po jetoj nje lumturi te rreme te themi,dhe un e di qe eshte nje mantel se nuik du me e pa realitetin ne sy ashtu si ehste se do shkaterrohesha fare pastaj....
po jetoj nje lumturi te rreme te themi,dhe un e di qe eshte nje mantel se nuik du me e pa realitetin ne sy ashtu si ehste se do shkaterrohesha fare pastaj....
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
ne kete mom nuk do doja fare kete jet qe kam,se eshte pa asnje kuptim,eshte bosh....................
Nuk ndihem plotesisht i realizuar por ne kompleks jam mese i kenaqur.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Jam me se i kenaqur me jeten qe kam, sepse fatin qe kam zgjedhur ne momentin qe kam lindur, me beri te jem ky qe jam dhe dua te mbetem ky qe jam , njeri i thjesht e jo mendjemadh si disa te tjere !!!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Jo perhere, por kjo eshte jeta: ca fije lumturi mes monotonise se vazhdueshme![]()
La vita è bella...
Sikur te ishim gjithmone te lumtur ca vlere do kishte jeta?
Ndaj edhe eshte e bukur sepse ka larmi, here gezohesh her merzitesh, her pa ndjenja etj etj..
Kjo eshte qenia njerzore.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
fare e urrej kete jet koti pa kuptim,plot dhimbje,dyshime,vuajtje,urrejtje,hipokrizi e banalitet sa do doja te isha perseri femij ku e dija boten te bukur e jo keshtu me kete realitet qe po perballem cdo dit..........
mendoj se po duke qene se kam gjithcka qe me duhet ne jete por nuk e di se si mund ta ruaj lumturine time pas duhet te luftosh per te cdo dite te jetes tende,une qe ekam lumatrine mbase nuke vleresoj shume por e di shume mire se po ta humbja atehere do ja dija vleren e vertete dhe thelbin
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Me te lumtur sna bo mo nena ............. Do zoti po vdesim kshu sic po jetojm![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt