Close
Faqja 19 prej 22 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 220
    i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Dilni nga kto provincializma .Secili e zgjedh partnerin\en si ta doje.
    Nuk ka fytyre asnjeri,qe te mbledhi 2 llafe bashke dhe te kujtoje sikur po krijon parametra shoqerore.

-Ka femra qe po si rrafi mashkulli,nuk e quajne mashkull...kto jane ato pa personalitet,copa mishi qe ngelen sherbetore gjithe jeten.
    -Ka meshkuj qe po s'rrafen gruan,nuk e quajne veten meshkuj.Kta jane ata te deshtuarit ne jete,qe jane te varfer dhe bejne pune te rendomta.Nuk kane kenaqesi ne jete dhe momenti i vetem i lavdise per ta eshte kur tregojne forcen ndaj nje qenieje te pambrojtur.
    -Ka femra lavire qe abuzojne me miresjelljen e mashkullit,i perdorin,i shfrytezojne...dhe s'e ndjejne veten femra po nuk bene ligjin brenda familjes.
    -Ka meshkuj matufa,qe sorollaten nga femrat,shfrytezohen sa te munden,dhe bejne jete ushtari te bindur ndaj gruas.

Kto stereo-tipa ekzistojne ne ēdo vend te botes,jo vetem ne shqiperi.Kudo qe te shkosh kete panorame do gjesh.
    Secili nga ne kur mbyll deren e shtepise se vet ne darke,mbyllet me hallet dhe problemet e veta.Dhe e di mire qe ato llafet dhe llogjet qe ben per te tjeret gjithe diten,neser do ja bejne atij.Nuk ka njeri pa probleme,nuk ka njeri perfekt qe te marri rolin per te gjykuar punet e te tjereve.

Prandaj mesohuni qe secili te shohi punen e vet.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    kur martohesh me nje te huaj ,
    martohesh vetem me personin ndersa kur martohesh me nje shqiptar ,
    martohesh me gjithe farefisin e tij apo te saj.
    Kam nje shoqe qe eshte martuar me nje te huaj, ai e do tej mase edhe ajo sigurisht, vecse familja qe ndodhet ne shqiperi i mungon tej mase edhe ne shqiptaret kemi zakon ti ndihmojme njeri tjetrin kur ndodhesh ngushte gje qe ky shoku i huaj nuk para e kuptonte, nuk e kuptonte sesi e shoqja duhej te dergonte para cdo muaj ne shtepi, apo qe ti vinte kunati , apo njerezit e farefisit te gruas ti terhiqte aty ku ndodheshe,
    habiteshe ky shoku dhe nuk pranonte, dhe gruaja pasi u lodh se shpjeguari filloi ti ndihmonte fshehurazi ata te familjes duke u derguar para apo gjera te tjera.
    Keshtu eshte te huajte, jane ca si shume individualiste....megjithate edhe ne kemi filluar te jemi....

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga ZANOR Lexo Postimin
    ***katrori, vėrtet njė gjak shqiptari

Nuk ka ma e ndyer se ajo qė mundohet ta ēmojė njė tė huaj ma shumė se njė tė vetin
    kėsaj i thonė: merre dreq gjonė tonde!
    "***katrori, vėrtet njė gjak shqiptari" - Faleminderit Vella Zanor !!! Ashtu dua te jem dhe ashtu thencin per mua kudo qe te jem !!! Tu rritet nderi Vella.
    Citim Postuar mė parė nga _Candy_ Lexo Postimin
    Kokekatrori me mendimin tate jam JENA SHQIPTAR DHE SDUHET TI HUMBASIM TRADITAT TONA ....SKA ME TE MIRE SE SHQIPTARET DHE SHQIPTARET PIK..
    Po Moter Candy - Duhet ti ruajme traditat tona !!! Veshtire eshte ama, se kur ta pjelli zezakun e vogel Rexhina nuk ja ven dot emrin Ilir apo Kastriot pastaj, por me siguri Marc apo Xhim. Por te pakten duke folur ketu dhe duke i dhene mundesi edhe Rexhines te tregoje se cfare lumturie ka me trangullin e huaj ndoshta lexon dhe bindet qofte edhe nje Rexhi2 dhe e nderron emrin ne "Arbana", "Lulekuqja", "Saranda" ....

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Personalisht jam per femer shqiptare. Te pakten menyra sesi shprehesh, tingellojne me bukur ne shqip. Kjo eshte me kryesorja, mendoj une. Eshte me i bukur dialogu, me i pasur dhe e njef mentalitetin shqiptar, nuk ke pse te besh ndryshe per te huajin apo te huajen.Eshte nje kultur ne fund te fundit. Mua me pelqen kultura shqiptare, ajo e normave te rregullta.
    C'do kush ben zgjidhjen e tije, nuk me interson aspak cfare mund te bej nje tjeter. E merr shqiptar/e, apo te huaj.
    Ndoshta i ka dal rasti te njifet me te, dhe ka perfunduar. Mund mos te kete njohur shqiptar, a ku di une. Pastaj, ka dhe nga ato qe duan te duken..... Ndoshta i duken vetja me superiore ndaj femrave te tjera shqiptare, qe jane me nje te huaj.
    Ne fund te fundit, per vete e merr femra. Ndac te kaloj mire ndac jo, zgjidhjen e ben vete femra.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Ilira2 Lexo Postimin
    po qe t'i pergjigjem pyetjes me te pergjthshme qe bere, pra nese ka shqiptare qe me vetdije zgjedhin te mos shoqerohen me shqiptare, do te thosha se patjeter qe ka. per arsye te ndryshme, qe nga ato socialet (si ai i mosbesimit apo zhgenjimit te lloji i vet, apo thjesht kunderpergjigje per mentalitet me te cilat jane rritur) e deri tek ato rrethanore.

.... Nese them ka shume mundesi qe te kete njerez qe me vetedije duan te dalin nga grupi te cilit i perkasin, e them vetem per ta vene ne dukje si fakt - as per ti share e as per ti lavderuar. Dikush ndoshta zgjedh te huaj se eshte "ngopur" me mentalitete banale, apo thjesht se eshte tip qe i pelqejne njerez te ndryshem nga ata me te cilet eshte rritur, dikush ndoshta per snobizem e dikush se varet ku jeton e s'ka mundesi tejter. Ka me dhjetra arsye qe as po lodhem ti permend, por cfaredolloj qofte arsyeja, eshte pune per ta/to. Asgje s'eshte bardh e zi apo e prere me thike.
    Futa ketu kete pasazh nga nje Teme e ngjashme sepse me duket se tamam ketu e ka vendin ..
    Pergjigja ime (me sakte pyetja ime) : Sa Vajza te tilla njihni qe nuk jane penduar per kete "snobizem" qe kane bere ??
    Me Shqip akoma, a njihni ndonje cift te perzier dhe te lumtur ??? (Ju lutem te mos jini te ceket dhe te radhisni cifte qe kane vecse max 10 vjet bashke apo qe jane krejtesisht per interes .."

i/e regjistruar Maska e shkafane
    Anėtarėsuar
    18-03-2009
    Postime
    2

flamuro gr

Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Pershendetje,

jam i ri ne kete Forum dhe kerkoj falje nese bej ndonje gabim.

Me quajne Abren, jetoj ne "Jashte" dhe sapo jam zhgenjyer thelle nga nje vajze shqiptare (woow dhe bile "me familje te mire" si i thone).

Do lidhem perseri dhe jame ne dileme. Ne lidhje serioze (Martese & 4 femije & 1 qen dhe ndoshta edhe mace ne rast se qeni eshte dakort) - eshte me mire te kerkosh (dhe ti japesh rendesi ) nje vajze shqiptare apo mund te krijosh familje edhe me Semiramaia-Laura Muller ... ??

Jam ca i lashte dhe mbaj mend qe para "Demokracise" kishte ca rregulla te tjera loje .. Kam provuar lidhje dhe njohje dhe dhe edhe ... si atehere dhe ketehere (ketehere te huaja) dhe them se kam ca pervoje por ama nuk kuptoj me ..
    Vertet vajzat tona jane bere .. "Europiane" ?? Apo kane qene dhe ne nuk e dinim se c'do te thote "Europiane" ??
    Per vajazat tona nuk e kam fjalen per Miss Rendesia BMW Babi & Dashnor Droga (kerkoj falje ndaj Miss-it ne fjale - nuk e kam personalisht) por per ato qe jane rritur ne familje te vjetra dhe tradicionale Shqiptare.

Me intereson shume edhe si e shohin vajzat vete (te sotmet dhe te motmet) kete teme.

Ah meqe ra fjala - nese ndonje nga vajzat e sotme do te lidhet me nje djale Simpatik, Solo, me Mercedes Benz, me Lavatrice & Televizor ne shtepi .... une mund ta ndihmoj. Te jete e veshur lehte, me floke te lyera dhe te mbaje gjithmone gjok- dreq, koken lart (dikur thoshin qe te tilla jane ... kalli bosh - por sot me duket se keto e cajne jeten me gjok - epo dreq - koke e kam fjalen).
    Pak shaka seksiste nuk mund te mungoje ne kete Teme ;-)

Ju pershendes dhe jam shume kureshtar per mendimin Tuaj,
    Abreni
    vallahi si jan bo sot ,shkon mi i flol nje shquptarje me u prezantu te shane nga nena ,,pa kultur fare..prandaj jemi mrapa bote??

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga shkafane Lexo Postimin
    vallahi si jan bo sot ,shkon mi i flol nje shquptarje me u prezantu te shane nga nena ,,pa kultur fare..prandaj jemi mrapa bote??
    Mos u zbraps Vella, larg asaj qe te shan nga nena .. ajo gjithsesi do gjeje nje si vetja ... dhe meqe Shqiptari nuk e duron dot .. do i hidhet te huajit dhe .. do shuhet.

Ka akoma mijera Vajza Shqiptare sic ta do zemra. Ka, bile edhe ne emigrim !!

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Kokekatrori une jam perfundimisht si per cunat po ashtu dhe per gocat qe te marin shqiptare, se jo per gje po kemi te njejten tradite te njejten kulture te njajtat vlera, jemi pak me ndryshe nga perendimoret ( kjo vlen per ata qe e quajne veten "Krenar qe jam shqiptar") sepse per ata te shume evropianizuarit hmmm mund tethem qe se kane dhe shume problem qe te marin vajza apo cuna te huaj....Gjithsesi kete nuk ethem se jam kundra atyre qe marin te huaj ( nuk dua te behem raciste spese nuk jam e tille) por e them vetem per te qene brenda ne kulturen dhe traditen tone.
    Se di po une per vete du ta mar shqiptar se jo per gje po me pelqejne patriotet e mi
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga Uarda-1 Lexo Postimin
    Kokekatrori une jam perfundimisht si per cunat po ashtu dhe per gocat qe te marin shqiptare, se jo per gje po kemi te njejten tradite te njejten kulture te njajtat vlera, jemi pak me ndryshe nga perendimoret ( kjo vlen per ata qe e quajne veten "Krenar qe jam shqiptar") sepse per ata te shume evropianizuarit hmmm mund tethem qe se kane dhe shume problem qe te marin vajza apo cuna te huaj....Gjithsesi kete nuk ethem se jam kundra atyre qe marin te huaj ( nuk dua te behem raciste spese nuk jam e tille) por e them vetem per te qene brenda ne kulturen dhe traditen tone.
    Se di po une per vete du ta mar shqiptar se jo per gje po me pelqejne patriotet e mi
    Mire e ke ti uarda po dokumentat si do i bejn ata sdo presin shqiperine sa te futet ne BE
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Uarda-1 Lexo Postimin

cpune ka ketu krenaria per tu qen shqiptare? morre shqiptar dhe tu "rrit" krenaria ty keshtu? Sipas ty ata qe marrin nje te huaj nuk qenkan krenar qe jan shqiptare?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 19 prej 22 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Letersia Shqiptare
    Nga new-man nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •