Fati ne Kosove nuk egziston (Nje here per nje here, ka kerkuar azil jashte vendit)
Lumturia ka shkuar pas .........
Fati ne Kosove nuk egziston (Nje here per nje here, ka kerkuar azil jashte vendit)
Lumturia ka shkuar pas .........
Me respekt,
Valdet Shala
Kush e genje akoma veten qe eshte i\e lumtur....
JO.... sjam e lumtur, e skam per te qene ndonjeher, si gjith robt qe jetojne sot ne kte bote
Really Dude... Get A Life!!!
Tani nuk ndihem i lumtur sepse jam paksa i vetmuar !
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Nga bilanci qe bej, deri tani une kam humbur ca gjera qe me kane kushtuar shtrenjte dhe do me kushtojne shtrenjte. Dhe kur analizoj shkaqet, me del qe jam treguar i pamatur, kam vepruar instiktivisht pa u menduar gjate. Te mendosh me gjakftohtesi eshte rregulli NR 1 ne jete. Perndryshe pendohesh...
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
po shum i lumtur jame...aq shume sa po me del edhe nga veshet lumturia....
Mund te them qe jam..gjynah te ankohem.
Pershendetje DI_ANA
Po, sigurisht se jam vertetë i kenaqur me jeten qe kam dhe me jeten qe kam kaluar deri sot, Sigurisht se gjatë jetes kemi hasur edhe ne ditë të vështira dhe të " këqija" por realisht jam i knaqur edhe pse kam perjetuar edhe dit te "keqija", So per ato kohra te mira dh etë "keqija" jam gjiothmonë mirnjohes Atij qe i besoj, atyre qe ishin me mua dhe vetvetit - vullnetit te mirë. Por ajo nuk do te thotë se unë rri duar kryq sot, jo, asnjëher nuk mendoj se kam bë mjaft, jam shumë i konsetruar se çka duhet dhe çka kerkohet nga unë. Pra, nuk me mjafton ajo qe kam bërë por jam i kenaqur me atë qe kam.
Ndryshime kerkoj gjithnjë në vetveten time dhe atyre rreth meje. Nuk me mjafton ajo qe bëjë por prap mendoj se ende duhet, jam i çuditshem nganjiher dhe mendoj - planifikoj - lutna - parashtroj - besoj - dhe realizoj. Kjo është e vertetë. Ajo qe me ka ndihmuar tërë jeten time është se jam shumë puntor dhe i palodhur. Por gjithsesi, puna dhe angazhimi i im gjithmonë, bile 16 vitet e fundit edhe më shumë, ishte ne mende dhe besim tek Zoti dhe bashkpunim me të tjerët. Poashtu ajo qe me ka ndihmua shumë në jetë është se kam provuar qe mos t'ja bëjë tjetri atë qe nuk deshiroj per vetveten time. Ndihma e tjeter e pa zevendesuar ne jeten time ishte dhe është gruaja e ime.
Kryesorja është se jam shumë i durueshem edhe i vendosur ne ato qe punoj, por ta them te verteten shumë i kenaque me ato qe kam.
Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 17-11-2009 më 21:06
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Jo aspak.............
Bona as nje nuk kenaqet ne jeten e tij gjithkush mendon per nje moment qe une jetoj kot,ose te tjeret skane halle dhe probleme ,por dikush me shume dhe dikush me pak aty i kane te vetat por shpresa eshte e madhe dhe e mposht realitetin dhe pasigurine,cdo njeri dhe( me shume femra) e meriton te jete e lumtur.
Mire jam mire . Bereqaves .
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Krijoni Kontakt