Ne fakt Jimi une kam pershtypjen qe femra tradheton me shume me mendje, ndersa mashkulli me shume fizikisht.
Lexoni seksiologet çfare thone ,me sondazhe e statistika ,interniti eshte i pafund ...,mos kerko te te refehen,shendet.
Kështu është kur kakarisin pulat ! lol
fantazia e tyre eshte shum e shkurter sa qe nuk ke koh ta kuptosh e jo me ti vesh emrin ''tradheti''
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Flasim qe meshkujt tradhtojne fizikisht, ndersa femrat kane ndjenja te pastra? Po mire keto tradhtite fizike me ke i bejne keta meshkuj, me hunjte.
Po, femra fantazon, dhe kur ka arritur pikun e dashurise, dhe kur eshte e dashuruar me shume se kurre? Dhe ajo nuk eshte thjeshte nje fantazi, aspak tradhti, por ve ne balanc sikur...... Pra behen krahasime me ate qe ke patur dhe me ate qe ke, pros and cons, dhe nuk ka asnje te keqe. Fantazia nuk ka kufinj. Dhe te fantazosh qofte dhe per dike tjeter, neqofte se te jep kenaqesi, dhe te rehaton shpirtin, vazhdo dhe fluturo ne krahet e fantazise, dhe ndoshta i uroj qe ndoshta zoti ja sjellte per me mire, dhe ato fantazi ju behen dhe realitete, C'te jete me e mira u befte.
Nga njera qe nuk do reshte kurre se fantazuari.
Nuk thashe qe jam i sigurte per asgje. Mora pergjigjje nga disa dhe krijova nje opinion jo nje bindje. Asnjehere nuk shpreha siguri.
Per ate kam bere edhe pyetjen, per te marre pergjigjje nga bota ne te cilen une s'do te mund te jem asnjehere.
p.s. Me vete faktin qe ve Brad Pitt ne piedestal ke nje lloj admirimi per te.
Ndryshuar për herë të fundit nga Jimmi_1978 : 22-06-2009 më 19:20
Barca
Pse te intereson ta dish mo Jim? Cfare do ndryshonte ?
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt