Postuar mė parė nga
Albo
Or tunxh, asnje institucion shteteror nuk del dot mbi Gjykaten Kushtetuese, se te gjitha e marin pushtetin nga kushtetuta, dhe roli i gjykates kushtetuese eshte pikerisht te garantoje interpretimin e ligjeve kushtuese ne vend. Dhe kur Gjykata Kushtetuese jep verdiktin e saj per nje ceshtje, te gjitha institucionet e shtetit e pranojne verdiktin dhe e zbatojne pa bere as gek e as mek.
Une nuk jam coban, por edhe po te isha do ta kisha per nder pasi cobanet jetojne mes shqiptareve me mijeravjecare e jo me shekuj dhe i kane dhene ketij populli nje kontribut te jashtezakonshem. Une jam shqiptar orthodhoks autokton, qe dine te tregojne me gisht edhe "jabanxhinjte" greke edhe "jabanxhinjte turq" si puna tende ne toke shqiptare. E mos me jep leksione patriotizmi e atdhedashurie mua, se une ku te te jap e jo te me japesh, or tunxh.
Me e bukura me came te pagdhendur si puna juaj eshte se 70 vjet me pare, ishit ju vete qe trokisnit ne dyert e shtetit shqiptar per te marre nenshtetesine shqiptare. Nuk keni faj ju, e ka fajin Enver Hoxha qe ju dha nenshtetesine shqiptare e nuk u la te ishit akoma shtetas greke ne toke shqiptare. Une camet i numeroj si pjese e minoritetit grek ne toke shqiptare, pasi te tille jane, shtetas greke ne toke shqiptare.
Pra ti dhe ata camet qe jetojne ne Shqiperi jeni bashkeatdhetare te Kryepeshkopit Anastas, jeni shtetas greke, fakt qe e harroni pa dashur. Apo kujton se duke bertitur e uleritur e shitur veten si "shqiptar", do tu hedhesh sy shqiptareve autoktone?
Shko e gjej shoket e tu tek ai grupi lemeria cameria ku jane mbledhur gjithe fondamentalistet myslimane came qe dirigjohen edhe sot e kesaj dite nga Ankaraja, sic dirigjoheshin njehere e nje kohe nga Sulltani.
Albo
Krijoni Kontakt