Close
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 145
    -Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    kurr smund te jemi 100% te kenaqur me jeten qe bejme,por megjithate kjo jete qe bej ia vlen...
    nuk eshte pergjithmon andaj mundohem qe sa me shum te kenaqem..!!!
    --respekte--
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    A jeni në të vërtetë të kënaqur me jetën qe keni?!

C,farë sipas jush ,jemi në gjëndje të ndryshojmë?

respekte

Kam lip prej jetes gjithmon,po per fat te keq asgje nuk kame edhe ata endra cka i pata me humben edhe ajo jete te cilen e jetoja dikur nuk mundi me e jetu tash,sikur te ishte ajo jete te cilen e enderojsha gjithmon do te ishte krejt ndryshe po ja cka me bere,dita dites me shuhet edhe ajo drita qe me ka mbetur.
    Kjo jete e gjate dhe pa vler me shkatroi shpirtin,kjo jete e cila vetem na mban me shpresa me endra se do tja arrijm te bejme dicka jo,me mire mos kisha jetuar ne kete bote te pa vler,ne kete bote qe gjithmon te mundon.

Jeta nuk ka mund me fitu te une po ja qe fitoi humba une,se di deri kur kjo jete keshtu,jete e pavler,jete e merzitshme,jete prishur.

Kame qene ne gjendje me ndrishu xhdo gje,po kjo jete me ka bere aq te humbur sa qe nuk jame ne gjendje nje gje te vogel me ndrishu,deri kur keshtu nuk po e di.

Xhdo njeri qe ka dicka mby krye thotos kofsh nen lekuren time.

Kur shihsha ndonje shok apo ndonje njeri tjeter te cilin e njihja,ishte i merzitur nga jeta me problemet e teperta i thosha gjithmon do te behet mire,isha ne gjendje me i fol shuuum vetem e vetem me nxjer prej asja gjendje,po se kisha mendu se edhe mua me vjen mby krye dhe nuk muj me qetsu me i dhene shpres vetit tim,gati tri muaj ne gjendje te keqe ende vazhdon vazhdon vazhdon dhe nuk don me u ndal dikund dhe tme lejoj te jetoj ashtu si mundi.

Falje forumista.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Shpesh here ja bej kete pyetje vetvetes dhe deri tani nuk e kam gjetur pergjigjen, mbase edhe e kam gjetur , por nuk dua ta pranoj si te vertete.
    Te tjeret me thone qe duhet te jeme e kenaqur, ndersa une jam ende ne medyshje.
    Cdo te thote te jesh i kenaqur ne jete, per mua do te thote te te realizohen te gjitha deshirat dhe perpjekjet per te arritur ate qe ke synuar dhe per te cilen ke sakrifikuar gjithe jeten.
    Une gjithe jeten ja sakrifikova studimeve , jo se e kisha kushedi se cfare si pasion , por e beja me teper per tu sjelle sado pak kenaqesi prinderve, ata aq lumturoheshin me rezultatet e mia .
    Keshtu qe edhe shkollen e larte e bera per ta , zgjodha degen qe donin ata , me cuan ne shtetin qe donin ata dhe keshtu u zgjova studente ne nje vend lindor si Bullgaria.
    Shkolla e larte me thoshin eshte si nje byzylyg floriri qe te ndricon gjithe jeten
    Dhe rezultatet vazhdonin, por beheshe gjithmone e me veshtire, me shume , shume veshtiresi , e huaj , studime ne nje vend te huaj , por gjithmone me shpresen se studioja per nje jete me te mire, per nje te ardhme me te sigurt.
    Aty filluan te gjithe problemet e te qenit studente shqiptare.
    Shkolla organizonte shume aktivitete per formim ne vende te ndryshme te botes , une nuk dilja dot gjekundi sepse isha SHQiPTARE, kudo qe te veja do me duheshe viza.
    Mbarova shkollen me sukses dhe nisa specializimin ku dhe desha te punoja , por nuk me pranonte asedhe njeri sepse isha shqiptare, nuk mjaftonte vetem dilpoma...
    Pas shume mundimesh gjeta nje specialitet ne France dhe prap mbushen sirtaret me diploma dhe fati e solli qe Bullgaria te hynte ne Unionin European dhe thashe shyqyr erdhi me ne fund edhe dita per mua, tani me ne fund do shikoj frutin e studimeve te mija shume vjecare, tani me ne fund do kem mundesine te punoj per ate qe jam pergatitur kaq vjet.
    Dhe gjithe optimizem fillova te kerkoja qe te integrohesha , por prap surpriza , Jo juve nuk mund tju angazhojme sepse keni nenshtetesine SHQIPTARE
    dhe rri e bej sehir tani te gjitha shoqet e mija qe kemi mbaruar se bashku qe punojne dhe une duhet te vuaj faktin se jam Shqiptare dhe rrij e u gezohem diplomave qe flejne ne sertar prane pashaportes se kuqe.
    Ah moj Shqiperi..
    Pra a duhet te jem e kenaqur them se po , nuk e di , jeta lufte eshte , e di qe nuk eshte e lehte , e di qe duhet te insistosh , e di qe nuk te hapen dyert kollaj sidomos kur je shqiptare, por prap them duhet insistuar, po tu mbyll dera dyhet te hysh nga dritarja.... apo jo?
    Kush jeton ne france e kupton kete shprehje
    CCCCool, ZZZZeeen, LLLLexomil

spicy girl Maska e financierka
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    6
    une them qe mania per te pasur ate qe ske...te le pa shijuar edhe ate qe ke....
    nuk eshte mire te kenaqesh me vogelsira..deri ne naivitet...por as te duash te arish dicka qe nuk "te perket"....mendoj se cdo gje ka vendin e vet ne kohen e duhur per personin e duhur....
    kjo pyetje me pelqen shume>>a jam e kenaqur me jeten?un e dua jeten qe bej...pa ndryshimet,uljet e ngritjet e saj do te ishte monotone....por qe ne pergjithesi jam e kenaqur

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Ne Radhe te pare urime per temen .
    Sa per jeten qe jetojme here munde te them jam i kenaQur fakti qe jetojme ne Paqe larg zhurmave larg thashethemeve dhe larg Pluhurit dhe Mbeturinave.
    Here nuk na pelqen Sepse jemi large Familjes ,Miqeve dhe shoqeris .
    Me Pak fjale Jet e Mbushur Plot monotone .
    Vall a do te jemi ndonje here TE lumtur ?
    FieRaK

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Aspak. Jetë qeni!
    • The rest is silence.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Per momentin Jo
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk jam.

Asgje sme ploteson per momentin, me duket sikur kam nje boshllek te madh brenda meje, ndaj edhe sjam i lumtur.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Pak a shum!Me mungon dielli i Tirones dhe shoqnija e vjeter.Italianet kane nje shprehje qe thote:Atdheu im eshte aty ky jetohet me mire,por nuk eshte e vertete.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    normalisht...

ka edhe me mire por ske ci ben. Kur u ndan kto na rane.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  2. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  3. Kënaqja me All-llahun [subhanehu ve teala]
    Nga E_LUMTURA në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 19:18
  4. Pse ndodhin fatkeqësitë natyrore?
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 27-11-2005, 22:21
  5. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •