mos merrni burra shqiptar.
nuk ja dine vleren gruas.
bum bum ca bo ? si je mire?![]()
mos merrni burra shqiptar.
nuk ja dine vleren gruas.
bum bum ca bo ? si je mire?![]()
@Mjekesia : Te lumte goja o Vella Jorgo. Te faleminderit
@Di_Ana : Po vallaj Rajmonda ishte qe ju befte jeta njemije kudo qe te jete. Si yll ishte. Po hajde gjeje "Rajmonden" sot pa, e peshojne kokren e ullirit para se te vendosin ta hane ca nga cupat e sotme :-D
"Preferoj Koēin....lol" - Moj Moter Ana, se as nuk di si te ta them se jam dhe ca i turpshem .., po ky Jorgo(Mjekesia) coc do dije qe me quajti "shoku Koci" mua :-D Kot ashtu ne ajer nuk qellon ai "i paudhe" :-))) Se nuk e di tani se u futa dhe ca padashje ne kete teme, kot po ta them po ne foto te marrke ne qafe ti ;-)
Ore, po mire edhe Ju vertet kaq te vjeter sa une jini qe njihni Ollgen dhe dhe dhe ..., apo i shikoni tani neper DVD-ra Ju dhe talleni me Xhaxhin :-)))
@Milanistja_El : Faleminderit Motra nga Milanua, ashtu eshte. Une pothuajse e kam mbytur dhimbjen. Dhe te them te drejten jam goxha sadist ndaj vetes dhe i disiplinuar per te zhgarravitur cdo germe te Saj ne shpirtin tim. Te faleminderit per komentin tend.
@Drague : Ore Vella i Veriut po ti ketu e gjete te flasesh kunder Burrave Shqiptare :-) Epo bela e madhe ;-)
Mire pra une po dal per vrap !!! se qe thoni Ju vajza qe jeni mbi 30 vjec dhe qe impresionoheni nga nje xhaxhi qe ben vrap dhe mban trupin ne forme - une te thaj per vrap :-)
Mireudegjofshim miqte e mi,
Abreni
shume zhgenjehen keto meshkujt shqiptare jashte . Si eshte kjo pune kshu? Cudi, cudi. Lol
@ Pink : Ta them une persene Moter Pink. Sepse vajzat tona te bukura Shqiptare qe ne i kemi ne mendje me traditat dhe vlerat e Shqiperise "se vjeter" - sot ja bere "te jashtme". I vene me shume rendesi, shkolles, karrieres, lekut, qejfit e keshtu me radhe ... Kjo i afrohet shume ineterseave qe kane edhe "perendimoret" dhe si rrjedhoje ne te gjithe po jetojme nje ndryshim .. per keq. Jam i ri ketu dhe lexova shume shkrime keto dy dite ... eshte per te ardhur keq per Shqiperine dhe Shqiptaret. Kur Namiu asokohe thoshte "o moj Shqypni" .. po Sala cduhet te thote sot ???
E di, kur jeton jashte shikon se ku do degjeneroje pak nga pak shoqeria Shqiptare (e perjetojme perdite ne rruge) dhe zemra te mbushet me dhimbje. Jam i lumtur qe jam i lashte dhe kisha mundesi te perjetoja Shqiperine "e vjeter"
Shiko, vlla Kokekatror... meqe jam motra pra.
nje gje di te them une, femrat sjane te gjitha njelloj. Te zhgenjeu njera? Ta kesh parasysh qe shume te tjera jane akoma me te mira. Vetem vazhdo kerko. Dont give up. Ta garantoj une qe ka shume femra ashtu si ti do zemra ty. Kur fillon e pergjitheson, dhe i shef gjerat me pesimizem nuk ke asgje ne vije.
Epo sipas vendit dhe kuvendi mo kokesquare. Femrat ne Shqiperi kenaqen kur gjejne nje mashkull me makine, jashte mundohen ta blejne me forcat e tyre.
Sa per shkollen , karrieren ,lekun i vene rendesi shume dhe ne Shqiperi, jo vetem jashte lol.
Nje femer ne Shqiperi pa shkolle nuk ka asnje lloj mundesi pune lol. S'ka uzina e fabrika ku te punojne ato pa shkolle.
Mos u qaj shume, po mere Shqiptare, se do ngelesh pa te fare. Te huajat kane me shume harxhime. Jashte , brenda s'ka rendesi lol, rendesi ka ta marresh Shqiptare.
Feelings change - memories don't.
@Pink : Po, Moter te kam dhe jam shume Krenar per Ty !!!! Jam krenar per Shqiperine dhe cdo Moter e Vella Shqiptar kudo qe ndodhet !!!
Degjo, te drejte ke, ka dhe shume te mira. Por cka ve re une dhe me ben te mbush b.. eshte se kane ndryshuar shume shume per keq. Perendimi na ka perdhosur (me fal per shprehjen). Dhe kush perendimi - keta qurrashet qe sna vijne as te maja e thembres as ne meshkujve Shqiptare dhe jo me vajzave tona te mrekullueshme.
Nejse sigurisht qe kam pesimizem ne shpirt - jam me zemer te gjakosur per momentin. Do rregullohet. Jam i forte, jam Shqiptar (cka kishte shkruar nje vajze ketu ne forum: "Nuk eshte faji im qe jam Shqiptar - pata thjesht fat kur linda" ... pak a shume keshtu)
@Dea : Moter Dea, sigurisht qe nuk e di se sa vjec ke Ti. Ndoshta nuk e njeh "ate kohe". "Atehere" - ne asnje menyre nuk i jepej rendesi makines apo lekut (per te thene te verteten - nuk ishin as njera dhe as tjetra :-)) ) por i jepej rendesi vlerave, ndershmerise, pastertise shpirterore e keshtu me radhe ...
Nejse, ne ketu muhabet bejme - une kuptoj cdo mendim Tuajin
@Dea : :-) po te drejte ke. Dhe zemra ma do Shqiptare, por truri ka filluar te hedhe vickla se fundi dhe te me thote se "nje Shqiptare mund te te shfrytezoje/perdore po aq mire sa edhe nje Angleze (p.sh)"
Kjo eshte edhe dilema ime. "Dilema" ose me sakte, => frika :-D
Krijoni Kontakt