet tuaja.

Rralle here mund te gjejshe keshtu margaritare mendimesh qe te shtyjne te meditosh!

Pajtohem me te gjitha dhe tanim me shkojne verdalle mendimet , si duket mashkulli qe dashuron! Mendoj se nese femra rinohet, ai blerohet !
    KOSOVA - SHENJA E SHENJTĖ E SHQIPTARISĖ

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Nuk jam pak fare dakort.Femra,ashtu si edhe mashkulli nuk mund tė dashurojė gjithė jetėn e rrjedhimisht tė mos plaket.Dihet qė me kalimin e viteve,vėndin e dashurisė e zė respekti,dhėmbshuria,etj.Ja mė pyet ti mua ose unė ty shoqja ime e fėmijėrisė.
    Akoma e dashuron bashkėshortin apo tani vetėm se e do pėr hir tė asaj kohe tė bukur qė keni kaluar.Unė tė them tė drejtėn,bashkėshorten tani nuk e dashuroj mė por natyrisht qė e dua dhe e respektoj.Njė puthje tani nuk na drithėron mė.Njė prekje nuk na ēon mė nė qiellin e shtatė.Eh.Ikėn ato.

Fitore Partia Demokratike Maska e amela1
    Anėtarėsuar
    03-07-2008
    Vendndodhja
    tra la la world
    Postime
    172
    Femra e dashuruar jo nuk plaket asnjehere ama vdes
    Fiton Berisha!

Votoni nr 10

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

shume e vertete. Dashuria te zbukuron, te jep jete.

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733

Kurse une kam degjuar dicka jo te mire x nje femer te dashuruar: eshte e rrezikshme
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    Nuk jam pak fare dakort.Femra,ashtu si edhe mashkulli nuk mund tė dashurojė gjithė jetėn e rrjedhimisht tė mos plaket.Dihet qė me kalimin e viteve,vėndin e dashurisė e zė respekti,dhėmbshuria,etj.Ja mė pyet ti mua ose unė ty shoqja ime e fėmijėrisė.
    Akoma e dashuron bashkėshortin apo tani vetėm se e do pėr hir tė asaj kohe tė bukur qė keni kaluar.Unė tė them tė drejtėn,bashkėshorten tani nuk e dashuroj mė por natyrisht qė e dua dhe e respektoj.Njė puthje tani nuk na drithėron mė.Njė prekje nuk na ēon mė nė qiellin e shtatė.Eh.Ikėn ato.
    Beso! S'po flasim per meshkujt, do jete tjeter gje per meshkujt sa te mbarojme me femren...Une besoj te kunderten per ju si cift ...Te dy jeni te rinj e shume simpatike,pra akoma e deshironi njeri-tjetrine per rrjedhoje kjo deshire ju mban ne forme...pastaj nqse jo dashuro ,biro dashuro, se vetem ajo e shkrete s'njeh moshe...

MOS I VESHTRO GUNEN,PO SHIKOI PUNEN.

GJej momentin t'ju uroj baballareve festen meqe eshte dita e tyre sot.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Beso! S'po flasim per meshkujt, do jete tjeter gje per meshkujt sa te mbarojme me femren...Une besoj te kunderten per ju si cift ...Te dy jeni te rinj e shume simpatike,pra akoma e deshironi njeri-tjetrine per rrjedhoje kjo deshire ju mban ne forme...pastaj nqse jo dashuro ,biro dashuro, se vetem ajo e shkrete s'njeh moshe...

MOS I VESHTRO GUNEN,PO SHIKOI PUNEN.

GJej momentin t'ju uroj baballareve festen meqe eshte dita e tyre sot.
    Se besoj se Besoja i shikon Gunen, se dhe Guna e vete ka ik per lesh. Po ai e ka te rutina, jeta e perditshme qe gjerat ndryshojne. Sidomos me afate deri ne vdekje. Lol

Beso, duhet te besh nje 'rimartese" prape mbas 20-25 vjetesh ti. Te duket vetja qe je i ri prape. Me te njejten grua flas dhe sa here ta puthesh te dritherohesh again. Lol

Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Teta Vera po ne ato raste ku femra dashuron nje qe se dashuron, c'ndodh ne keto raste? Rinohet apo plaket para kohe?
    dea_07!Dashuria eshte ceshtje e ndjenjave dhe jo e deshirave! Nuk mund te dashurosh pse do e me se paku pse duhet,prandaj dashuria e obliguar eshte e marre.Dashuria fitohet me dashuri.Nqse ndalesh se menduari per dashuri dije se nuk dashuron medhe do plakesh vertet para kohe... Eh jete jete...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Varet se si ecen dashuria, sa e suksesshme eshte.Se ka dashuri qe i ka hedhur drejt vdekjes miletin.Kape qe tek Romeo e xhuljeta e deri tek ato studentet qe fluturojne nga katet e pallateve apo pijne bar miu.Mendje mendje kjo dynja .
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •