Sdo doja asgje me teper nga kjo qe kam... Me mire prishet![]()
Sdo doja asgje me teper nga kjo qe kam... Me mire prishet![]()
Really Dude... Get A Life!!!
E mira nuk ka fund !!
Jam e kenaqur deri tani .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Jeta eshte e till...
C'do lumturi ne te zgjat shum pake...
Nuk e dua kte jete... se vetem me jep vuajtje dhe pikellime...
po offf jaaaa..... C'ka me bo???/
PATJETER DUHET TA JETOJM....
p.sh per te gjithe
Jeta shpeshher te meshon bokks,po su ngrite e me luftu e humb fitoren.......!!!
Po lexoja postimin tim te bere para 2 vjetesh , cte shtosh apo te heqesh .
E lumtur ? Kur njeriu nuk eshte i lumtur shpirterisht ateher , asgje ste hyn ne sy .
Gjerat materiale te japin nje jete te qete ama kurr lumturi ...
Lumturia eshte relatin,dhe si syzet e ke ne maj te hundes e nuk e sheh
edhe une ashtu mendoj se gjerat jane relative , ne nje moment qe gezojme shendet duhet te jemi te lumtur .
perpiquni te shikoni anen pozitive te gjerave.
Ja sot rrodhi uje nga komshiu,u mbytem, i kishte lene cezmen hapur harakati dhe cfare duhet te merzitesha , aspak, me kete incident pata rastin te njihesha edhe me komshiun, megjithese kam 3 vjet ketu![]()
aspak nuk jam e kenaqur do zoti ma nderron iqik kete jet se me eshte bo zeher.........
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
NESE JAM I LUMTUR PER JETEN QE BEJ?
E kam lexuar disa here kete pyetje dhe nuk kam dashur te pergjigjem.
Cdo here qe i kam hedhur nje sy kam pasur pergjigje qe kundershtonin njera-tjetren.
Por sot dua te jap mendimin tim. Nese heren tjeter do ta lexoj do i hedh nje veshtrim edhe pergjigjes qe kam dhene, ne menyr te till qe gjerat qe mendoj sot a do mundem ti komentoj neser.
Nuk mund te justifikohem me fjalen "qe ka edhe me keq" me vret ndergjegja, "ka edhe me mire" Por jeta ime eshte kjo, dhe jam i detyruar ta pranoj.
Fatkeqsisht nuk jam akoma ne gjendje ta drejtoj jeten time aty ku prek shikimi im shikimi im.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt