Close
Faqja 4 prej 41 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 405
    ...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga klaus fisher Lexo Postimin
    Fjalet e shumta jane fukarallik.
    Prandaj s'shkrova me shume - vetem ate qe duhej!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Pse mos ti njihet?!
    A nuk po na jep bota dhe ne nenshtetesine e tyre? Ka te drejte dhe ai te aplikoje per pashaporte Shqiptare.
    Dea, askush nuk i mohon te drejten e aplikimit. Por kerkesen per nenshtetesim. Arsyet jane aso ligjore dhe kushtetutore (u ceken ne kete teme disa here). Nuk behet fjale per nje refuzim te nenshtetesimit te tij per inat. Por per arsye ligjore, kushtetutore, demokratike.

Neve (shqiptaret) nuk marrim nenshtetesi te shteteve tjera pa permbushur kriteriet ligjore dhe sociale te shteteve perkatese. Sikur te ishim misionare pa aftesi sjelljeje qe nuk le dyshime se a deshirojme vertete te miren e vendit ku jetojme dhe duam te nenshtetesohemi, kurre nuk do te neshtetesoheshim. Merre cilindo shtet ne bote.

Qe te mundemi te krahasojme raste, patjeter duhet te hulumtojme a jane rastet qe kerkojme te i krahasojme sipas karakteristikave qenesore te tyre te krahasueshme me njeri tjetrin.

Nese une jetoj p.sh. ne Amerike tani 20 vite. Kam punuar tere jeten, paguar taksa, dhe gje te keqe, gje te dyshimte nuk kam shfaqur ne lidhje me te ardhmen e ketij shtetit, atehere jam i pakrahasueshem me nje kryepeshkop (si Janullatos), i cili terthorazi thyen autoqefaline e kishesh ortodokse shqiptare, nuk jep deklarate te qarte ne lidhje me gjenocidin e popullit te tij ndaj cameve, nuk jep deklarate ne lidhje me tendencat separatiste te bashkekombaseve te tij ne jug te Shqiperise. Deklarata te tilla thjesht priten nga asnje nje kryepershkop grek ne krye te kishes ortodokse shqiptare. Sepse kane te bejne me dy popujt, ne mes te cileve ai qendron. Me historine e tyre. Me Zotin, dhe me kerkesat e tij ndaj njerezve ne toke. Shkurt: Jane shume tematike e mire per meshat e se dielave ne kishat ortodokse shqiptare. Aty fare mire mund te thote Janullatos p.sh. se Krishti denon cdo popull, i cili shfrytezon miresine, qiltersine e nje populli tjeter apo pjese te tij, per te demtuar fizikisht kete popull apo nje pjese te tij. Krishti denon edhe greket, sikur te bejne nje gje te tille. Krishti i denon edhe greket, sikur te kene bere kete gje ndonjehere. Ka shume fakte e nenfakte qe nje pjese e popullit grek ka bere keso krimesh ndaj cameve. Une pres nga patriarkana kryesore te hulumtoje kete ceshtje. Kete e ndiej obligim ndaj Krishtit. Sepse i pershtatet mesimeve te tija. Prandaj e them ketu.

Perse nuk deklaron Janullatos gjera te tilla, eshte problem i tij. Por perdersa nuk deklaron, e ben veten te dyshimte ne syte e mi dhe njerezve qe mendojne si une. Si i tille duhet te i vije turp te aplikoje per nenshtetesi. Por per te pasur turp, duhet te kesh mburrje. Dhe te cmosh mburrjen me shume se sa vlera tjera te pista si p.sh. profitin.

Bota flet haptazi per keqvajtet e Zotit, kurse neve kemi frike te i tregojme shkurt e shqip nje zbatuesi te fjales se Krishtit si Janullatos, pra nje asgjehici, se si e vleresojme konkret.

*
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 27-06-2009 mė 19:38

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    SHQIPTAR lindesh - SHQIPTAR NUK BEHESH!!!
    C'do te thuash me Shqiptar lindesh? i lindur ne Shqiperi? Ne Kosove? ne Maqedoni? Ne Mal Te Zi, Greqi, Itali, France, Amerike, etj. Me nje Baba Shqiptar, nje nene Shqiptare, te dy te huaj por duke banuar ne Shqiperi, nje i adaptuar nga Shqiptare, nje Shqiptar i adaptuar nga te tjere, etj.
    Eshte kollaj te shkruash ate fjali por nuk eshte e lehte te lesh jashte nje shumice Shqiptaresh*.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    C'do te thuash me Shqiptar lindesh? i lindur ne Shqiperi? Ne Kosove? ne Maqedoni? Ne Mal Te Zi, Greqi, Itali, France, Amerike, etj. Me nje Baba Shqiptar, nje nene Shqiptare, te dy te huaj por duke banuar ne Shqiperi, nje i adaptuar nga Shqiptare, nje Shqiptar i adaptuar nga te tjere, etj.
    Eshte kollaj te shkruash ate fjali por nuk eshte e lehte te lesh jashte nje shumice Shqiptaresh*.
    EdIR
    E di fare mire c'do te thote, por s'me prish pune ta them dhe une.

Kur te kesh gjak shqiptari ne damare, kur te kesh prinderit shqiptare e qe ndihen krenare per ate qe jane, kur t'i thuash bukes BUKE e ujit UJE, kur te jesh krenar per te kaluaren tende, kur tokat shqiptare (pamarre parasysh kufijte administrative) t'i duash e t'i mbrosh me gjakun tend...

SHQIPTAR dmth kombesi, jo thjeshte SHTETESI, jo thjeshte nje pasaporte. Une s'kam pasaporte shqiptare, sepse jetoj ne Maqedoni. Por SHQIPTAR jam! Prandaj SHQIPTAR LINDESH - NUK BEHESH!!!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Hajde gjeje me ty moj moter , dhe thua se po te mesosh greqish eshte rrezik se greqizohesh dhe vete ke mesuar greqisht dhe jo vetem nuk je greqizuar por armiqesuar me to.Po ke pare ti qe kjo me ka ndodhe dhe mua.Dhe une nuk i dua greket,por kur vjen puna tek historija nuk mund ti mohoj atyre ate qe eshte e tyrja.Ndryshe do te me marrin per te cmednur.E pra nese 1000 veta pakan rene viktime e varferise e thone rrofte greqia per te fituar ca pare kjo sperben ndonje problem.Po te premendim se ci kemi bere ne grekeve te shtyre e te ndihmuar nga turqia me duket se bilanci eshte ne favorin tone.Nese atote urejne sot kane nje arsye.Se mos te shkon ndermnd se shkak eshte vorio epiri se pastaj do te na besh te qeshim.Une urrejtjen greke e ndjeva deri ne Kallamate , tripoli , Sparte e mjaft fshatra fushore e malore te poeponezit qe smarrin ere nga politika e vorio epiri..
    Nejse njerzit ndahen ne dy grupe - ne te mire e te lige.Budallej nuk ka pasi ato nuk luajne rrol ne shoqeri.E thashe kete pasi e kuptoj se ne cilin grupim me fut ti mua duke qene pjese e gjysmes se popullit qe u shtyp nga diktatura , duke bere pjese ne njerzit qe ruajten respekt per viktimt e kesaj diktature mizore e njerezve te lig,qe perkujtojne me respektArbenorin At zef Pllumin e qindra klerike katolike te maskruar nga duart mizore te ligesise, qe bej pjese ne njerzit qe ju perkushtuan rrezimit te diktatures, dhe mdertimit te demokracise, ne njerez qe bien viktime e tolerances e edukimit biblik, ne njerzit qe aspiruan per nje jete te lire e ne paqe per te gjithe ne njerez qe skerkuan hakmarrje por transformime, ndryshime shpirterore ne radhe te pare.Natyrisht qe per ty une bej pjese ne njerzit e lig , pasi te miret ne kendveshtrimin tend jane ato qe qendrojne ne te njeten llogore mete paret e tyre,ne llogoren e Rucit , Islamit Leskajt, Nanos Ramizit e te kelysheve te ne xhmijes, ato qe krijojne terror,ato qe provokojne ne cdo moment kete demokraci te brishte, ato qe detyruan dhenje polic qe me pare pranoi te lidhe duart e te mos bjere viktime e provokacionit per te perdore armen. njeriun e huens ligjore e detyruan te shtrihe perfund mkines per te parandaluar dhunimin e shtetit.
    Persa i perket veshjes Une te perfytyroj ty me pantallona dhe bluze te zeze me kepuce te zeza me garniture floriri(boje!!!!!)e me cante inkiliti. Veshje karakteristike vlonjate ku femra te duket si burre. Kjo veshje eshte e preferuar dhe ne skrapar.

Eshte vertet nje humbje kohe te debatosh me njerez si puna jote, mbasi ka disa njerez qe kane shpetim, por ti e ke kaluar ate kufirin e shpetimit! Perseri edhe njehere, shkollerat ne Shqiperi duhet te jene primare ne Shqip, dhe sekondare ne gjuherat qe njerezit preferojne. Ne c'do shtet te botes ka shkollera ne gjuhe te huaj, por jo shkollera ne nje mase te madhe ku c'do lende si edhe historia e vendit te mesohet ne gjuhen te huaj. Keto shkolla jane me teper ne fund jave ku femijet ose edhe te rriturit te mesojne kete gjuhe apo traditat qe i perkasin atyre, por jo te perhapin gjuhen kulturen dhe traditat e tyre, ne shkollerat e perditshme te nje vendi qe ka gjuhen e vet.

Tani sa per Janullatosin mbasi ti vije dita e Perendise le te veje ne vendelindjen e tij e te prehet atje, dhe do Zoti ne na vjen nje Kryepeshkop Shqiptar. Te shikoj qe te pelqen skllaveria duke u ulur kurrizin te tjereve, mundet edhe nga inferioriteti qe ndien ndaj vetes tende, por mos ngaterro te tjeret me ty!

Ahhh i ke rene ne koke, tamam ashtu dukem. pahhh c'fare telepatie qe ke, me habite vertet!
    Do besh mire te hapesh nje teme mbi moden e femrave nqs qenke kaq i apasjonuar, si dihet mbase do te jete edhe si ndonje ide tregetie per ty! Vetem te lutem mos vendos moden e femrave Greke, se vertet i kemi pare si duken, te pakten sill moden nga Italia, qe te pakten te vije te marr edhe une nja dy ide si te vishem.....

Njerezit qe ankohen tere jeten per arsye te nje te shkuare jo te mire,dhe nuk mundohen te gjejne bukurine tek ditet qe u kane ngelur, do te ikin shume te deshperuar nga kjo jete. Kjo tashme jo sepse nuk kane me mundesi te jetojne mire, por sepse duan te jetojne ne ate vurbullen qe kane krijuar per vete te tyre dhe duan qe te tjeret tu vije keq per ta.

Po ik more njeri, se s'du me dit as per Greqine e as per Turqine, se ne fund te fundit te gjithe ne qe jemi ne emigracion nuk na jep asnje dicka per falas, po nuk dhame ate kontirbuitn tone ne te gjitha fushat, si ate te punes, shkolles, diturise etj. Ti ikin Greqise emigrantet Shqiptare ngelen me pakistanezet qe ngrohen ne diell tere diten.

A thua se vetem ti apo 2-3 nga ju paskeni vuajtur!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _AuLoNa_ : 27-06-2009 mė 23:15
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga P.I.N Lexo Postimin
    Natyrisht qe keni degjuar per deposzitimin e kerkeses te Kryepiskopit per neneshtetesi.Cili eshte mendimi juaj pro apo kunder dhe pse?Personalisht e zhgenjyer nga ''heshtja e vdekur'' e Presidentit per kete ceshtje jam pro neneshtetesise sepse shume thjesht te pakten nga ana ligjore ai permbush cdo kusht.Pra ku qendron problemi ketu dhe a kemi shkelje te zbatimit te disopozites perkatese te Kodit Civil per ''Fitimin e neneshtetesise''?Pra ne rast se pengesa nuk eshte ligjore mos eshte politike,raciale apo etnike?
    Eshte e drejta e kujtdo te kerkoje nenshtetesi! Kshu qe nese permbush te gjitha kriteret qe kerkohen per te marr nenshtetesi shqiptare, atehere le ti jepet pasaporta.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e P.I.N
    Anėtarėsuar
    21-04-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    15
    SE PARI MOS U OFENDONI ME NJERI TJETRIN,FUNDJAS KY ESHTE NJE DEBAT I HAPUR QE NUK ESHTE ZGJIDHUR NGA TE TJERE JO ME NE QE NUK KEMI SHANSE FARE!Te shkembesh mendim eshte gje e madhe por akoma me e madhe eshte kur e shkemben ate dhe nuk ofendon asnjeri po respekton tjetrin dhe veten tende !

Chino Chino po perse te ka hyre ty idea qe une do te ta mbush mendjen?Po mire si te thuash ti cte te them une ose me mire e di kush them une qe e regullon shtetesine ....Kodi zgjedhor!Sa per ato arsyet qe jane koti fare megjithqejf ti komentoj nje per nje!
    Se pari meqe ditke kaq shume nga keto gjera duhet ta dish se shteti jot nuk te heq shtetesine pa pasur nje shtetesi tjeter alterative per ta zvendesuar ate!Kjo vlen edhe per shtetin tone! Shprehimisht ligji jone thote:
    Shtetasi shqiptar per heqje dore nga shtetetsia shqiptare depoziton :
    · Kerkesa e shtetasit shqiptar drejtuar Presidentit te Republikes. Kerkesa te
    permbaje identitetin e plote te kerkuesit (emer mbiemer, datelindje, vendlindje,
    kombesine), adresen e sakte te vendbanimit te tij te perhershem, si dhe adresen
    (nr.telefoni) ku pret informim per ecurine e aplikimit te tij, arsyet e kerkeses per
    heqjen dore nga shtetsia shqipetare. Kerkesa nenshkruhet me emer mbiemer e firme
    nga kerkuesi;
    · Premtimi nga autoriteti kompetent i shtetesise tjeter ose dokument
    shtetesie origjinal, marre ne vendin perkates;
    6
    · Ēertifikata e lindjes me fotografi e aplikuesit *;
    · Ēertifikata familjare e aplikuesit *;
    · Vertetimi i gjendjes gjyqesore *;
    · Vertetimi nga Gjykata e rrethit *;
    · Vertetimi nga Prokuroia *;
    · Vertetimi nga Zyra e Permbarimit *;
    · Vertetimi nga Kryetari i Njesise administrative qe eshte banor i asaj
    njesie, ne te cilin te konfirmohet adresa e sakte *;
    · Ēertifikata e marteses se aplikantit e marre ne vendin ku eshte lidhur
    martesa;
    · Dokumenti qe verteton rezidencen, vendbanimin e tij ne shtetin
    premtues te shtetsise tjeter.Ne ēdo rast ky dokument duhet te jete per te
    gjithe antaret e familjes;
    · Deklarata noteriale e te dy prinderve, ku te shprehet pelqimi i tyre per
    heqjen dore nga shtetesia shqipetare e femijeve te tyre te moshes deri 18
    vjeē;
    2)Ka njohuri dhe biles me shume se ty edhe se mua edhe se shume pseftoshqiptare si puna jote edhe te tjere!
    3)Ueee sa i mirinformuar qenke,po ne te tjeret si nuk e kemi degjuar kete pastaj ku edi ti cka bere ai mo vella se flisni sikur jeni ne Big Brodher dhe ja ndiqni hapat 24-24,si nuk e kuptoni njehere qe ja futni aq kot sa robi merzitet te pergjigjet!
    4)e kishe pa lidhje fare dhe JO KETO ARSYE NUK ME MJAFTOJNE SE JANE KOT DHE ME NJE SHIJE TE KEQE INJORANCE!PRES TE ME SHKRUASH PARIMETE E TJERA KUSHTETUESE DHE JO KUSHTETUORE QE NUK KANE ASNJE LIDHJE ME SHTETESINE TE FITUAR ME NATYRALIZIM!
    Chino lere fare se po ben sikur je i brendshem edhe nuk je se dukesh!Me mire hesht kur nuk di dhe natyrisht te flasesh po kur di!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga P.I.N Lexo Postimin
    ...
    Chino Chino po perse te ka hyre ty idea qe une do te ta mbush mendjen?Po mire si te thuash ti cte te them une ose me mire e di kush them une qe e regullon shtetesine ....Kodi zgjedhor!
    I kam syte fort te mire, mjafton nese e shkruan nje fjale vetem nje here.

Ndoshta nuk me ka hyre mendja ashtu si mendon. Ndoshta vetem desha te te tregoj se mbetem tek mendimi im (edhe pas replikes tende).

Sa per ato arsyet qe jane koti fare megjithqejf ti komentoj nje per nje!
    Se pari meqe ditke kaq shume nga keto gjera duhet ta dish se shteti jot nuk te heq shtetesine pa pasur nje shtetesi tjeter alterative per ta zvendesuar ate!Kjo vlen edhe per shtetin tone! Shprehimisht ligji jone thote:
    Shtetasi shqiptar per heqje dore nga shtetetsia shqiptare depoziton :
    · Kerkesa e shtetasit shqiptar drejtuar Presidentit te Republikes. Kerkesa te
    permbaje identitetin e plote te kerkuesit (emer mbiemer, datelindje, vendlindje,
    kombesine), adresen e sakte te vendbanimit te tij te perhershem, si dhe adresen
    (nr.telefoni) ku pret informim per ecurine e aplikimit te tij, arsyet e kerkeses per
    heqjen dore nga shtetsia shqipetare. Kerkesa nenshkruhet me emer mbiemer e firme nga kerkuesi;
    · Premtimi nga autoriteti kompetent i shtetesise tjeter ose dokument
    shtetesie origjinal, marre ne vendin perkates
    ;
    Me kete gjysemfjaline ne te kuqe deshtoi replika jote persa i perket arsyes se pare per mosnenshtetesim te Janullatos. Normalisht tani nuk kam nevoje te te kunderreplikoj, sepse nuk argumentove me sukses se arsyeja e pare nuk qendron. Por per te bere kerkesen e Janullatos per nenshtetesim edhe me te hareshme, vazhdojme tutje.

2)Ka njohuri dhe biles me shume se ty edhe se mua edhe se shume pseftoshqiptare si puna jote edhe te tjere!
    Nga e di kete?
    Sipas dijes time, ai as njohuri elmentare ne Gjuhen Shqipe nuk ka. Atehere si eshte e mundur te njoh me mire se une normat socio-kultorore shqiptare? Deshmo se i njeh ne te vertete. Ofro shembuj. Hajde fillo tani na bindes se Janullatos "ben mrekullira", p.sh. meson normat socio-kulturore shqiptare pa ditur Shqipen fare..

Deri tani dy nga kater arsyet jane te papermbushura.

3)Ueee sa i mirinformuar qenke,po ne te tjeret si nuk e kemi degjuar kete pastaj ku edi ti cka bere ai mo vella se flisni sikur jeni ne Big Brodher dhe ja ndiqni hapat 24-24,si nuk e kuptoni njehere qe ja futni aq kot sa robi merzitet te pergjigjet!
    Nuk kam ide se ciles pike te bisedes i replikon me kete paragraf. Sqarohu.

4)e kishe pa lidhje fare dhe JO KETO ARSYE NUK ME MJAFTOJNE SE JANE KOT DHE ME NJE SHIJE TE KEQE INJORANCE!PRES TE ME SHKRUASH PARIMETE E TJERA KUSHTETUESE DHE JO KUSHTETUORE QE NUK KANE ASNJE LIDHJE ME SHTETESINE TE FITUAR ME NATYRALIZIM!
    C'u be me arsyen e trete dhe te kartert? Akoma pa argumentuar fare mbi to, deklaron se nuk vlejne? Hm. Fjalite e gjata e mendimet njerrokeshe, me keso gjera nuk e di si ke nerva te futesh ne keso debate..

Chino lere fare se po ben sikur je i brendshem edhe nuk je se dukesh!Me mire hesht kur nuk di dhe natyrisht te flasesh po kur di!
    Mos u ngut me terme si "i brenshem" apo jo i tille. Per te miren tende. Sepse pasi qe arsyet e cekura nga une nuk arrite te i kunderargumentosh, pavaresisht se si jam une, ti ne kete teme mbetesh nen nivelin tim.

Per lexuesin dembel qe deshiron rezultatin aktual te bisedes me vetem pak fjale: Nenshtetesimi i Janullatos momentalisht do te ishte shperfillje e Kushtetutes Shqiptare.

*
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 29-06-2009 mė 15:03

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Chino, e di si shkruante njeri nja 100 vjet me pare:

Vella, pse xbras koken tende?
    Keta sherbejne te huaj.
    Me te tille nuk u dende?
    Me mire te flac me buaj!
    Jepi munxete te shkonje,
    dhe te grekerit te veje
    atje t`ane ta kerkonje
    edhe t`emen te gjenje!
    "Masoni" ortodoks Petro Nini Luarasi.

Thuaj qe s`ka qene burre me mend.
    -

i/e regjistruar Maska e P.I.N
    Anėtarėsuar
    21-04-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    15
    chino chino nuk je aspak i qete ne debat dhe kjo te ben humbes kujdes!O zoteri ai eshte ligji nuk e kuptova ku me deshtoi replika kur shteti jone nuk i siguron nje shetesi si te heqe dore nga e tija ?i ke pire hapjet ti apo ke dale bosh?Se pari a e ke degjuar ti te flase ndonje here shqip te ka rene ndonjehere rasti te kalosh nga kisha apo kur kalon ke frike mos te te kafshojme hyr njehere te te ndricoje Perendia se nuk peson gje!SHEMBULL A nuk degjove shqip urimin e pashkeve apo nuk di aq shqip sa ta dallosh se ajo eshte shipja e paster dhe nuk jane fjale si lali, plako,qelbesire.Po te kishe mare mundimin te hynje ndonjehere brenda mbase do kishe degjuar shipen e shume folur pastaj.... po te mereshe me aktivitetet e kishes do kishe pare qe ai di shqip dhe jam shume e bindur me mire se ty!aJO PIKA QE NUK KE KUPTUAR TI ESHTE PERGJIGJA E PIKES TENDE TE TRETE ti thua se'' Nuk ka deklaruar eksplicit se i nenshtrohet teresisht dhe pa asnje rezerve rendit kushtetutor dhe ligjor shqiptar''ku e di ti e ke pare vete e ke degjuar kush organ kompeten shteteror ta ka dhene kete informacion?Cili institucion ,ku bazohesh?Prandaj dhe 24 oreshi i Big Brother se beni sikur i dini te gjitha edhe pse jeni komplet injorante ne lidhje me temen!Ku e di ti mo vella cka thene ai,kaq lidhje te ngushta paske ti me shtetin?I kam argumentuar po do shume mundim ti kuptosh ti ...mendoja qe i drejtohesha nje njeriu qe i kap gjerat shpejt po ti dashke zberthim edhe une nuk ri te te zberthej fjali si puna e cfare eshte ajo qe ben miau miau ne qeramidhe!

PER TE MIREN TIME?TE NJOFTOJ QE UNE KAM FRIKE VETEM NGA PERENDIA DHE NUK MA NDJEN FARE CILI JE DHE CFARE BEN! FJALEN TIME DHE TE DREJTEN TIME PER TE SHPREHUR MENDIMIN TIM TE LIRE NUK MUND TE MA NDALOJE AS EDHE NJE NJERI ME DIJE TE PERGJYSMUARA !UNE NUK ERDHA TE KREKOSEM SI PUNA JOTE KETU UNE KREKOSJEN E KAM LENE PER TY DHE PER NIVELIN TEND PA BUKE!KUJDES KU KERCENON SE MEQE E PASKE NIVELIN ME TE LARTE SE MUA DUHET TA DISH SE CDO TE THOTE AJO FJALIA APO JO NIVELIST I SHKALLES SE PARE !

Faqja 4 prej 41 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  2. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •