Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 145
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Jam e kenaqur me jeten qe kam bere edhe bej ndonjehere deshperohemi me disa ceshtje te vogla.Kjo ndodh qe njerezit qe na rrethojne prishin psikologjin e nje njeriu qe duhet te jet i kenaqur ne jeten e tij.Secili nga ne ka te drejt te jet i kenaqur nga jeta e tij.

i/e regjistruar Maska e samer
    Anëtarësuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129
    A jame e kenaqur nga jeta ime?
    Kjo eshte nje pyetje jashte mase e veshtire per mua. po te vej veten time te mendoj se sa te mira dhe kqija kam kaluar te gjithe vitet e mia nuk mund te jap pergjigje kesaj pyetje,
    me e rendesishme per mua eshte qe une akoma jetoj, mundohem qe ta bej me te bukur me te gezuar ta dua me shume jeten time, te rregulloj gabimet e jetes sime, te kaloj mire ne jeten time dhe ta shikoj ate gjithmone me buzeqeshje

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga bar/bunja Lexo Postimin
    un jam ikenaq me jeten time.e kam te mbushur plot me qef e aventura ohho nam fare po ti DI_ANA sna the a je e kenaqur me jeten tende
    Me vjen shume mire per ty....po jeta i nderuar nuk mund te jete vetem qejf e aventura,pasi shumicen e kohes eshte nje fushe lufte!
    Per t,ju pergjigjur pyetjes tende dhe meqe shume nga ju u pergjigjen...do te thoja..
    Jam mese deri diku e kenaqur me jeten qe kam,ka çaste ku ajo me duket e bukur dhe ku kam forcen te luftoj per te ecur perpara dhe ka raste ku ne te cilat nje e kaluar e hidhur me ben qe te bie ne pesimizem dhe atehere mund te them qe edhe kam arritur deri diku te urreja diten qe kisha ardhur ne bote,por asnjehere nuk kam arritur te urreja jeten!
    Shumica nga ne kane jete te ndryshme ,te gjithe kemi probleme te ndryshme,po te gjithe kemi nje ngjashmeri te madhe....pasi te gjithe vuajme.
    Dhe jo sepse e kerkuam ne nje te tille po sepse gabojme shpeshhere ne nje menyre jo koshiente ku ne te cilen si egoist qe jemi nuk pranojme realitetin dhe te verteten po ngushellohemi thjeshte me shprehjen...."Ky ishte fati yne,skemi ç,fare ti bejme"!
    Mendoj se duhet te jemi me te forte,nuk them te kerkojme qiqra ne hell po te kerkojme nje jete e cila do te na kompletonte dhe te na bente te lumtur,ndonese na duhet te ndeshemi me disfata dhe zhgenjime nga me te ndryshmet,pikerisht aty duhet te marrim mesimet tona!
    Jeta eshte lufte,eshte pesim,mesim,eksperience....po eshte edhe teper e shkurter dhe asnjeri nga ne nuk ka te drejten te vuaje.
    Mendojeni se eshte e bukur dhe ja vlen per tu jetuar,ja vlen çdo lloj sakrifice per te!

Ju uroj jete te lumtur te gjitheve!

respekte
    "Carpe Diem"

jam shum i kenaqur ne nje fare aspekti
    dmth tani per tani po kaloj nje moment qe sdo thoja qe jam i kenaqur por ske ci ben jeta i ka njehere lart njehere posht
    pastaj kush eshte ai ose ajo qe ka nje jet te persosur gjithmon ndoshin aventura qe nuk i pret edhe gjera te tjera
    pra jeta eshte me faza njehere mir njehere keq por mundohemi ta bejm te mir
    ciao

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Te gjithe jetojme per te ardhmen, te gjithe jemi te kenaqur ose te pakenaqur momentalisht mirepo te dy anet kane nje gje te perbashket, presim te ardhmen se cdo te ne sjelle, do te vazhdoj keshtu jeta apo do te mer ndonje kahe tjeter.

Une personalisht jam mëse i kenaqur nga jeta ime dhe mendoj qe ne te ardhmen te ndryshoj ne aspektin pozitiv jeta ime, pa ndonje fatkeqesi apo dicka tjeter.
    Sui generis

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Deri me sot,nuk i kam pare ndonje gje te shkelqyer jetes sime, shpresoje qe ne te ardhmen te jete me mire...
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Gjere me sote jam e kenaqur nga jeta ime por gjithmone shohim dhe per te ardhme te cilen e presim te na vije me duart plote duke na ofruar nje jete akoma dhe me te mire.

E mira s'ka fund!
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Gjeri me sot jam teper e kenaqur me Jeten qe po Jetoj.

Jete te lumtur te gjithve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-11-2007 më 22:28

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    shume i kenaqur qe jetoj !!! pastaj e mira ska fund kshu qe eshte relative ne nje moment jam i kenaqur ne nje moment jo !!! por deri tani jam i kenaqur qe jetoj !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    Sigurisht qe jam shum i kenaqur
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  2. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  3. Kënaqja me All-llahun [subhanehu ve teala]
    Nga E_LUMTURA në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 19:18
  4. Pse ndodhin fatkeqësitë natyrore?
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 27-11-2005, 22:21
  5. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •