Close
Faqja 39 prej 41 FillimFillim ... 293738394041 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 405
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-03-2006
    Postime
    13
    Me sa po lexoj ketu problemi nuk eshte a e mer anasatasi shtetesine apo jo por po shikoj qe njerzit me besimin mazllum duan te na imponojne me zor disa ceshtje qe nuk u takojne atyre ti diskutojne.Ne si ortodokse e jep apo se jep presidendi nenshtetesine nuk na behet vone ,ne do mbajme anastasin deri ne vdekjen e tij dhe le te pellcasin sa te duan ca goje ndyre ketu.ne jemi 30% e popullsise dhe nuk na anashkalon dot njeri ,kjo u pa dhe ne referendumin per kushtetuten e atehereshme, tradhetareeeee hahahahaaaaaaa.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Sa perqind te atyre qe jane kunder nenshtetesimit mendon se jane islamiste?
    Une e kam bindjen se pakica. Tjeret jane njerez, te cilet e refuzojne nenshtetesimin me motive ligjore, me motive reciproke ndaj Greqise, me motive te larta kombtare (mburrja, e cila behet prostitucion, nese nje kishe autoqefale te udheheqet nga nje grek).

Me vjen mire qe mora pjese ne bisede. Mesova shume nga ju fetaret. Para se te diskutoja je ne lidhje me kete gje, nuk kisha mendim aq te mprehte. Tani definitivisht po. Pergjegja per fete eshte ajo e diktatorit E. Hoxha. Nese s'i lufton, te luftojne.
    Pershendetje mik Chino.Ti je rritur ne nje shoqeri me nje edukim homogjen.ketu shqipetaret muslimane as e kane idene e mesimeve fetare islamike por te vetmen gje qe kane trasheguar nga edukimi familjare eshte se "Kaurret jane te poshter , larg prej tyre, jane te pa bese dhe mos krijon martesa me to.ndersa ne te krishteret per vecse nga ajo qe u tha me siper kemi mesuar se kemi qene ne identitet i besimme ve fetare, kemi qene mne me besnike , kemi qene ne viktime e pushtuesit por dhe te komunitetit tashme te konvertuar te cilet jetonin me nje tjeter status nga te krishteret.Pra ne pervecse urrejtjes prinderit tone na trasheguan dhe dhimbjen.keshtu jemi ne shqipetaret sot , te percare me nje urrjtje te brendeshme , pa pejashtim por qe nuk e shprhin hapur.Pra keto problemet fetare jane jo te vogla e keshtu duhet nje kontribut i madh per te ndryshuar gjendjen.Une kam hedhe idene e unifikomit duke u nisur nda te tjere njerez te ditur qe fundja popullit tone nuk i mungojne.Te urresh eshte gjeja me e lehte ashtu si te prishesh dhe te shkaterrosh , problem eshte per te rrite dashurine , e per kete duhet te punojme.
    po e ndrpres shkrimin se me duhet te largohem.Te pershendes-

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Centauri Lexo Postimin
    Me sa po lexoj ketu problemi nuk eshte a e mer anasatasi shtetesine apo jo por po shikoj qe njerzit me besimin mazllum duan te na imponojne me zor disa ceshtje qe nuk u takojne atyre ti diskutojne.Ne si ortodokse e jep apo se jep presidendi nenshtetesine nuk na behet vone ,ne do mbajme anastasin deri ne vdekjen e tij dhe le te pellcasin sa te duan ca goje ndyre ketu.ne jemi 30% e popullsise dhe nuk na anashkalon dot njeri ,kjo u pa dhe ne referendumin per kushtetuten e atehereshme, tradhetareeeee hahahahaaaaaaa.
    Mbajeni sa te doni. Por atehere jetoni me konsekuencat, mendimet tona kritikuese dhe necmuese per pjesetaret e ketij komuniteti zvarranikesh si tipi yt.

S'kam c'te "pellcas" per Anastasin. Ai nuk prostituton autoqefaline time, por ate te KOASH-it. Per mua Janullatos ka njejten vlere, te njejtat te drejta e obligime si nje kepucepastrues. Si mund te me bej nje keso imtesire te pelcas?

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Centauri Lexo Postimin
    Edhe pas vdekjes vendin e ka ketu ne Shqiperi, varrin e ka gati ne Shen Vlash.
    Keshtu qe nuk e kuptoj se sa do te vazhdojme me budallalleqe antiAnastasiste, ku thjesht rrahin uje na havan.
    Ceshtje e brendshme e Kishes Orthodhokse nuk ka pse te diskutohet, nese sulmohet ne e kemi bere mbrojtjen tone, vetem budallenjte besojne ne pallavrat talebaniste qe thuhen ketu
    Duaje te afermin tend si veten

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Pershendetje mik Chino.Ti je rritur ne nje shoqeri me nje edukim homogjen.ketu shqipetaret muslimane as e kane idene e mesimeve fetare islamike por te vetmen gje qe kane trasheguar nga edukimi familjare eshte se "Kaurret jane te poshter , larg prej tyre, jane te pa bese dhe mos krijon martesa me to.ndersa ne te krishteret per vecse nga ajo qe u tha me siper kemi mesuar se kemi qene ne identitet i besimme ve fetare, kemi qene mne me besnike , kemi qene ne viktime e pushtuesit por dhe te komunitetit tashme te konvertuar te cilet jetonin me nje tjeter status nga te krishteret.Pra ne pervecse urrejtjes prinderit tone na trasheguan dhe dhimbjen.keshtu jemi ne shqipetaret sot , te percare me nje urrjtje te brendeshme , pa pejashtim por qe nuk e shprhin hapur.Pra keto problemet fetare jane jo te vogla e keshtu duhet nje kontribut i madh per te ndryshuar gjendjen.Une kam hedhe idene e unifikomit duke u nisur nda te tjere njerez te ditur qe fundja popullit tone nuk i mungojne.Te urresh eshte gjeja me e lehte ashtu si te prishesh dhe te shkaterrosh , problem eshte per te rrite dashurine , e per kete duhet te punojme.
    po e ndrpres shkrimin se me duhet te largohem.Te pershendes-
    Ne rregull, te urresh eshte lehte, por te dashurosh veshtire. Kjo teme eshte e gjere. Por si te pergjigjem shkurt? Nisemi nga dinjiteti. Sepse kete vlere e pranojme te gjithe. Dhe pyes: C'eshte ajo dashuri, e cila bazon vetem ne nje drejtim? Qenkemi neve nje popull prostitute i grekeve, qe duhet te dashurojme greket apo Janullatosin permbi vlerat tona si komb, te cilat secili komb i mbron, edhe atehere, kur greket permanent jane kunder nesh, edhe kur p.sh. kane gjenocidizuar pjese te popullit tone? Ku sheh mundesi ti per "dashuri" ne kete rast pa humbur dinjitetin? Mungojne sjelljet e mira te popullit shqiptar ndaj atij grek, ndaj Janullatos? Jo. Si eshte puna anasjelltas? I dijme lajmet qe vijne nga Greqia ne lidhje me neve. Ti apo tjetri mund te dashuroni ne kete menyre, por mos u terboni qe tjeret s'pranojne apo qe e shohin veten simetrik ndaj grekeve, ndaj Janullatosit. Kush deshiron te heq dore nga vlerat jetesore, p.sh. te vras veten, nuk ka te drejte te qortoje tjeret qe s'e duan kete gje.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet nė Bllog
    1
    Diskutimet ketu jane njeri i bie gozhdes e tjetri patkoit. Se c`lidhje ka racizmi grek me Anastasin, kete mund te kuptojne vetem driteshkurterit.
    Duaje te afermin tend si veten

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    O burra mos hargjoni frymen pėr kėtė punė. A do tė kishte lejuar Greēia ndonjė herė qė nė krye tė Kishes Ortodokse tė jetė njė Shqiptarė?
    Nese jo pse ne atėherė sjellim nė atė post njerėz tė huaj? A nuk kemi Peshkop tonė qė ti sjellim nė atė post?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 04-01-2010 mė 15:27

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,756
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Edhe pas vdekjes vendin e ka ketu ne Shqiperi, varrin e ka gati ne Shen Vlash.
    Keshtu qe nuk e kuptoj se sa do te vazhdojme me budallalleqe antiAnastasiste, ku thjesht rrahin uje na havan.
    Ceshtje e brendshme e Kishes Orthodhokse nuk ka pse te diskutohet, nese sulmohet ne e kemi bere mbrojtjen tone, vetem budallenjte besojne ne pallavrat talebaniste qe thuhen ketu
    Ketu ke te drejte,respekt per te verteten.

Janullatosin duan ta largojne se eshte njeri i ditur.....e sic dihet.....vetem injorantet kane frike nga dituria.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ne rregull, te urresh eshte lehte, por te dashurosh veshtire. Kjo teme eshte e gjere. Por si te pergjigjem shkurt? Nisemi nga dinjiteti. Sepse kete vlere e pranojme te gjithe. Dhe pyes: C'eshte ajo dashuri, e cila bazon vetem ne nje drejtim? Qenkemi neve nje popull prostitute i grekeve, qe duhet te dashurojme greket apo Janullatosin permbi vlerat tona si komb, te cilat secili komb i mbron, edhe atehere, kur greket permanent jane kunder nesh, edhe kur p.sh. kane gjenocidizuar pjese te popullit tone? Ku sheh mundesi ti per "dashuri" ne kete rast pa humbur dinjitetin? Mungojne sjelljet e mira te popullit shqiptar ndaj atij grek, ndaj Janullatos? Jo. Si eshte puna anasjelltas? I dijme lajmet qe vijne nga Greqia ne lidhje me neve. Ti apo tjetri mund te dashuroni ne kete menyre, por mos u terboni qe tjeret s'pranojne apo qe e shohin veten simetrik ndaj grekeve, ndaj Janullatosit. Kush deshiron te heq dore nga vlerat jetesore, p.sh. te vras veten, nuk ka te drejte te qortoje tjeret qe s'e duan kete gje.
    Sapo u ktheva dhe pashe qe shkrimin e kisha plot gabime pasi po shkruaja me nxitim se me kerkuan.
    Chino, sic te thashe dhe me larte Shqiperia nuk eshte si Kosova ku te gjithe jane te nje feje, ku secilit i eshte thene se duhet ta duajne njeri tjetrin.Pa thuaje drejte, pasi dhe ju keni je komunitet fare te vogel te shqipetareve ortodoks.Cili eshte opinjoni per to ne ne kosove ?Me siguri qe duan ti shohin ne litare.Presidenti juaj nuk denjoi te shkonte ne meshe diten e krishtelindjeve dhe ne anen tjeter i kerkonte Vatikanit njohjen e Kosoves.Ketu ne shqiperi eshte investuar per urejtjen mes seciles fe,prandaj kemi dhe te tilla reagime.lene cfare derdelisin me tolerancen fetare.Ne shqiperi nuk ka kulture fetare te asnje feje, por ka preferenca te trasheguara dhe dhe brenda saj urrejtje per njeri tjetrin.Pra problemi eshte shqipetare por po aq dhe grek.janullatusi kerkon qe te ndikoje ne rritjen e cilesisese ketyre mardhenieve dhe duke u bere ne me te mire dote jemi dhe me greket me mire.Sa me te ligj te jene shqipetaret ketu aq me shume elemente kriminale do te kete dhe grqia atje.Pra kesaj i thone te kurosh te keqen ne origjine.Nuk e she mire te kapesh pas vlerave kombetare pasi shqipetaret i kane ato me pikatore.Ti mer persiper te thuash se nje ortodoks qenka kunder vlerave kombetare , me fal por mos bemje estrade tashti.Per cdo komunitet ka tregues dhe une si mik marr persiper te te them se ortodoksit shqipetare kane mardheniete mira me ligjin ndonese dhe ne vijme nga nje edukim fetare i cunguar.Shikoi lajmet shikoi gazetat, nuk ka Anastats apo Anest vjedhes apo kriminel, nuk ka Vlash , Andera nuk ka Jani apo Panajot,Kristaq apo Dhori, por ka emra muslimane pa fund.E muslimanet jane dhe me nofka si Miri Xhikes apo Tani sanijes.Sorry por te tilla gjera nuk kaa ne komunitetin tone.une nuk them se ne ceshtjen e unifikimit te religionit nuk do te ishte dhe opsioni i fese muslimane per te gjithe , por kjo eshte e pa pranueshme pasi ne rredhe te pare do te zhduknim identitetin fetare te krishtere,pra do te humbisnim perfundimisht nderin.se dyti kjo stonon ne religionin e rajonit dhe shqipetaret do te jetonin gjithmone me nje konflikt , me nej urrejtje nga e cila nuk pret vetem keq.Por gjithashtu ne po behemi pjese e BE, pre dhe per ato eshte e pa pelqyeshme.Pra i dashtun mik ,e keqja eshte tek ne , mes tone dhe sapak te janullatusi, nje misonar ne preg te vdekjes.As ju hyn ne pune ai atyre qe e urrjne.Muslimanet me urrejne dhe mua , dhe Albon dhe ilian dhe kedo ortodoks qe shte ketu.Te mos bejme hipokrizi, por te themi te verteten.Ti ke qene i vecante dhe per kete te kam quajtur mik, jo se me ke respektuar mua por ke qene parimore dhe per me teper nga nje vend ku mangesite ne kete ceshtje jane me tonelate.Kam pare dhe lekundje tuajat por une shikoj dhe moshen.Ne netedjeten kur u ngritem te gjithe thirrem duam shqiperine si europa, e pra si behet ajo e tille, me islamizem?Po kush do te inicioje reformat, presidenti dhe politikanet qe ekane lidhe jeten e tyre me kutijat elektorale?Jo i dashtun mik, jemi vetem ne qytetaret e thjeshte qe kerkojme te ndryshojme gjendjen ne te mire te kombit dhe jo per interesa personale.Cfare me intereson mua qe te merem ketu me kete ceshtje?Mendon se me paguajne per papagall, mund ta besosh ti se Anesti te bije ne kete terexhe?Do te kemi rast dhe do te me njehesh nga afer dhe do te bindesh se une jam nje njeri i thjeshte nje dashamires i popullit tim, por per me tepr nje njeri kryelaret e i ndershem, deri ne nivelet e njesise.Une i kam shoket e relle, e per kete kam investuar, per moralin ,nderin, sinqeritetin.Une jam ne nje moshe me prindin tend dhe kjo moshe muk pranon me as te shitet as te blihet, as te serviloset.Prandaj ato qe une them jane te verteta, si drita e diellit.Diku me siper thua se ne jemi dhunuar nga greket , por si mund te harrosh qe ne per 500 vjet i kemi marre shpirtin atyre.Prandaj dhuna ishte rrjedhoje e dhimbjes qe turqia i shaktoi atyre dhe ne te shumten e resteve me duart tona.Ky eshte peshqeshi qe na ka lene Turqia, sherrrin mes vedit dhe mes vendeve te rajonit.Pra tilejme te kaluarat dhe te ndertojme njeriun e ri me fizonomi europiane, per paqen pa kufi.Pra , jemi ne qe duhet te ndryshojme ,eshte detyra jone te ndryshojme vetveten , por eshte dhe orjentim i nderkombetareve , per nje gje te tille.Nuk eshte mire te bejme shurdhin , te pa diturin, pasi keshtu vetem vonohemi, sic kemi qene deri tash populli me i vonuar i europes.Diku me siper pashe se kekove shpetim duke u hedhur tek diktatori, persekutori i popullit te vet.ne nje ane thua se urrejme grqine se beri genocidin camdhe kendej me mbeshtet Enverin se ste hyn ne sy genocidi i tij ndaj popullit shqipetare.Ky demon beri nej genocid 50 vjecare, ku deri ne 1956 kishte denuar me vdekje 6000 te pa faj dhe numri shtohet per cdo vit.Po sa te interrnuar te burgosur te dhunuar ?Dhimbje pa fund .Pra ketu gabove.Pra shikoi problemet me gjekftohetsi dhe jo replike per kundershti.Te gjithe gabojme por duhet te dime se aty ku ka te drejte ai tjetri duhet te terhiqemi dhe ta pranojme.Une nuk pajtohem me ty kur thua se fete po si sulmove , do te sulmojne ato.Fete vertete sulmojn , ato sulmojne fenomenet negative te shoqerise, sulmojne mekatin dhe mekatarin,por une nuk di perse duhet te sulmohen fete?Mire u ndigjofshim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 04-01-2010 mė 18:50

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Sapo u ktheva dhe pashe qe shkrimin e kisha plot gabime pasi po shkruaja me nxitim se me kerkuan.
    Chino, sic te thashe dhe me larte Shqiperia nuk eshte si Kosova ku te gjithe jane te nje feje, ku secilit i eshte thene se duhet ta duajne njeri tjetrin.Pa thuaje drejte, pasi dhe ju keni je komunitet fare te vogel te shqipetareve ortodoks.Cili eshte opinjoni per to ne ne kosove ?Me siguri qe duan ti shohin ne litare.
    S'mund te flas per te gjithe kosovaret, por per ata qe mbaj ne mend une. Pergjegja ime: Edhe nese marr per baze kosovaret qe kam takuar une personalisht, pergjegja perseri s'mund te bie e prere. Kishte nder ta aso muslimane te felliqur, sa qe jo vetem vellaun e tij katolik (sepse shqiptaret ortodokse ne Kosove s'ekzistojne fare dhe prandaj s'tematizohen), por edhe nenen e tij do e urrente per shkak te fese. Keso njerez flasin per vellezerit e tyre katolike ashtu sic flet Kurani per keta: Njerez te ndrye, te pa fe, kafira, per te u refuzuar, e keso felliqesira. Por shumica mbi-absolute e kosovareve qe njoh une, kane respekt te madh per vellezerit e tyre te feve tjera. Nder tjerash per shkak te faktit se ata ruajten traditen fetare te te pareve tane. Keshtu mendon p.sh. e tere familja ime e gjere, edhe pse te gjithe (formalisht) jane muslimane.

Keshtu qe nese kosovaret deshirojne te shohin dike nga vellezerit e tyre (jo armiqte, p.sh. serbet dhe greket) ne litar, mendoj ka te bej me Islamin, me vete fjalen e Allahut. Po e shuajte kete fjale te piste, e shuan edhe kete urrejtje brendashqiptare. Keshtu mendoj une.

Por - kete dua ta theksoj edhe nje here - keso kosovare jane pakica e pakices.

Presidenti juaj nuk denjoi te shkonte ne meshe diten e krishtelindjeve dhe ne anen tjeter i kerkonte Vatikanit njohjen e Kosoves.Ketu ne shqiperi eshte investuar per urejtjen mes seciles fe,prandaj kemi dhe te tilla reagime.
    Ky shembulli i presidentit s'tregon se urren kush Ortodoksine. Me teper e kuptoj si nje sjellje konform mosbesimit qe ke ndaj kesa feje. Nuk shkoi ne meshe, per shkak se eshte jobesimtar. Pike. Njashtu si qe nuk do te vinte Janullatosi ne shtepine time, sikur une te isha sinonim per ateizem, dhe Janullatosin ne shtepine time te pritte nje proces spiritual ateist, pra te pritte konfrontimi me rituale ateiste. Normale eshte kjo. Ortodoksia refuzon joortodoksen, anasjelltas vlen e njejta. Kryesorja eshte te mos kete urrejtje dhe motive te aso soji, si ato qe i pershkrova me larte tek disa kosovare (te mos urrehet nje shqiptar per shkak te fese).

lene cfare derdelisin me tolerancen fetare.Ne shqiperi nuk ka kulture fetare te asnje feje,
    Po ja qe une p.sh. e dua kete lloj Shqiperie pa mase. Shume me shume sesa te ishte kjo Shqiperi teresisht ortodokse apo teresisht katolike. Sepse per nje Shqiperi islame me mire t'mos flas fare. Ketu qendron puna. Nuk eshte e vertete qe Shqiperise i mungon gje po nuk qe e fetarizuar. Ky mendim eshte mendim subjetiv i yti. Mua, tjetrit, tjetrit e tjetrit i pelqen Shqiperia saktesisht e tille. Edhe nese njerezit e Shqiperise ne shumice nuk duan te jene ateiste, ata ne shumice nuk duan te jene fetare. Kjo s'vlen vetem per njerezit e Shqiperise, por per te gjethe ata te botes se qyteteruar. Ndersa per eksklavat e kesaj bote, ku une ne rend te pare e numeroj Islamin dhe ne rend te dyte Ortodoksine, njerezit mendojne si ti. Por mendimi eksklavor nuk eshte e drejte te i i mponohet tjereve, shumices. Prandaj ti ne te vertete ke problem me pranimin e realitetit, pranimin e shumices, jo me mentalitetin jofetar te shqiptareve.

por ka preferenca te trasheguara dhe dhe brenda saj urrejtje per njeri tjetrin.
    Nese ka urrejtje, atehere deri ne 99% pergjegjese jane 3 fete qe kemi. Askush tjeter. Pra 1/3 e fajit per kete urrejtje shkojne ne dem te Ortodoksise. E njejta vlen per fete tjera. Kete e kam shtjelluar pak a shume ne temen "Perse E. Hoxha ndaloi fete?".

Pra problemi eshte shqipetare por po aq dhe grek.
    Sipas shtjellimeve te mia, pjesa e "problemit shqiptar" ishte problem fetar.

Ndersa se sa eshte problemi grek, e sa jo, me kete gje s'u more fare. Keshtu s'diskutohet. Jo me mua.

janullatusi kerkon qe te ndikoje ne rritjen e cilesisese ketyre mardhenieve dhe duke u bere ne me te mire dote jemi dhe me greket me mire.
    Hahahahahahahaha

Keshtu mendojne vetem sklleverit. Mendo sa te duash keshtu, vellacko. Por mos me keqkupto, qe s'kam fije respekti per keso mentaliteti. Per mua nje nder fatkeqesite me te medha ne jete eshte te jesh grek. Ne shqiptaret nese kemi probleme, kemi ne rend te pare per vete. P.sh. te varfer, rruge te dobeta, mungese moderniteti, nivel jo te mjaftueshem te demokracise, dhunen si pjese e shoqerise, korrupsionin e keso gjera. Por krahasuar me greket, per mua shqiptaret dhe shoqeria shqiptare dallon gjithenje per mire. S'ka c'te na mesoje Greqia neve. Sikur te kishim qene neve shqiptaret duke jetuar qe disa dekada ne xhepin e BE sikur qe eshte Greqia, Greqia sot ne krahasim me ne do ishte nje magjypistan. Kjo vlen ne cdo nivel te shoqerise. Ne Greqi s'ka asgje qe ia vlen te ceket, e cila s'eshte merite e investimit apo kontribimit nga jashte vendi. Per kete shoqeri personalisht kam problem te mos jem shume arrogant, se sa per respektin qe ju ben ti, as s'me shkon mendja.

Sa me te ligj te jene shqipetaret ketu aq me shume elemente kriminale do te kete dhe grqia atje.
    Uf uf uf. U fundos Greqia ne krimet e shqiptareve, he?
    Une mendoj ndryshe. Une mendoj se krimet e shqiptareve ne Greqi jane te patjetersueshme per mbijetese. E paramendoj veten te isha ne kete shtet. Te me mohoheshin keto dhe keto te drejta, edhe pse keto te drejta me takojne sipas normave europiane dhe univerzale. Te perjetoja p.sh. se si vritet shqiptari ne mes te Athines pas humbjes se Greqise nga Shqiperia ne futboll. Apo si maltretohen femijet shqiptare me ore te tera brutalisht nga policia greke. Jo kriminel, por do isha bere kanibal. Do isha ardhur ne Shqiperi dhe kisha pjekur Janullatosin apo ndonje grek tjeterne hell/furre. Nese s'ekisha bere kete gje, atehere jo nga respekti per greket, por ose nga frika ose nga respekti per ligje shqiptare. Vetem per kaq. Sepse pernga brednia, keshtu kisha vepruar me se miri.

Po e mbaroj ketu nje here, se u zgjat shume.

Pershendetje!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 06-01-2010 mė 04:47

Tema tė Ngjashme

1. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  2. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •